Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

μετα απο το s2000

Thread Tools

Old Feb 24, 2010 | 03:43 AM
tomidis's Avatar
Registered User

From: KASTORIA

Originally Posted by MANOS,Feb 24 2010, 04:05 AM
. Αυτο δε σημαινει οτι θα βρω αυτα που μου προσεφερε το S αλλα ουτε και σημαινει οτι θα μπορω να εχω μια ζωη ενα αυτοκινητο διθεσιο και σκληροπυρηνικο οπως ειναι το S.
Το σιγουρο ειναι οτι μετα το S οι επιλογες που σου δινονται ειναι λιγες και ακριβες.
Reply
Old Feb 24, 2010 | 03:45 AM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by MANOS,Feb 24 2010, 12:05 PM
πολλες φορες αλλαζουν τα δεδομενα και οι συνθηκες της ζωης του καθενος και αναγκαζεται να προσαρμοσει τις επιλογες του σ αυτες.

Το σιγουρο ειναι οτι μετα το S οι επιλογες που σου δινονται ειναι λιγες και ακριβες.
Αν έχεις κάνει οικογένεια για παράδειγμα και δεν έχεις άλλο αμάξι τι να κάνεις ?
Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω που είπε ο Μάνος και έχω κάνει quote, εγώ θα άλλαζα το S μόνο εάν είχα χρήματα να αγοράσω κάτι exotic πραγματικά.
Από πορσικο τουρμπο φρέσκο και πάνω μιλάω.

Δεν θα το άλλαζα με τίποτε για να αγοράσω ένα άλλο σπορ αμάξι , γιατί απλά έχει αυτά που ζητάω.

Προσωπικά τα τετρακίνητα δεν τα γουστάρω καθόλου .
Τα σέβομαι για τις ικανότητες τους , αλλά δεν μου αρέσουν να τα οδηγό.
Μου αρέσουν τα αυτοκίνητα που θέλουν να τα τιθασεύσεις , αυτά που σε τρομάζουν , αυτά που πρέπει να σέβεσαι και όχι αυτά που σε πάνε από μόνα τους, , ακόμα και αν αυτά σε πολλές περιπτώσεις είναι γρηγορότερα. .

Συγνώμη αλλά τα evo ιδικά , δεν τα γουστάρω καθόλου.

Φέρτε μου να ράψω ένα παρακαλώ

Reply
Old Feb 24, 2010 | 05:19 AM
borfan's Avatar
Registered User

Originally Posted by tomidis,Feb 23 2010, 08:58 AM
ελατε ολοι να πεισουμε τον κοsdali να μν αγορασει το s3 το new...
Ενταξει Τομας τον επεισα δεν θα παρει S3 .... θα παρει S4 λογω εγγυμοσυνης της Κριστιν ...πιο οικογενειακο. Αντε με το καλο Κωστακη ο γρηγορος διαδοχος
Reply
Old Feb 24, 2010 | 06:22 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Originally Posted by eddiex,Feb 24 2010, 01:27 PM
Εγω μετα το S θα επαιρνα μονο Ford GT!
Αφου λεμε για αμερικανιες, ZR1 και τα μυαλα στα μιξερ.
Reply
Old Feb 24, 2010 | 08:06 AM
reload's Avatar
Registered User

From: Thessaloniki

S2000 ΑΛΗΤΕΙΑ!!!
Reply
Old Feb 24, 2010 | 09:03 AM
PanosS's Avatar
Registered User

Originally Posted by yiannakos,Feb 24 2010, 04:45 AM
Αν έχεις κάνει οικογένεια για παράδειγμα και δεν έχεις άλλο αμάξι τι να κάνεις ?
Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω που είπε ο Μάνος και έχω κάνει quote, εγώ θα άλλαζα το S μόνο εάν είχα χρήματα να αγοράσω κάτι exotic πραγματικά.
Από πορσικο τουρμπο φρέσκο και πάνω μιλάω.

Δεν θα το άλλαζα με τίποτε για να αγοράσω ένα άλλο σπορ αμάξι , γιατί απλά έχει αυτά που ζητάω.

