ερωτηση για μεταχειρισμενο s2000
Μα σε αυτό που ρωτάς σου έχουν ήδη απαντήσει τα παιδιά. Εμμέσως πλην σαφώς σου λένε ότι μπορεί να μη γνωρίζουν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αλλά οτι κάποια πράγματα μαρτυρούν οτι κατά πάσα πιθανότητα θα έχει, οχι θέμα, θέματα. Οπότε το λιγότερο που μπορείς να κάνεις αν αποφασίσεις ν ασχοληθείς μαζί του είναι να το πας σ έναν καλό μηχανικό οχι για τον γρήγορο έλεγχο που κάνουν συνήθως αλλά για έναν πολύ λεπτομερή. Αν χρειάζεσαι βοήθεια στο να βρεις πραγματικά καλό μηχανικό με χαρά να σου προτείνουμε κάποιους.
η λογικη σου ειναι σωστη, και εννοειται οτι θα ζητησω την βοηθεια σας για μαστορα να το ελενξει στην Αθηνα γιατι ειμαι απο Θεσνικη και κατω δεν εχω κονε με μηχανικους.
Απλος ειπα να ρωτησω μηπως καποιος ξερει κατι ποιο συγκεκριμενο για το εν λογο αμαξι. εχει τυχει παλια να δω συζητησεις εδω για αμαξια που εβαζαν στο car και που παιδια εδω μεσα τα ηξεραν , γιαυτο ρωτησα.
Originally Posted by blondie_s2k' timestamp='1379840310' post='22790336
Μα σε αυτό που ρωτάς σου έχουν ήδη απαντήσει τα παιδιά. Εμμέσως πλην σαφώς σου λένε ότι μπορεί να μη γνωρίζουν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αλλά οτι κάποια πράγματα μαρτυρούν οτι κατά πάσα πιθανότητα θα έχει, οχι θέμα, θέματα. Οπότε το λιγότερο που μπορείς να κάνεις αν αποφασίσεις ν ασχοληθείς μαζί του είναι να το πας σ έναν καλό μηχανικό οχι για τον γρήγορο έλεγχο που κάνουν συνήθως αλλά για έναν πολύ λεπτομερή. Αν χρειάζεσαι βοήθεια στο να βρεις πραγματικά καλό μηχανικό με χαρά να σου προτείνουμε κάποιους.
η λογικη σου ειναι σωστη, και εννοειται οτι θα ζητησω την βοηθεια σας για μαστορα να το ελενξει στην Αθηνα γιατι ειμαι απο Θεσνικη και κατω δεν εχω κονε με μηχανικους.
Απλος ειπα να ρωτησω μηπως καποιος ξερει κατι ποιο συγκεκριμενο για το εν λογο αμαξι. εχει τυχει παλια να δω συζητησεις εδω για αμαξια που εβαζαν στο car και που παιδια εδω μεσα τα ηξεραν , γιαυτο ρωτησα.
Originally Posted by AlienHack' timestamp='1379864617' post='22790601
[quote name='blondie_s2k' timestamp='1379840310' post='22790336']
[/quote]
εχω ερθει στο παρελθον (πριν 1μιση χρονο) στις συναντησεις σας 2 φορες , στην κρηνη. ειμαι το παιδι με το ασπρο 206cc.
μου ειχατε πει και τοτε για τα προσεγμενα αμαξια και οτι κατω απο 10.000 δεν βρισκεις καλο αμαξι κτλ.
και σας ειχα πει οτι καταλαβαινω αλλα δεν θελω να δωσω 10.000+ σε αμαξι μεταχειρισμενο 10+ χρονων για τους εξης λογους:
1.τα αμαξια γενικα ειναι λεφτα στον δρομο. ολο χανουν αξια και πισω δεν την παιρνεις (παρα μονο την ικανοποιηση των γουστων σου)
2. εχωτρανταχτα παραδειγματα που φιλοι μου πηραν αμαξι 10.000+ και βγηκε γεματο προβληματα και αλλοι 2 που πηραν το πιο φτηνο του car.gr και βγηκαν αψογα
3. το αμαξι το παιρνω καθαρα για την γκαβλα και τα γουστα μου, θα εχω το 206cc (με υγραεριο ) για καθημερινο οικονομικο και το σ2000 για καμια βολτα. 10.000 για να κανω 3-4 βολτες την εβδομαδα δεν δινω.
καταλαβαινω οτι μπορει το "φτηνο" s2000 να εχει καποια μικροπροβληματα και να θελει συμαζεματα. δεκτο και εν γνωση μου, δηλαδη να εχει καποιο ψαλιδι που να θελει αλαγμα καποια στιγμη ή μια βαση μηχανης ή κανα μικροσκισημο στα δερματα κτλ ή κατι παραπλησιο
οκ. Απλος θα ηθελα να μην εχει καποιο ΣΟΒΑΡΟ μηχανικο προβλημα σε κινητηρα και σασμαν οπως και φυσικα να μην ειναι κομενο-τρακαρισμενο ή να παιρνει νερα απο παντου οταν βρεχει...
