Τίτλοι τέλους..
Ηταν μια δυσκολη νυχτα πριν 30 μερες με καταιγιδα και εμενα οχι στην καλυτερη δυνατη κατασταση.Το χασα στην ευθεια σε δρομο με 4 λωριδες με 90χλμ..
Εγω δεν χτυπησα καθολου αλλα δεν μπορω να πω το ιδιο και για το S....
Εζησα αξεχαστες στιγμες μαζι του και δεν σταματησα να το γουσταρω ποτε.Το λατρευα οσο μπορει να λατρεψει καποιος ενα αντικειμενο.
Δεν σκεφτηκα ποτε να το δωσω ασχετος που τα οικονομικα μου ηταν στα χειροτερα τους.
Ηταν η παρεα μου,το ''ξεχαστηρι'' μου στα δυσκολα και πηγη βαθιας ικανοποιησης και χαμογελου.
Ηταν απο το 99 το ονειρο μου και δεν σταματησα ποτε να ειμαι ευγνωμων που καταφερα να το αποκτησω οπως το ηθελα μετα απο 7 χρονια.
Ηταν και ειναι για τα δικα μου γουστα και θελω το ιδανικοτερο αυτοκινητο.
Το τελευταιο αντρικο αυτοκινητο...
Η F40 του λαου....
Να το προσεχετε σαν τα ματια σας και να το κρατησετε για παντα..Παντα το λεγα και παντα θα το λεω..
Μεσα σε ολα βεβαια δεν ξεχναω οτι μεσω του S γνωρισα κορυφαιους ανθρωπους,εκανα πραγματικους φιλους και αυτο ειναι και το σημαντικοτερο ολων και με κανει να νιωθω σαφως καλυτερα..
Εφτιαξα αυτο το τοπικ για να το θυμαμαι και εβαλα τα παρακατω βιντεακια για να μου θυμιζει καποιες απο τις χαρες και τις συγκινησεις που μου εδωσε..
[media]http://www.youtube.com/watch?v=GXTj2DwAEKo [/media]
[media]http://www.youtube.com/watch?v=pX1TjDOgzI0 [/media]
Εγω δεν χτυπησα καθολου αλλα δεν μπορω να πω το ιδιο και για το S....
Εζησα αξεχαστες στιγμες μαζι του και δεν σταματησα να το γουσταρω ποτε.Το λατρευα οσο μπορει να λατρεψει καποιος ενα αντικειμενο.
Δεν σκεφτηκα ποτε να το δωσω ασχετος που τα οικονομικα μου ηταν στα χειροτερα τους.
Ηταν η παρεα μου,το ''ξεχαστηρι'' μου στα δυσκολα και πηγη βαθιας ικανοποιησης και χαμογελου.
Ηταν απο το 99 το ονειρο μου και δεν σταματησα ποτε να ειμαι ευγνωμων που καταφερα να το αποκτησω οπως το ηθελα μετα απο 7 χρονια.
Ηταν και ειναι για τα δικα μου γουστα και θελω το ιδανικοτερο αυτοκινητο.
Το τελευταιο αντρικο αυτοκινητο...
Η F40 του λαου....
Να το προσεχετε σαν τα ματια σας και να το κρατησετε για παντα..Παντα το λεγα και παντα θα το λεω..
Μεσα σε ολα βεβαια δεν ξεχναω οτι μεσω του S γνωρισα κορυφαιους ανθρωπους,εκανα πραγματικους φιλους και αυτο ειναι και το σημαντικοτερο ολων και με κανει να νιωθω σαφως καλυτερα..
Εφτιαξα αυτο το τοπικ για να το θυμαμαι και εβαλα τα παρακατω βιντεακια για να μου θυμιζει καποιες απο τις χαρες και τις συγκινησεις που μου εδωσε..
[media]http://www.youtube.com/watch?v=GXTj2DwAEKo [/media]
[media]http://www.youtube.com/watch?v=pX1TjDOgzI0 [/media]
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Το πιο σημαντικο ειναι που δεν επαθες τιποτα εκεινο το βραδυ. Απο τις πιο ισχυρες βροχοπτωσεις και ευτυχως δςν εγινε τιποτα χειροτερο. Σου ευχομαι οτι καλυτερο απο δω και περα, και εμεις να ξερεις οτι θα ειμαστε παντα στο πλαι σου.
Μάκη τα έχουμε πει και από κοντά. Τα αυτοκίνητα αλλάζουν οι άνθρωποι όχι. Αφού δεν έπαθες τίποτα αργά η γρήγορα θα αποκτήσεις πάλι το αυτοκίνητο που θέλεις είτε αυτό είναι S είτε κάποιο άλλο ακόμα καλύτερο.
Μάκη ειλικρινά δεν το ήξερα και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ αν και δεν σε ξέρω τόσο καλά όσο τα υπόλοιπα παιδία. Και ειλικρινά μπορώ να σε καταλάβω πώς νιώθεις. Από εκεί και πέρα θα σου πώ ένα πράγμα ότι με υπομονή και τους φίλους σου δίπλα καταφέρνεις πολλά. Για αυτό και εγώ σου έυχομαι τα καλύτερα στην ζωή σου και να στα φέρει έτσι ώστε να ξανααποκτήσεις το αυτοκίνητο που τόσο λατρεύεις και ξέρεις!!!!! Θα τα πούμε και από κοντά!!!!!
Trending Topics
Μου έκανες την καρδιά περιβόλι αδερφέ...
Τι κι αν το ήξερα...
Τι κι αν κάνουμε πλάκα που και που γιαυτό...
Τα έγραψες τόσο ωραία που νομίζω εκφράζεις κάθε έναν απο όλους του "θαμώνες" του φόρουμ αυτού.
Βέβαια, σημασία έχει που βγήκες απο εκει μέσα, την ώρα που βγήκες και όπως βγήκες!!
Στο είπα και τις προάλλες, μπράβο που είσαι αισιόδοξος άνθρωπος και κοίτα να μείνεις έτσι.
Κλισέ αλλά "Ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό".
Τι κι αν το ήξερα...
Τι κι αν κάνουμε πλάκα που και που γιαυτό...
Τα έγραψες τόσο ωραία που νομίζω εκφράζεις κάθε έναν απο όλους του "θαμώνες" του φόρουμ αυτού.
Βέβαια, σημασία έχει που βγήκες απο εκει μέσα, την ώρα που βγήκες και όπως βγήκες!!
Στο είπα και τις προάλλες, μπράβο που είσαι αισιόδοξος άνθρωπος και κοίτα να μείνεις έτσι.
Κλισέ αλλά "Ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό".
Οχι ρε γαμωτο.Και γω χωρις να γνωριζω καλα τον Μακη με στεναχωρησε πολυ το post του.Φανταζομαι ποσο δυσκολο και επιπονο ειναι να αποχωριζεσε κατι που αγαπας τοσο πολυ.Συμφωνω με τα παιδια ομως οτι αφου εισαι καλα,που ειναι το κυριοτερο,θα ερθει παλι η στιγμη να ξαναπαρεις ενα και στο ευχομαι ολοψυχα.