Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΤΟΠΟΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ S2000!

Thread Tools

Old Nov 5, 2015 | 10:18 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Εεεωωωώπ!

Μπαινει ενα φιλαράκι στο S, κάνω μια δευτέρα, τρίτη, τεταρτη, μέσα v-tec, μέσα ολα!

Κόβω, κοιταζόμαστε και μου λέει... "ωωω ρε φίλε, και παει έτσι τόσο χρόνων αμάξι; Σαν καινούργιο ειναι, σαν καινούργιο παει".

Τι να εξηγήσω τωρα, το χαμόγελο μου πήγε μέχρι τα αυτιά!

S2000 για παντα!
Reply
Old Nov 5, 2015 | 10:08 PM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Reply
Old Nov 6, 2015 | 05:46 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Reply
Old Nov 21, 2015 | 08:58 PM
energetic's Avatar
Registered User

Να απολαμβάνεις φρεσκοκομμένο Ελληνικό καφέ σε επετειακή κούπα στις 9000 στροφές πριν τη βόλτα. Αξία ανεκτίμητη!

Reply
Old Dec 2, 2015 | 11:13 PM
energetic's Avatar
Registered User

Να διαβάζεις τέτοια quote όπως το παρακάτω. Πως να μη το λατρεύεις το S2000 και την επιρροή στον κάτοχο του κι όχι μονο!

Originally Posted by tony_l
Τι αμαξάρα πήγα και πήρα ρε πστ μου!
Reply
Old Dec 3, 2015 | 02:43 AM
tony_l's Avatar

Πριν το πάρω, ρωτούσα φίλους με παρόμοιο αυτοκινητικό παρελθόν (ιδιοκτήτες s2k πλέον) για το αν τελικά αξίζει τον κόπο ή όχι να πάρω κι εγώ ένα. Ειδικά μετά την ταλαιπωρία με τα μεταχειρισμένα που έβλεπα... Όλοι απαντούσαν το ίδιο πράγμα. "Παρ'το και θα καταλάβεις. Ο,τι και να σου πω/γράψω είναι λίγο". Σκεφτόμουν ότι είναι υπερβολικοί και μάλιστα προερχόμενος από ελαφρύ γαλλικό, θα μου λείψει αυτή η αμεσότητα και η αίσθηση του τιμονιού. Πόσο λάθος ήμουν... Πόσο διαφορετικό είναι αυτό που ζω κάθε φορά που το οδηγώ και πόσα έχω να μάθω ακόμα μαζί του. Τίποτα... Όλα συνοψίζονται στο quote που έκανε ο Μάριος.

Originally Posted by tony_l
Τι αμαξάρα πήγα και πήρα ρε πστ μου!
Reply
Old Dec 4, 2015 | 10:07 AM
pontios2000's Avatar

Όταν το πρωτοείδα έπαθα πλάκα, ήταν παρκαρισμένο στο περίπτερο της HONDA σε ασημί χρώμα στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτου,
Τότε ήμουν μόλις 18, για να το πλησιάσω πέρασε κανένα 20' είχε τόσο πολύ κόσμο. Όταν το πλησίασα έφαγα την πρώτη μου ξενερα, γιατί ηταν περιφραγμένο με συρματόσχοινο και δεν μπορούσα να κάτσω μέσα σε αυτά τα υπέροχα δερμάτινα καθίσματα ... Έκανα γύρω γύρω καμία 10αρια φορές σταμάτησα και είπα στόν ξάδερφο μου θα μαζέψω κανένα φράγκο και θα το πάρω.
Δυστυχώς δεν είχα ποτέ την οικονομική άνεση και έτσι πέρασαν 9 χρόνια τότε είπα θα κάνω 2 με 3 δουλειές θα βάλω δοσεις μέχρι να πεθάνει ο HIGHLANDER και θα το πάρω ... Πέρασε ένας χρόνος ψάχνοντας, το 2008 με 2009 δύσκολα έβρισκες κάτι καλό γιατί τότε δεν τα πούλαγε κανένας, όταν το πηρα έφυγα σε 2 μήνες Ιταλία για το euromeet εκεί μπορεί να καταλάβει κάποιος πως ένοιωσα... Μέχρι σήμερα νοιώθω το ίδιο ενθουσιασμό με τότε, με βλέπω να γερνάω και να έχω την HONDARA μου στην πένα και να συνεχίζει να με ενθουσιάζει ...
Reply
Old Dec 5, 2015 | 03:02 AM
GiorgoS2k's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece

Ήταν Ιούλιος του 2005...Κυριακή, 8:00 το πρωί.
Η γειτονιά μου (Alsoupoli - drift city) άδεια...
Δούλευα σε ένα καφέ τότε δίπλα στο σπίτι μου

...δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την ημέρα!