δεν ειμαι παραλογος να θελω να δωσω 5500 για ενα αμαξι που εκανε 50.000 καινουριο, ξερω οτο το φτηνο μαλλον θα εχει και καποια μικρο κουσουρια που θα πρεπει με τον καιρο να μαζευτουνε. αλλα αυτα θα γινουν με τον καιρο στον χρονο που θα διαλεξω εγω.
σημασια εχει να μην υπαρχει προβλημα που θα το καθηλωσει...
Δηλαδή ας πουμε οτι ψαχνεις αμαξι στα 7.000...
Τα χιλια και ευρώ,μόνο το κόστος κατοχής του τα έχεις σκεφτει;Δηλαδη 100 ευρώ καθε μηνα για να κάνεις 10 βόλτες....χωρίς βενζίνες...
Τα μικρομαζεματάκια τι είναι ακριβώς;
Το s2000 ΔΕΝ είναι ούτε saxo,ούτε Mini επειδή έχει φτάσει εκεί η τιμή του.Ότι αλλάζεις το πληρώνεις και μάλιστα ακριβά...
Όταν θα πας για δίσκο-πλατο και βασεις πχ μοτερ,η διαφορικου,η σασμαν και θα χρειατει να δώσεις το 1/7 τις αξίας του αυτοκινήτου σε αναλωσιμα πως θα σου φανεί;service,λαδια,τακακια,λά τιχα κτλ..;
Λίγο κατι οι κουκουλες κατι τα δερματα στα καθίσματα σε τιμονι κτλ.... φτιαχνει κανεις με 100 ευρώ να παω και εγώ;
Σοβαρό πρόβλημα ακινητοποιησης....δηλαδή να χρειαστείς να δώσεις το 1/3 για να τσουλισει ξανά...
Δεν ξέρω που οδηγει αυτό...η μάλλον ξέρω...μοιράζονται τρεις ιδιοκτήτες ένα S για ένα χρόνο και μετά το βλέπεις στο car.
Ο καθένας το στέλνει στο πρωτο ζόρι που του σκαει το αμαξι...συμπερασμα πολλά τα ζόρια...
Τα χιλια και ευρώ,μόνο το κόστος κατοχής του τα έχεις σκεφτει;Δηλαδη 100 ευρώ καθε μηνα για να κάνεις 10 βόλτες....χωρίς βενζίνες...
Το s2000 ΔΕΝ είναι ούτε saxo,ούτε Mini επειδή έχει φτάσει εκεί η τιμή του.Ότι αλλάζεις το πληρώνεις και μάλιστα ακριβά...
Όταν θα πας για δίσκο-πλατο και βασεις πχ μοτερ,η διαφορικου,η σασμαν και θα χρειατει να δώσεις το 1/7 τις αξίας του αυτοκινήτου σε αναλωσιμα πως θα σου φανεί;service,λαδια,τακακια,λά τιχα κτλ..;
Λίγο κατι οι κουκουλες κατι τα δερματα στα καθίσματα σε τιμονι κτλ.... φτιαχνει κανεις με 100 ευρώ να παω και εγώ;
Σοβαρό πρόβλημα ακινητοποιησης....δηλαδή να χρειαστείς να δώσεις το 1/3 για να τσουλισει ξανά...
Δεν ξέρω που οδηγει αυτό...η μάλλον ξέρω...μοιράζονται τρεις ιδιοκτήτες ένα S για ένα χρόνο και μετά το βλέπεις στο car.
Ο καθένας το στέλνει στο πρωτο ζόρι που του σκαει το αμαξι...συμπερασμα πολλά τα ζόρια...
Δηλαδή ας πουμε οτι ψαχνεις αμαξι στα 7.000...
ε ενταξη δεν ειπαμε οτι θα δωσω 6000 και μετα δεν θα εχω να παω για καφε. τις καφριλες που εκαναν το 1998-2004 πολλοι.
τα εξοδα του τα γνωριζω, τελη κυκλοφοριας και ασφαλειες κτλ
οι βενζινες θα επιλεγω εγω ποσες θα ειναι. οσο το τσουλαω θα πληρωνω.
Απλος δεν βλεπω τον λογο να παρω ενα σ2000 του 2001 με 13.000Ε ενω μπορω να παρω με 6.000Ε
και σας ξαναλεω δεν πιστευω οτι ΟΛΑ τα φτηνα σ2000 ειναι μαπες ή οτι ολα τα ακριβα ειναι σουπερ αμαξια. και οχι μονο τα σ2000. ολα τα αμαξια τις κατηγοριας του.
