Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Τίτλοι τέλους..

Thread Tools

Old Nov 18, 2010 | 03:11 PM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Default Τίτλοι τέλους..

Ηταν μια δυσκολη νυχτα πριν 30 μερες με καταιγιδα και εμενα οχι στην καλυτερη δυνατη κατασταση.Το χασα στην ευθεια σε δρομο με 4 λωριδες με 90χλμ..
Εγω δεν χτυπησα καθολου αλλα δεν μπορω να πω το ιδιο και για το S....

Εζησα αξεχαστες στιγμες μαζι του και δεν σταματησα να το γουσταρω ποτε.Το λατρευα οσο μπορει να λατρεψει καποιος ενα αντικειμενο.
Δεν σκεφτηκα ποτε να το δωσω ασχετος που τα οικονομικα μου ηταν στα χειροτερα τους.
Ηταν η παρεα μου,το ''ξεχαστηρι'' μου στα δυσκολα και πηγη βαθιας ικανοποιησης και χαμογελου.
Ηταν απο το 99 το ονειρο μου και δεν σταματησα ποτε να ειμαι ευγνωμων που καταφερα να το αποκτησω οπως το ηθελα μετα απο 7 χρονια.
Ηταν και ειναι για τα δικα μου γουστα και θελω το ιδανικοτερο αυτοκινητο.
Το τελευταιο αντρικο αυτοκινητο...
Η F40 του λαου....

Να το προσεχετε σαν τα ματια σας και να το κρατησετε για παντα..Παντα το λεγα και παντα θα το λεω..

Μεσα σε ολα βεβαια δεν ξεχναω οτι μεσω του S γνωρισα κορυφαιους ανθρωπους,εκανα πραγματικους φιλους και αυτο ειναι και το σημαντικοτερο ολων και με κανει να νιωθω σαφως καλυτερα..

Εφτιαξα αυτο το τοπικ για να το θυμαμαι και εβαλα τα παρακατω βιντεακια για να μου θυμιζει καποιες απο τις χαρες και τις συγκινησεις που μου εδωσε..
[media]http://www.youtube.com/watch?v=GXTj2DwAEKo [/media]
[media]http://www.youtube.com/watch?v=pX1TjDOgzI0 [/media]

Reply
Old Nov 18, 2010 | 04:40 PM
t.i.n.t.'s Avatar
Registered User

Mακη με στεναχωρεσες πολυ......
Καλα να εισαι και ισως παρεις ξανα,στο ειπα και τοτε και στο ξαναλεω,ησουν τυχερος πολυ που βγηκες σωος απ ολο το σκηνικο.
Reply
Old Nov 18, 2010 | 05:06 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Το πιο σημαντικο ειναι που δεν επαθες τιποτα εκεινο το βραδυ. Απο τις πιο ισχυρες βροχοπτωσεις και ευτυχως δςν εγινε τιποτα χειροτερο. Σου ευχομαι οτι καλυτερο απο δω και περα, και εμεις να ξερεις οτι θα ειμαστε παντα στο πλαι σου.
Reply
Old Nov 18, 2010 | 08:51 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Μάκη τα έχουμε πει και από κοντά. Τα αυτοκίνητα αλλάζουν οι άνθρωποι όχι. Αφού δεν έπαθες τίποτα αργά η γρήγορα θα αποκτήσεις πάλι το αυτοκίνητο που θέλεις είτε αυτό είναι S είτε κάποιο άλλο ακόμα καλύτερο.
Reply
Old Nov 18, 2010 | 09:15 PM
Colin mc rae's Avatar

Πω ρε φιλε εγω μονο που δεν εκλαψα!Εδω στα βορεια δεν εφτασαν τα νεα σου!
Συμφωνω με τα παιδια με οτι λενε και θελω να πιστευω οτι καποια στιγμη εφ'οσων το αγαπας πιστευω πως θα το ξαναποκτησεις!
Reply
Old Nov 18, 2010 | 09:58 PM
leftis's Avatar
Registered User

From: The weasel's nest

Μακαρε λυπαμαι πολυ για οτι εγινε..Η μουρλα ομως δεν πεθαινει και S θα ξαναπαρεις. Το ξερω και το ξερεις κι εσυ..
Reply
Old Nov 18, 2010 | 10:22 PM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Μάκη ειλικρινά δεν το ήξερα και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ αν και δεν σε ξέρω τόσο καλά όσο τα υπόλοιπα παιδία. Και ειλικρινά μπορώ να σε καταλάβω πώς νιώθεις. Από εκεί και πέρα θα σου πώ ένα πράγμα ότι με υπομονή και τους φίλους σου δίπλα καταφέρνεις πολλά. Για αυτό και εγώ σου έυχομαι τα καλύτερα στην ζωή σου και να στα φέρει έτσι ώστε να ξανααποκτήσεις το αυτοκίνητο που τόσο λατρεύεις και ξέρεις!!!!! Θα τα πούμε και από κοντά!!!!!
Reply
Old Nov 18, 2010 | 10:30 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Μου έκανες την καρδιά περιβόλι αδερφέ...

Τι κι αν το ήξερα...
Τι κι αν κάνουμε πλάκα που και που γιαυτό...

Τα έγραψες τόσο ωραία που νομίζω εκφράζεις κάθε έναν απο όλους του "θαμώνες" του φόρουμ αυτού.

Βέβαια, σημασία έχει που βγήκες απο εκει μέσα, την ώρα που βγήκες και όπως βγήκες!!

Στο είπα και τις προάλλες, μπράβο που είσαι αισιόδοξος άνθρωπος και κοίτα να μείνεις έτσι.

Κλισέ αλλά "Ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό".

Reply
Old Nov 18, 2010 | 10:31 PM
nipponS2000's Avatar
15 Year Member

Οχι ρε γαμωτο.Και γω χωρις να γνωριζω καλα τον Μακη με στεναχωρησε πολυ το post του.Φανταζομαι ποσο δυσκολο και επιπονο ειναι να αποχωριζεσε κατι που αγαπας τοσο πολυ.Συμφωνω με τα παιδια ομως οτι αφου εισαι καλα,που ειναι το κυριοτερο,θα ερθει παλι η στιγμη να ξαναπαρεις ενα και στο ευχομαι ολοψυχα.
Reply
Old Nov 18, 2010 | 10:52 PM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

Βρε Μακαρε, φιλε μου χαιρομαι που εισαι καλα γερος κ δυνατος.
Τα υπολοιπα στα ειπαν κ τα παιδια.

Reply

All times are GMT -8. The time now is 05:41 AM.