Προσωπικά τα τετρακίνητα δεν τα γουστάρω καθόλου .
Τα σέβομαι για τις ικανότητες τους , αλλά δεν μου αρέσουν να τα οδηγό.
Μου αρέσουν τα αυτοκίνητα που θέλουν να τα τιθασεύσεις , αυτά που σε τρομάζουν , αυτά που πρέπει να σέβεσαι και όχι αυτά που σε πάνε από μόνα τους, , ακόμα και αν αυτά σε πολλές περιπτώσεις είναι γρηγορότερα. .

Συγνώμη αλλά τα evo ιδικά , δεν τα γουστάρω καθόλου.

Φέρτε μου να ράψω ένα παρακαλώ

Μόλις χάσαμε έναν εν δυνάμει πελάτη...

Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες... και απλά θα προσθέσω ότι η τελική επιλογή αυτοκινήτου είναι ουσιαστικά δίκοπο μαχαίρι...

όπως με τις γυναίκες... άλλη κάνει για μητέρα των παιδιών σου και άλλη για....

...(δια να μην έχομεν διαγραφή post εκ της διευθύνσεως θα μείνω εις τον όρο "τρελίτσες")....

η χρυσή τομή εμπεριέχει πάντα συμβιβασμούς...

εγώ πχ το EVO το πήρα "αναγκαστικά" όπως προείπα γιατι όπως φαίνεται για την εφορία πλέον αν έχεις 2000cc + (2 αυτοκίνητα + ) είσαι "στόχος"... οπότε CR-V + S2000 = EVO X δεν θα κλαφτώ κιόλας αλλά νομίζω ότι είναι συβιβασμός...

Κατα τα άλλα η οδήγηση γρήγορων και πάρα πολύ γρήγορων 4κίνητων είναι απίσης διασκεδαστική...

(οι λόγοι αργότερα διότι δεν έχς τελειώσει μια μελέτη....)
Reply
Old Feb 24, 2010 | 12:19 PM
george.alex's Avatar
Registered User

From: odos xwrafia arithmos agkathia

Originally Posted by energetic,Feb 23 2010, 01:54 PM
Ναι, αλλα του κοτσαρεις ενα ταξιμετρο και βγαζεις τα λεφτα της συντηρησης.
μονο οταν θα ριχνεις διπλη ταριφα αααααααααχαχαχαχαχαχ
Reply
Old Feb 24, 2010 | 12:20 PM
george.alex's Avatar
Registered User

Originally Posted by DimitrisN,Feb 23 2010, 05:29 PM

Το S2000 είναι αυτό που λέμε "one of a kind".Όλοι ξέρουν τι είναι,τι πρεσβεύει,τι δυνατότητες έχει και κυρίως(δεν μου αρέσει να βλογάω τα γένια μας,αλλα ισχύει) είναι ΙΣΤΟΡΙΚΟ και ο κόσμος το σέβεται.Δεν υπάρχουν ούτε 1.4,ούτε 1.6,ούτε άλλες εκδόσεις ώστε να δημιουργηθεί μπέρδεμα αναφορικά με την ταυτότητά του.
Reply
Old Feb 24, 2010 | 12:23 PM
george.alex's Avatar
Registered User

Originally Posted by michail,Feb 23 2010, 01:41 PM

nice butt u got there bro!!!!!!!
Reply
Old Feb 24, 2010 | 12:34 PM
george.alex's Avatar
Registered User

Originally Posted by Colin mc rae,Feb 24 2010, 12:01 AM
Πολλες φορες εχω βρεθει στην θεση να αναρωτηθω με τι αυτοκινητο μπορει καποιος να αλλαξει το s2000 και ποτε δεν καταληγω πουθενα παρα μονο σε μεγαλυτερες κατασκευες και πολυ πιο ακριβες

eddiex τωρα ειπες κουβεντα. ford gt αλλα και ford gt40. ελα ομως που δεν ανοιγει για να παιρνουν αερα τα αυγα σου και τα μυαλα σου

κι εγω θελω αυστηρα tvr sagaris αλλα δεν εχω τα λεφτα αισθηματα κι επιπλεον και κυριοτερο (οσα δε φτανει η αλεπου) δεν ανοιγει ωστε να αεριζομαι με την ανεση μου και να μην τικιαζει η μποχα στο καθισμα!!!

'η εστω ενα speed twelve ετσι για να μπορουσα να παταω βολταρωντας τον καθε yiannako που θα εβλεπα μπροστα μου
Reply

All times are GMT -8. The time now is 06:24 PM.