εχουν φαει πολοι γνωστοι μου φολα που ακριβοπληρωσαν αμαξια γιατι τους εψηναν οτι ειναι τσιλικα και τελικα μαμηθηκαν να πληρωνουν. και αλλοι πηραν οτι ποιο φτηνο και εκει που περιμεναν να ειναι εντελος χαρχαλο εχει σταθει 1-2 χρονια χωρις να βγαλει το παραμικρο.
ΔΕΝ ΛΕΩ οτι δεν υπαρχουν ατομα που οντως δινουν σ2000 στα 10.000-14.000Ε και δεν ειναι τα αμαξια οντως σουπερ προσεγμενα. ΑΛΛΑ η τιμη δεν ειναι παντα εγγυηση για το τι παιρνεις. στην Ελλαδα ζουμε ετσι κ αλλιως ο καθενας που λαει οτι παπα θελει.
Εχω εναν φιλο 28 χρονια (συμαθητης απο το γυμνασιο) που εχει αντιπροσωπεια στην θεσσαλονικη (οχι χοντα, αλλη μαρκα)
και μου εχει πει στορι να τραβατε τα μαλλια σας. εδω συναδελφος του (πολυ γνωστο ονομα στην θεσνικη) απο αλλη αντιπροσωπεια του εστειλε αμαξι μεταχειρα και ηταν κομμενο!!! φαντασου πηγε να πουλησει αντιπρωσοπεια σε αντιπρωσοπεια αμαξι κομενο!! και ηλπιζε να μην το δουνε!!
φανταστειτε σε ιδιωτες τι κανουν!
τεσπα. απλα πιστευω οπως ξαναειπα πανω οτι η τιμη δεν ειναι εγγυηση της καταστασης του αμαξιου.
Οπως επισης μπορει ενα αμαξι να ειναι κλαλοδιατηρημενο, και με το που το παρει αλλος αγοραστης να σκασουν ολα στα χερια του, να βγαλει σασμαν , προβλημα κινητηρα και οτι αλλο μπορει, ενω μεχρι τοτε το αμαξι ηταν κυριλε. ποτε δεν ξερεις 100%
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3945833/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4011759/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4112799/
να μερικα ακομη λαχεια γι αυτους που νιωθουν τυχεροι
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4011759/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4112799/
να μερικα ακομη λαχεια γι αυτους που νιωθουν τυχεροι
you are on fire today!.
.
.
http://www.youtube.com/watch?v=A732Cuuo2tI
Παιδια για περαστε! για ολους εχει το car.gr, ο,τι παρεις 100... Πιστευω πως μερικα αμαξια με το περασμα του χρονου βελτιωνονται σαν το καλο παλιο κρασι. Το παιρνει ο δευτερος ιδιοκτητης, του σκαει 2 χιλαιρικακια κ μαζευει την κουκουλα που ειχε μια τρυπα. Μετα το πουλαει και ο τριτος κοτσαρει νεο σασμαν κανα χιλιαρικακι μεταχειρω κ το στελνει κ αυτος μεσα στον χρονο γιατι καιει πολλες μπετζινες. ε σιγα-σιγα που θα παει? θα γινει αμαξι στο 6-7-8ο χερι που θα αλλαξει, με μονο κουσουρι το στρταβωμενο x-bone ...σιγα τα λαχανα! την ποζερια σου την κανεις ανετα και ας πηγαινεις με το πλαι στην ευθεια. Αφου ο φιλος θελει αμαξι μεχρι 6-7χιλιαρικα να κανει την βολτα του, ας παρει το πιο φτηνο που θα βρει και με τα ρεστα ας κανει μια καλη ασφαλεια... Ξερεις τι ομορφα ειναι να καθεσαι αραχτος πανω στην πλατφορμα της οδικης και να βλεπεις τους αλλους αφ υψηλου? Αμα δε εισαι και σε ΓΚαμπριο mood? χαρμα ιδεσθαι!
το θεμα ειναι οτι πριν απο 1.5 χρονο εψαχνες με 10κ και προφανως για να μην παρεις δεν βρηκες η δεν βγαινεις οικονομικα...τωρα ψαχνεις με 6κ...και τα χρονια περναν και συ ψαχνεις το λαχειο σ2000...
δεν ειμαι παραλογος να θελω να δωσω 5500 για ενα αμαξι που εκανε 50.000 καινουριο, ξερω οτο το φτηνο μαλλον θα εχει και καποια μικρο κουσουρια που θα πρεπει με τον καιρο να μαζευτουνε. αλλα αυτα θα γινουν με τον καιρο στον χρονο που θα διαλεξω εγω.