Τελος...
Mητσάρα καλοτάξιδο το FN ρε φίλε! Το βλέπω και παθαίνω! Απίστευτο εργαλείο και μοναδική επιλογή...τι να λέμε...Χοντάρα...και η βελτίωση που σκέφτεσαι είναι στο σωστό δρόμο...μαζί με μία μπλοκαδούρα τόρσεν μπροστά...
Τρελαίνομαι με τις Χοντάρες λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεε!
Mητσάρα καλοτάξιδο το FN ρε φίλε! Το βλέπω και παθαίνω! Απίστευτο εργαλείο και μοναδική επιλογή...τι να λέμε...Χοντάρα...και η βελτίωση που σκέφτεσαι είναι στο σωστό δρόμο...μαζί με μία μπλοκαδούρα τόρσεν μπροστά...
Εχει μπλοκε μπροστα ηδη, τρενο ειναι λεμε! Eιμαι πολυ ευχαριστημενος, το Ταπερ ραβει!
Χοντα 4 ever
Αντωνη, θηριο δεν ειναι, ειναι αρκετα γρηγορο παντως και τρενο στις στροφες. Μπορει σε λιγο να γινει, αλλα προς το παρον ειναι μαμα! Εχει εντελως διαφορετικο χαρακτηρα απο το S, αλλα παρ'ολα αυτα ειμαι πολυ ευχαριστημενος... Το θεμα ειναι οτι το χρησιμοποιω συνεχεια, ενω το S ηταν αραγμενο στο παρκινγκ και λυπομουν να το βλεπω εκει να καθεται και να χανει καθημερινα την αξια του, επειδη καποιοι ετσι εφτιαξαν την κατασταση.
Τουλαχιστον ειμαι τυχερος που παρ'ολη την κωλοκριση στην αγορα, πουληθηκε σε αρκετα καλη τιμη. Ελπιζω και τα παιδια που προσπαθουν να πουλησουν και τα δικα τους, να σταθουν τυχεροι οπως εγω.
Τουλαχιστον ειμαι τυχερος που παρ'ολη την κωλοκριση στην αγορα, πουληθηκε σε αρκετα καλη τιμη. Ελπιζω και τα παιδια που προσπαθουν να πουλησουν και τα δικα τους, να σταθουν τυχεροι οπως εγω.
Thread
Forum
Replies
Last Post