μετα απο το s2000
Originally Posted by kosdali,Feb 26 2010, 02:04 AM
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ εδω και κανα χρονο 2 συγκεκριμενα σ3 (ειδικα το ενα που ειναι και 380 το πηγαινει καθε μερα ταπα) και δεν βλεπω ουσιαστικα προβληματα...
Originally Posted by kosdali,Feb 26 2010, 12:04 AM
αν ριξεις 3χιλιαρικα στο σ3 φπε+ανλια-μπεκ παει ανετα 380-390.
και ανακαλύπτεις τι όμορφη που είναι η ζωή ………..
παίζεις αναλόγως με τα κέφια από 300 εως 400 whp .
ps.
Ρε αφήστε το παιδί να πάρει το αμάξι που θέλει
Originally Posted by leader,Feb 25 2010, 06:58 PM
Eγώ το S μόνο για R35 το έδινα...

Πάντως, κι εγώ για Evo θα πήγαινα αν αποφάσιζα για 2λιτρο που έτσι κι αλλιώς καίει και είναι ακριβό στη συντήρησή του..(κάτι τέτοια αυτοκίνητα υπολογίζουν για κόστος διαβίωσης και μετά μας λένε" Τί? Δίλιτρο? Είδος πολυτελείας!πλέρωνε..."
..ειδικά τώρα που έχουμε βρει τις άκρες για γιαπωνέζικα ανταλλακτικά.. πού να ψάχνεις τώρα πάλι από την αρχη για Group Vag...?
και αν είναι ακριβά τα 9άρια, και το 8άρι,μια χαρά είναι.. και ανεξάρτητα από το πόσο μπορεί να βελτιωθεί το μεγάλο πρόβλημα με το S3 είναι το Haldex..
Δε μπορούν να συγκριθούν τα διαφορικά του Evo με του S3...
Κι αν βάλεις και DSG...ο παράγοντας "Fun to drive" πάει βολτίτσα...
Αν δεν κατεβάζεις μύτι-τακούνι, αφήνοντας το συμπλέκτι τόσο ώστε να σου γυρίσει λιγάκι το πίσω μέρος για να πλασαριστείς..Δε λέει...
Originally Posted by uma_chikara,Feb 26 2010, 09:13 AM
και ανεξάρτητα από το πόσο μπορεί να βελτιωθεί το μεγάλο πρόβλημα με το S3 είναι το Haldex..
Αν δεν κατεβάζεις μύτι-τακούνι, αφήνοντας το συμπλέκτι τόσο ώστε να σου γυρίσει λιγάκι το πίσω μέρος για να πλασαριστείς..Δε λέει...

Άσε που δεν ξεκινάνε όπως εκείνα με το AYC.
Μπαι δε γουει Ηλία,νομίζω οτι τα driftακια σου,αλλα και τις γραμμές σου,με ένα Evo θα τα γλένταγες μια χαρά.Έχω μια εντύπωση πως θα σου ταίριαζε.
Άμα είσαι πρόθυμος να ξοδέψεις (πολύ) χρήμα,υπάρχουν αυτοκίνητα που θα φαίνονται-και θα είναι-πολύ γρηγορότερα απο το S,θα παίρνουν δύναμη ευκολότερα,ενώ με το πρώτο ψιλόβροχο δεν θα μετατρέπονται σε "death traps"...
Ωραίο αυτοκίνητο το S,κ@ύλα,αλλα υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα που είναι σαφώς καλύτερα σε όλους τους τομείς...Πιο ακριβά,σίγουρα,αλλα το S κατα τη γνώμη μου δεν είναι πανάκεια στην αγωνιστική οδήγηση.Έχει εξαιρετικό value for money,δηλαδή η απόλαυση που παίρνεις για τα λεφτά που δίνεις,αλλα υπάρχουν αυτοκίνητα που με ίδια ή αντίστοιχα "driving thrills",έχουν την δυνατότητα μόλις ρίξει μια βροχούλα,να είναι πολιτισμένα και να μπορείς να μετακινηθείς έστω και στοιχειωδώς.
Άλλωστε ρε παιδιά,υπάρχουν άνθρωποι(οι περισσότεροι)που το καλό και sport αυτοκίνητο δεν το συνδυάζουν με την ορολογία "παλεύω-με-το-τιμόνι-σε-κάθε-στροφή-να-ισιώσω-το-αυτοκίνητο-γιατί-έστω-και-λίγο-γκάζι-παραπάνω-θα-φέρει-την-καταστροφή-αν-είμαι-χεράς-το-έφερα-αλλιώς-10000-ζημιά" και αν θέλετε τη γνώμη μου,έτσι είναι.Σιγά μη κάνω ράλλυ κάθε φορά που οδηγώ το S2000.Αλλιώς όλοι θα είχαμε Caterham.
Το λατρεύω το S2000,αλλα ας μην το ανάγουμε ως "ότι πιο γ@μ@το υπάρχει".
Τουλάχιστον με τα εν Ελλάδι δεδομένα για δρόμους,άσφαλτο,κτλ...
EDIT:Το λατρεύω το αυτοκίνητό μου.Απλά λέω οτι υπάρχουν τομείς στους οποίους θα μπορούσε να είναι εξίσου καλό με την απόδοση του,όπως βροχές,φιλικότητα,κτλ, και για να βρείς το όλο "πακέτο" θές τουλάχιστον τα διπλά λεφτά.
Ωραίο αυτοκίνητο το S,κ@ύλα,αλλα υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα που είναι σαφώς καλύτερα σε όλους τους τομείς...Πιο ακριβά,σίγουρα,αλλα το S κατα τη γνώμη μου δεν είναι πανάκεια στην αγωνιστική οδήγηση.Έχει εξαιρετικό value for money,δηλαδή η απόλαυση που παίρνεις για τα λεφτά που δίνεις,αλλα υπάρχουν αυτοκίνητα που με ίδια ή αντίστοιχα "driving thrills",έχουν την δυνατότητα μόλις ρίξει μια βροχούλα,να είναι πολιτισμένα και να μπορείς να μετακινηθείς έστω και στοιχειωδώς.
Άλλωστε ρε παιδιά,υπάρχουν άνθρωποι(οι περισσότεροι)που το καλό και sport αυτοκίνητο δεν το συνδυάζουν με την ορολογία "παλεύω-με-το-τιμόνι-σε-κάθε-στροφή-να-ισιώσω-το-αυτοκίνητο-γιατί-έστω-και-λίγο-γκάζι-παραπάνω-θα-φέρει-την-καταστροφή-αν-είμαι-χεράς-το-έφερα-αλλιώς-10000-ζημιά" και αν θέλετε τη γνώμη μου,έτσι είναι.Σιγά μη κάνω ράλλυ κάθε φορά που οδηγώ το S2000.Αλλιώς όλοι θα είχαμε Caterham.
Το λατρεύω το S2000,αλλα ας μην το ανάγουμε ως "ότι πιο γ@μ@το υπάρχει".
Τουλάχιστον με τα εν Ελλάδι δεδομένα για δρόμους,άσφαλτο,κτλ...
EDIT:Το λατρεύω το αυτοκίνητό μου.Απλά λέω οτι υπάρχουν τομείς στους οποίους θα μπορούσε να είναι εξίσου καλό με την απόδοση του,όπως βροχές,φιλικότητα,κτλ, και για να βρείς το όλο "πακέτο" θές τουλάχιστον τα διπλά λεφτά.

εγω παντως ΔΕΝ τον αφηνω με τιποτα