κλοπη S2000 ΙΒΙ 2117
δεν εχω μικτη ασφαλεια,αλλα ειχα βαλει για ολικη κλοπη...αυτο που με ενοχλει ειναι οτι μπηκαν σπιτι μου και μου κλεψαν οτι πολυτιμοτερο ειχα...διπλα ακριβως απο μενα ηταν παρκαρισμενο ενα alfa romeo του κουτιου 5 μηνων αμαξι και ουτε καν το ακουμπησαν οι μαγκες...ηταν προσχεδιασμενο νομιζω,αλλα ποτε δεν ειδα καποιον να με παρακολουθει..παντως ολοι μου λενε οτι το εσπρωξαν και το βγαλανε στον δρομο γιατι πιλοτη και δρομος ειναι σε ενα επιπεδο
Ημαρτον!!!!!!!!Και γω Αγια Παρασκευη μενω και αρκετες φορες το αφηνω εξω απο την πυλωτη!Τι να πω...
Το πρηγουμενο αμαξι μου το εκλεψαν απο Αγια Παρασκευη και δεν βρηκα τιποτα!
Καποιο αλλο χαρακτηριστικο ειχε αν δει καποιος κατι?
Το πρηγουμενο αμαξι μου το εκλεψαν απο Αγια Παρασκευη και δεν βρηκα τιποτα!
Καποιο αλλο χαρακτηριστικο ειχε αν δει καποιος κατι?
TO ΑΜΑΞΙ ΗΤΑΝ ΜΑΜΑ.ΜΟΝΟ ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ,ΣΙΤΑ ΜΑΥΡΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ,ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΣΗΜΑ,ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ S2000.ΑΝ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ..
κρίμα το είχα δει το αυτοκινητο στην αγια παρασκευη και το χάζευα. πολύ ωραίο s2000. φίλε επειδή έχω περάσει ακριβώς τα ίδια, το σήκωσαν με γερανό μέσα απο το γκαράζ,το μονο που χρειαζεται ειναι υπομονή . το κυνηγάνε το αυτοκινητο αυτο ρε γαμωτο και αυτο σε αποτρεπει να το ξανααγορασεις ...
Τελικα εχουν προτίμηση στα μαυρα απ'οτι καταλαβαινω... Φιλε μ θα μιλησω εκ πειρας, ετσι οπως το εκλεψαν δε παιζει να το βρεις ουτε σε 4 χρονια. Τα λεω λιγο χυμα τα πραγματα αλλα ετσι ειναι. Τοσο οργανομενη κλοπη παει να πει επαγγελματιες. Ευχησου να καρκινιασουν αυτοι κ οικογενειες τους, εγω αυτο εκανα κ μακαρι να επιασε. Μακαρι η ασφαλιστικη να μη σε καθυστερησει. Κουραγιο! Εχε υποψιν σου οτι μπορει να δικαιουσε αμαξι αντικαταστασης αυτους τους 3μηνες που ΚΑΙ ΚΑΛΑ γινονται οι ερευνες. Αυτα απο μενα.
Thread
Forum
Replies
Last Post
joe_s2k
Texas - Houston S2000 Owners
1
Mar 23, 2003 08:10 PM