Τίτλοι τέλους..
ΧΑΚΕΡΑ…..ΣΤ’ @ΡΧ!Δ!@ ΣΟΥ
Από την στιγμή που εσύ βγήκες αλώβητος από αυτό , όλα τα αλλα γραψτα στ’ @ρχ!δ!α σου.
Την υγεία σου να έχεις γιατί αυτό είναι ΤΟ ΜΟΝΟ που ΔΕΝ αναπληρώνεται.
Εγώ από την μεριά μου, αυτό είναι το μόνο που έχω να πω και ότι όποτε γουστάρεις να ρίξεις το γυρολογιο σου έλα πάρε το δικό μου.
Από την στιγμή που εσύ βγήκες αλώβητος από αυτό , όλα τα αλλα γραψτα στ’ @ρχ!δ!α σου.
Την υγεία σου να έχεις γιατί αυτό είναι ΤΟ ΜΟΝΟ που ΔΕΝ αναπληρώνεται.
Εγώ από την μεριά μου, αυτό είναι το μόνο που έχω να πω και ότι όποτε γουστάρεις να ρίξεις το γυρολογιο σου έλα πάρε το δικό μου.
Μακουλίνι κι εγώ στεναχωρήθηκα πολύ με το ποστ σου κι ας το ήξερα από τότε...τα χουμε πει από κοντά πολλές φορές και ξέρεις πραγματικά πως ότι θες είμαι εδώ για σένα.. Το σημαντικότερο όλων είναι οτι είσαι εσύ καλά. Τα υπόλοιπα ξαναγίνονται.
Κατά τ άλλα θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Κωνσταντίνο στο...
Κατά τ άλλα θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Κωνσταντίνο στο...
Originally Posted by Nabu,Nov 19 2010, 09:30 AM
Κλισέ αλλά "Ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό".

όχι ρε φιλε
μην στεναχωριέσαι καθόλου σε καταλαβαίνω απόλυτα! θα δεις που θα πάρεις καλύτερο είτε είναι S είτε κάτι άλλο.
Το ίδιο είχα πάθει και γω πριν πέντε χρονια (19 οκτωμβρίου 2005)
ευτυχώς που είσαι καλά!
όλα τα αλλα γίνονται!
μην στεναχωριέσαι καθόλου σε καταλαβαίνω απόλυτα! θα δεις που θα πάρεις καλύτερο είτε είναι S είτε κάτι άλλο.
Το ίδιο είχα πάθει και γω πριν πέντε χρονια (19 οκτωμβρίου 2005)
ευτυχώς που είσαι καλά!
Πωωωωωωωωω δεν τον ηξερα και το διαβασα μολις....

Κριμα Μακη μου, τι αλλο να πω.... τα σιδερα φτιαχνουν, οι ανθρωποι εχουν σημασια. Μην το σκεφτεσαι καθολου, αργα ή γρηγορα θα αποκτησεις και παλι κατι που θα σου φερει το χαμογελο
Το Πορκι μου οποτε θες ειναι στη διαθεση σου.

Κριμα Μακη μου, τι αλλο να πω.... τα σιδερα φτιαχνουν, οι ανθρωποι εχουν σημασια. Μην το σκεφτεσαι καθολου, αργα ή γρηγορα θα αποκτησεις και παλι κατι που θα σου φερει το χαμογελο

Το Πορκι μου οποτε θες ειναι στη διαθεση σου.
Και εγώ πρώτη φορά το ακούω.....
Μάκαρε, έστω και αν δεν σε έχω γνωρίσει ποτέ, ειλικρινά λυπάμαι για όσα πέρασες.....και ας μην μπορώ να καταλάβω απόλυτα πως νιώθεις
Ευτυχώς είσαι εσύ καλά....και αφού είσαι εσύ υγιής σου εύχομαι το συντομότερο να το ξεπεράσεις και να είσαι σε θέση να αποκτήσεις οτι ονειρεύεσαι
Μάκαρε, έστω και αν δεν σε έχω γνωρίσει ποτέ, ειλικρινά λυπάμαι για όσα πέρασες.....και ας μην μπορώ να καταλάβω απόλυτα πως νιώθεις
Ευτυχώς είσαι εσύ καλά....και αφού είσαι εσύ υγιής σου εύχομαι το συντομότερο να το ξεπεράσεις και να είσαι σε θέση να αποκτήσεις οτι ονειρεύεσαι

......................................