ερωτηση για μεταχειρισμενο s2000
Originally Posted by AlienHack' timestamp='1379868909' post='22790648
δεν ειμαι παραλογος να θελω να δωσω 5500 για ενα αμαξι που εκανε 50.000 καινουριο, ξερω οτο το φτηνο μαλλον θα εχει και καποια μικρο κουσουρια που θα πρεπει με τον καιρο να μαζευτουνε. αλλα αυτα θα γινουν με τον καιρο στον χρονο που θα διαλεξω εγω.
σημασια εχει να μην υπαρχει προβλημα που θα το καθηλωσει...
Originally Posted by AlienHack' timestamp='1379868909' post='22790648
δεν ειμαι παραλογος να θελω να δωσω 5500 για ενα αμαξι που εκανε 50.000 καινουριο, ξερω οτο το φτηνο μαλλον θα εχει και καποια μικρο κουσουρια που θα πρεπει με τον καιρο να μαζευτουνε. αλλα αυτα θα γινουν με τον καιρο στον χρονο που θα διαλεξω εγω.
σημασια εχει να μην υπαρχει προβλημα που θα το καθηλωσει...
The very best!!! Ετσι ακριβως ειναι!
Αυτή την ιστορία με γνωστούς που έχουν βρει κελεπούρια, την έχω ακούσει άπειρες φορές... και την έχω ζήσει, μη σου πω, όσες φορές πήγα με γνωστό που ενδιαφερόταν για S, να δούμε ένα από αυτά, όλα ρημάδια βγήκαν.... απλά τα "κελεπούρια", δεν ήταν και πολύ κελεπούρια, τελικά..
Πρόσφατα ο EF9 (γνωστός Χονταίος προγραμματιστής), έψαχνε για S2000..
Εδώ αυτά που έγραψε..
" AaSa έγραψε:Για μενα καλυτερα να επαιρνες ενα σ2κ,σε οτι κατασταση και να ηταν.
Πρωτα για να το εχεις ζησει,μετα για να το εχεις βελτιωσει και μετα για να ειναι
ενα ακομα μοντελο Χοντα που κατειχες,
EF9 έγραψε: ακη εγω αμαξια με στραβα ψαλιδια , πατωματα μπουρδελο , βαμμενα τα πλαστικα απο κακο φαναρτζη , διχρωμιες , και μισο κιλο στοκο στους μαρσπιεδες δεν παιρνω..
αυτο ΔΕΝ φτιαχνεται
με σπασμενο μοτερ παιρνω...
οσα ειδα εγω προσωπικα , ενω μου ελεγαν ΠΕΝΑ ΠΕΝΑ , ηταν ΧΥΜΕΝΑ ΡΙΜ(ΠΕΝΑ)...
ΣΚΟΥΠΙΔΙ αμαξι , δεν παιρνω , η πλακα ειναι οτι ειδα και 1-2 μετα στον ηλεκτρολογο απο αυτα που ειδα που τα πηραν τελικα αλλοι , και ηταν και χαρουμενοι :mrgreen:
βεβαια του σηκωνες τη μοκετα πισω απο το φαναρι στο πορτ μπαγκαζ , και ηταν ολο ραφλες , αλλα ΕΙΝΑΙ Σ2000... :mrgreen:
μερικα αλλα που ηταν καλα 2 συγκεκριμενα.. και καλες τιμες
ειχαν ολα αδεια 07+ δυστηχως
το ενα επεισα τον αμερικανο πηγε και το πηρε , το αλλο πουλιεται ακομα νομιζω
αν ηταν για 2007 , κραταγα και το φν2 που εκλαιγα που το δωσα
και το επ3 που ηταν 05 με χαλαγε , ΚΑΙ Σ2000 εψαχνα εως 2004"
S2000 να'ναι κι ό,τι να'ναι λοιπόν.. δε βλέπω να οδηγεί κάπου αλλού η συζήτηση..
Εγώ θα ευχηθώ καλή τύχη απλά..
Ysterografo : είστε όλοι κομπλεξικοί! Ειδικά αυτός ο Κοσντάλης που το παίζει ότι ξέρει από αυτοκίνητα..
Εδώ αυτά που έγραψε..
" AaSa έγραψε:Για μενα καλυτερα να επαιρνες ενα σ2κ,σε οτι κατασταση και να ηταν.
Πρωτα για να το εχεις ζησει,μετα για να το εχεις βελτιωσει και μετα για να ειναι
EF9 έγραψε: ακη εγω αμαξια με στραβα ψαλιδια , πατωματα μπουρδελο , βαμμενα τα πλαστικα απο κακο φαναρτζη , διχρωμιες , και μισο κιλο στοκο στους μαρσπιεδες δεν παιρνω..