Ο Χρήστος... φίλος και γείτονας με S2000 παρκάρει απ' έξω...

(MY00, Silverstone, Κόκκινα καθίσματα, 18in Superleggera, KW V3)

Του φτιάχνω καφέ (Φραπέ γλυκό με γάλα)και λιγο πριν φύγει μου λέει το αφεντικό... "Δεν πετάγεσαι στον φούρνο να φέρεις τα τπτ..."
Πριν απαντήσω... πετάγεται ο Χρήστος και μου λέει να πάμε παρέα...

Τότε ήταν που εμφανίστηκε σε pop up window ο Paulo Coelho και μου είπε "When you want something, all the universe conspires in helping you to achieve it" δεν εξηγείτε αλλιώς... αφού γυρίζει ο Χρήστος προς το μέρος μου... με κοιτάει... και μου δίνει τα κλειδιά...

Μου κόπηκαν τα πόδια...

Κάθησα στο κόκκινο κάθισμα... το δεξί μου χέρι άγγιζε την κόκκινη μοκέτα... ο ασημένιος λεβιές είχε χαθεί στη χούφτα μου και απο την άλλη το Big Red Button με κοίταζε τόσο πονηρά...

Παρένθεση: Τότε είχα ένα mx5 mk2.5 (1.6 μαμά... αναρτησεις, διαφορικό, ζαντολάστιχα, εξάτμιση και βλακείες)... έκανα πάντες και ήμουν ευτυχισμένος... Κλείνει η παρένθεση και επανέρχομαι

Τι Τιμόνι... τι κάθισμα... τι λεβιές... Τι πράγμα ήταν αυτό!!! Αμ η θέση οδήγησης? Χωμένος μέσα στο σασί... Απο την μια η πόρτα να φτάνει στο ύψος του ώμου και απο την άλλη το τούνελ της μετάδοσης να είναι στα πλευρά μου...

Το mx5 έμοιαζε σαν τη μικρή του αδερφή...

Οταν βγήκα Καποδιστρίου... όλα είχαν πάρει το δρόμο τους...
1η 9!
2α 9!
3η 9!
4η... φρένα...
πάει η έξοδος την προσπέρασα...

Δεν μου πήγαινε η καρδιά να σταματήσω!

Οι σχέσεις ήταν τόσο κοντινές... η αίσθηση απίστευτη!
Εκεί που νόμιζα πως θα αλλάξω έμπαινε το VTEC και μου σηκωνο(ν)ταν... οι τρίχες!

Γύρισα στο μαγαζί...
Δεν μιλιόμουν...
Δούλευα μηχανικά...
Απλά χαμογελούσα και σκεφτόμουν!

Sκέψεις... Πράξ€ις... Αποφάσεις...

Μέχρι εκέινη τη στιγμή πετούσα τα λεφτά μου στα αυτοκίνητα...
Επρεπε να πάρω S!

Σήμερα... 9 χρονια μετά και έχοντας αλλάξει 3 S2k... Είμαι σίγουρος οτι τέτοιο αμάξι δεν υπάρχει.
Δεν θέλω τίποτε άλλο! Να το έχω για πάντα...

Να τα προσέχετε και να τα αγαπάτε!

Είμαστε πολύ τυχεροί...
Reply
Old Dec 5, 2015 | 02:21 PM
G3O_-X-_'s Avatar
Registered User

From: Tsukuba, Japan

Αν μου επιτρεπεις...μπορω να το "κλεψω" και να το αναρτησω οπου γινετε? χαχαχα!!!
Reply
Old Dec 6, 2015 | 11:56 PM
energetic's Avatar
Registered User

Θυμαμαι τον pontios2000 να δηλωνει συμμετοχη για το EUROMEET 2009 για τα 10 χρονια κατασκευης του S2000, πριν παρει καν το S2000.

Μιλαμε ηταν πολυ αποφασισμενος και το αμαξι απο τη πρωτη μερα που το πηρε ειναι στη πενα!

Το ταξιδι στην Ιταλια ηταν ο καλυτερος τροπος να το λατρεψει ακομη περισσοτερο!

Οσο για το ποστ σου GiorgoS2k, καπως ετσι λιγο πολυ παθαμε τη πλακα μας οταν το οδηγησαμε πρωτη φορα. Τελειο ποστ!
Reply

All times are GMT -8. The time now is 12:27 AM.