Τίτλοι τέλους..
Μάκη, αδερφέ μου, είσαι από τα λίγα άτομα που έχω γνωρίσει και ξεχωρίσει και αγαπώ και σέβομαι, όχι μόνο εδώ στο φόρουμ αλλά γενικότερα στη ζωή μου.
Δε θα σταθώ στην ατυχία που σου συνέβη γιατί εσύ είσαι καλά και είμαι σίγουρος ότι αν το θέλεις, μπορείς να έχεις ένα ίδιο και καλύτερο.
Εύχομαι καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνεις και χαίρομαι γιατί νιώθω ότι, παρά τις ατυχίες ή τις αλλαγές στη ζωή σου, τα πράγματα πηγαίνουν προς το καλύτερο.
Να σαι καλά φίλε. Είμαι εδώ για σένα και σίγουρα δεν είμαι ο μόνος.
Δε θα σταθώ στην ατυχία που σου συνέβη γιατί εσύ είσαι καλά και είμαι σίγουρος ότι αν το θέλεις, μπορείς να έχεις ένα ίδιο και καλύτερο.
Εύχομαι καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνεις και χαίρομαι γιατί νιώθω ότι, παρά τις ατυχίες ή τις αλλαγές στη ζωή σου, τα πράγματα πηγαίνουν προς το καλύτερο.
Να σαι καλά φίλε. Είμαι εδώ για σένα και σίγουρα δεν είμαι ο μόνος.
Φιλε σου ευχομαι να ξανακαταφερεις να παρεις παλι S... δεν μπορω να σε καταλαβω ολοκληρωτικα αλλα κ μονο που σκεφτομαι αν συνεβαινε σε μενα το πως θα ενιωθα με φερνει σε ενα σημειο να μπορω να σε νιωσω κ ειληκρινα στεναχωριθηκα κ ας μην σε ξερω προσωπικα.. μπορω να νιωσω εστω κ λιγο τη στεναχωρια σου που εχασες το μωρακι σου.. λεγε δοξα το θεο κ ολα θα πανε καλα κυριοτερη σημασια ειχε πως δεν χτυπησες..
Originally Posted by eddiex,Nov 19 2010, 03:25 AM
και οτι θελεις απο μενα και μπορω το εχεις

Γιατί εγώ μπορώ να φανταστώ κάτι που έχεις και μπορείς να του δώσεις!!
Μια βόλτα στα ΚΕΠ είναι και θα δεις τον Μάκη πιο χαρούμενο απο ποτέ