αυτο ΔΕΝ φτιαχνεται
οσα ειδα εγω προσωπικα , ενω μου ελεγαν ΠΕΝΑ ΠΕΝΑ , ηταν ΧΥΜΕΝΑ ΡΙΜ(ΠΕΝΑ)...
ΣΚΟΥΠΙΔΙ αμαξι , δεν παιρνω , η πλακα ειναι οτι ειδα και 1-2 μετα στον ηλεκτρολογο απο αυτα που ειδα που τα πηραν τελικα αλλοι , και ηταν και χαρουμενοι :mrgreen:
βεβαια του σηκωνες τη μοκετα πισω απο το φαναρι στο πορτ μπαγκαζ , και ηταν ολο ραφλες , αλλα ΕΙΝΑΙ Σ2000... :mrgreen:
μερικα αλλα που ηταν καλα 2 συγκεκριμενα.. και καλες τιμες
ειχαν ολα αδεια 07+ δυστηχως
το ενα επεισα τον αμερικανο πηγε και το πηρε , το αλλο πουλιεται ακομα νομιζω
αν ηταν για 2007 , κραταγα και το φν2 που εκλαιγα που το δωσα
και το επ3 που ηταν 05 με χαλαγε , ΚΑΙ Σ2000 εψαχνα εως 2004"
S2000 να'ναι κι ό,τι να'ναι λοιπόν.. δε βλέπω να οδηγεί κάπου αλλού η συζήτηση..
Εγώ θα ευχηθώ καλή τύχη απλά..
Ysterografo : είστε όλοι κομπλεξικοί! Ειδικά αυτός ο Κοσντάλης που το παίζει ότι ξέρει από αυτοκίνητα..
Με λίγα λόγια φίλε μου αυτό που σου λέμε όλοι με αστείο τρόπο για να σε βοηθήσουμε είναι ότι πιάνεις λάθος το θέμα αναζήτησης S2000 και το λέμε όλοι από εμπειρία. Αυτά που εσύ λες ότι θα φτιάξεις μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα σε ένα S που μπορεί να έχει κάποια κουσούρια και με τα λεφτά που θα κανονίσεις εσύ θα είναι πολύ περισσότερα από αυτά που νομίζεις. Εχουν βρεθεί αρκετοί σε αυτή τη θέση και πίστεψέ με το είδαν το έργο. Πιστεύω ότι στο μυαλό σου νομίζεις ότι επειδή έχουμε S2000 δεν μας αρέσει να πουλιούνται τόσο φτηνά. Αλλά δεν είναι έτσι. Επειδή πρόκειται για ιδιαίτερο αυτοκίνητο που δεν έχεις την εμπειρία απλά σε καθοδηγούμε για να μη κάνεις λάθος επιλογή. Αααα και κάτι άλλο. Οι φίλοι σου που πήραν ακριβά S2000 και υποτίθεται ότι ήταν προσεγμένα πίστεψέ με είτε κάτι δεν τσεκάρανε καλά ή απλά τα "βίασαν αυτοί" για να ικανοποιήσουν τις "κάβλες" τους με αυτό το αποτέλεσμα
Με λίγα λόγια φίλε μου αυτό που σου λέμε όλοι με αστείο τρόπο για να σε βοηθήσουμε είναι ότι πιάνεις λάθος το θέμα αναζήτησης S2000 και το λέμε όλοι από εμπειρία. Αυτά που εσύ λες ότι θα φτιάξεις μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα σε ένα S που μπορεί να έχει κάποια κουσούρια και με τα λεφτά που θα κανονίσεις εσύ θα είναι πολύ περισσότερα από αυτά που νομίζεις. Εχουν βρεθεί αρκετοί σε αυτή τη θέση και πίστεψέ με το είδαν το έργο. Πιστεύω ότι στο μυαλό σου νομίζεις ότι επειδή έχουμε S2000 δεν μας αρέσει να πουλιούνται τόσο φτηνά. Αλλά δεν είναι έτσι. Επειδή πρόκειται για ιδιαίτερο αυτοκίνητο που δεν έχεις την εμπειρία απλά σε καθοδηγούμε για να μη κάνεις λάθος επιλογή. Αααα και κάτι άλλο. Οι φίλοι σου που πήραν ακριβά S2000 και υποτίθεται ότι ήταν προσεγμένα πίστεψέ με είτε κάτι δεν τσεκάρανε καλά ή απλά τα "βίασαν αυτοί" για να ικανοποιήσουν τις "κάβλες" τους με αυτό το αποτέλεσμα
μα και τα παιδια που πηραν τα "φτηνα" τα σκιζουν αλλα δεν εχουν βγαλει κιχ τα αμαξια. και για να μην νομιζεται οτι λεω παραμυθια μολις τους δω θα τους κανω μελη στο φορουμ εδω και θα γραψουν τις εμπειριες τους.
Οσο για αυτα που λετε, μαλλον εχουμε διαφορετικες αποψεις περι αξιας ενως αμαξιου. Δεν παιρνω μπιμπελο που θα το βαλω στην βιτρινα (και ας ειναι το σ2000 ομορφο σαν μπιμπελο το ατιμο)
παιρνω ενα αμαξι 13 χρονων που μενει στον δρομο και φθηρεται αναλογα. δεν ψαχνω να βρω το σ2000 που ειναι σαν να βγηκε τωρα απο το εργοστασιο. Γιατι το πιστευω οτι υπαρχουν τετοια, και πολλα μελη εδω μεσα εχουν αμαξια που ειναι τοσο καλοδιατηρημενα σαν να βγηκαν περσι απο την παραγωγη. Ειχα-εχω και εγω την λοξα με τα αμαξια, την γαλλιδα μου την εχω ξηλωσει ολοκληρη για να καθαρισω με υγρα μαντιλακια κατω απο την μοκετα!!! για τοσο κολημα μιλαμε. αν ξηλωσει καποιος την μοκετα το αμαξι απο κατω (σασι) δεν εχει ουτε σταλια σκονης.
και ασχοληθηκα τοσο που αξονες κτλ κατεβαζω μονος και επιδιορθωνω. δεν μιλαμε για τα απλα σερβις ετσι? μπουζι φιλτρα λαδια, βασεις μηχανης κτλ ολα απο το χερι μου. και το προγραμμα στον εγγεφαλο (και μαμα και υγραεριου) δικο μου ειναι.
με τα προγραμματα αυτα το αμαξι εχει 210.000χλμ, τα 100.000 απο αυτα με υγραεριο και ο κηνητηρας δουλευει ρολοι και ας εχει ιπποδυναμη ανεβασμενη κατα 25% . καιει 200ml στα 5.000χλμ, που για οποινδηποτε κινητηρα ειναι αμελητεα.
ΒΕΒΑΙΑ συμφωνω οτι το πεζο δεν ειναι σ2000 .... καμια σχεση δεν εχουν. απλος θελω να πω οτι δεν βλεπω ενα αμαξι και δεν ξερω τι αντικριζω. βλεπω ενα αμαξι ξερω καθε ανταλακτικο του κτλ .ισως αυτη τη στιγμη να μην ξερω με κλειστα ματια το s2000 επειδη δεν εχω και δεν εχω ασχοληθει αλλα αν/οταν παρω πιστεψτε με , σε εμα χρονο θα ξερω που εχει την καθε βιδα.
ΑΛΛΑ αυτο που εμαθα απο την εμπειρια μου ειναι οτι τα αμαξια οσο και να τα καλοπροσεχεις ,ειδικα αν ειναι πανω απο 7-9 χρονων, βγαζουν ολο προβληματα φθορας. ειναι μηχανες που φθηρονται μηχανικα. δεν ειναι υπολογιστης και τσιπακια που και μετα απο 20 χρονια δουλευουν αψογα γιατι δεν εχουν κινητα μερη. ΑΡΑ δεν ακριβοπληρωνω οποιοδηποτε αυτοκινητο , και γιαυτο ΠΟΤΕ δεν προκειτε να παρω καινουριο αυτοκινητο. ειναι η αρχη μου . τοσα λεφτα για κατι που μενει στον δρομο δεν δινω.
και στο φιναλε σιδερα ειναι, ναι μεν φοβερο εργαλειο και αμαξι που εχει μεινει στην ιστορια αλλα δεν το παιρνω με την ελπιδα οτι σε 20 χρονια θα το κανω αντικα. Μακαρι να μου κατσει αλλα η ζωη ειναι τοσο ρευστη που ποτε δεν ξερεις. μπορει σε 10 χρονια να εχω πορσε μπορει να μην εχω καν αμαξι.
οποτε η επιλογη που προσωπικα θελω να κανω ειναι ενα φτηνο αμαξι σε σχετικα καλη κατασταση , δεν θελω να παρω το μπιμπελο . θα βγαλω τα γουστα μου και οσο μπορω θα το συμαζεψω.
Εδώ αυτά που έγραψε..
[color="#0000FF"][i][color="#FF0000"]EF9 έγραψε: ακη εγω αμαξια με στραβα ψαλιδια , πατωματα μπουρδελο , βαμμενα τα πλαστικα απο κακο φαναρτζη , διχρωμιες , και μισο κιλο στοκο στους μαρσπιεδες δεν παιρνω..
αυτο ΔΕΝ φτιαχνεται
Εδώ αυτά που έγραψε..
[color="#0000FF"][i][color="#FF0000"]EF9 έγραψε: ακη εγω αμαξια με στραβα ψαλιδια , πατωματα μπουρδελο , βαμμενα τα πλαστικα απο κακο φαναρτζη , διχρωμιες , και μισο κιλο στοκο στους μαρσπιεδες δεν παιρνω..
αυτο ΔΕΝ φτιαχνεται
γιατι ΣΙΓΟΥΡΑ θα βγαλει. ετσι ειναι τα αμαξια. εν το φτηνο και να σου βγαλει θα λες, ε ενταξη. εδωσα τουλαχιστον λιγα.
Και οσο για υστεριες με στοκαρισμενα φτερα και διχρομιες! ε ενταξη πραγματικα μεγαλος μυθος και πολυ μη μου απτου, Την Γαλλιδα την πηρα με 40.000χλμ και εχει μεσα σε 5 χρονια φτασει τα 210.000χλμ!!! ολα με εμενα οδηγο.
το ποσες φορες εχω βαψει και ξαναβαψει και στοκαρει και αλλαξει τα φτερα και τους προφυλακτηρες !!! μιλαμε για πανω απο 20 φορες. Γιατι στην κολοπολη που ζουμε ο καθενας σου παιρνει παραμαζομα το αμαξι οταν παρκαρει -ξεπαρκαρει ή οταν στριβει...
αυτο τι συμαινει? οτι το αμαξι ειναι κομμενο? ή τρακαρισμενο αγρια?? οχι φυσικα!! και το καλυτερο? το εβαψα και αλλο χρωμα ολο!! αν παει τωρα ενας αγοραστης και το τσεκαρει θα βρει σημεια κατω απο την μοκετα που εχει το παλιο του χρωμα (ασημενιο μπλε) , αρα θα πει τι?? οτι το τρακαρα εντελος και το εβαψα αλλο χρωμα? Πιθανοτατα αυτο να πει αλλα η αληθεια δεν ειναι αυτη!
ΑΡΑ τα βαψηματα και τα στοκαρισματα δεν ειναι μετρο συγκρησης της ποιοτητας του αμαξιου. οχι για μενα τουλαχιστον. το συμαντικο ειναι ο κινητηρας να ειναι οσο το δυνατον καλυτερη κατασταση (και αυτο με μικροκαμερα στους θαλαμους ψηλοφενεται) , και το σασμαν να ειναι οκ! (αυτο δεν μορεις να το σιγουρεψεις παρα μονο απο οτι μπορεις να καταλαβεις απο την οδηγηση.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ να μην ειναι κομενο με ραφες κτλ.
απο κει και περα οτι σκατα και να βγαλει , πχ ψαλιδια , ακρομπαρα αξονες κτλ ΚΑΠΟΙΑ στιγμη θα τα εβγαζε. οποτε καλυτερα να το παρω με 6000 και αν χρειαστει να δωσω ενα χρονο μετα 500 -1500 για αξονες ή ψαλιδια ή ακομα και σασμαν, και να ξερω τλαχιστον οτι το επιδιορθωσα ΕΓΩ και να ξερω τι εχω βαλει μεσα, παρα να παρω των 14.000 για να λεω οτι ειναι σουπερ, ΚΑΙ ΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ο διαολος το ποδαρι του και σπασει το σασμαν στα χερια μου 1 χρονο μετα?? τι θα λεω οτι οκ εδωσα 14.000 ααντε και αλλα 1500 τωρα για σασμαν??
Τα αμαξια τα εκτυμω σαν εργαλεια ΑΛΛΑ ειναι εργαλεια!! ειτε γι αδουλεια ειτε εργαλεια διασκεδασης. τελευταιο 3μηνο διαλυσαμε ενα 206RC για να γινει αγωνιστικο. Ε πιστεψτε με , αν κατσει ο οποιοςσδηποτε και δει ενα αμαξι να ξηλωνεται απο δρομου σε σκετο σασι χωρις ουτε την καλωδιαση πανω, θα καταλαβει τι αξια εχουν τα σιδερα και τα αμαξια. ΣΤο μυαλο μας ειναι υπερβολικη η αξια τους γιατι ειμαστε συναισθηματικα δεμενοι, αλλα δεν παυουν να ειναι σιδερα.
Originally Posted by AlienHack' timestamp='1379944342' post='22791755
εγω θα συμφωνησω με τον Ακη. καλυτερα να παρεις ενα αμαξι με 6000 που να ξερεις τι προβληματα εχει και να το συμαζεψεις μονος σου παρα να δωσεις απτην αρχη τα διπλασια 12.000
παρα να παρω των 14.000 για να λεω οτι ειναι σουπερ