Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

μετα απο το s2000

Thread Tools

Old Feb 24, 2010 | 12:44 PM
pontios2000's Avatar

Originally Posted by nikthegrek,Feb 23 2010, 02:36 PM
θα σας πω ενα μικρο μυστικο..ο kosdali και yugo να του δωσεις παλι μπροστα θα ειναι
αν τελικα το παρει και ειναι μαμα στηλε μου pm να πατισουμε ητε ρολ ητε σταση. και αν δεν πιστεβει εμενα οτι παταω s3 να ρωτιση των Μαριο που εχει τσαγιασει περισοτερα απο εμενα.
Reply
Old Feb 24, 2010 | 01:03 PM
pontios2000's Avatar

Originally Posted by nipponS2000,Feb 23 2010, 05:32 PM
Λοιπον το new S3 το εχει ο αδερφος της γυναικας μου.Και φυσικα το εχω παει βολτα.Ολα καλα,το αμαξι παει ταπα και κουλομαρια να εισαι.Για να βγαλεις τις ιδιες επιδοσεις με το s πρεπει να ξερεις να το ξεκινας αεροπορια χωρις να το λυπασαι και να αλλαζεις οριακα πριν τον κοφτη, στο s3 και χωρις να κανεις την τελεια εκκινηση και τις τελειες αλλαγες λογο ροπης πας ταπα.Στριβεις παντου τερμα και ασφαλεστατα ακομα και στο βρεγμενο και φρεναρεις το ιδιο καλα και πας και ταξιδι στη χλιδα, ατσαλακωτος και ξεκουραστος.Γενικα παρα πολυ καλο αμαξι.ΟΜΩΣ:Με το που μπηκα μεσα ενιωσα σαν πεσμενος 50αρης.Ολο φρου φρου και αρωματα και αισθηση μηδεν.Εμφανιση εντελως αδιαφορη οπως ακριβως του Α3.Τι 1.6,τι tsi,τι S3 το ιδιο και το αυτο.Αμα βαλεις τις ζαντες και το diffuser του s3 στο 1.6 εχεις ακριβως το ιδιο εμφανισιακως αμαξι !Θεση οδηγησης ιδανικη για παππου που γουσταρει να το παιζει γρηγορος.Το αμαξι ειναι και το νιωθεις βαρυ.Το σασμαν δεν εχει καμμια απολυτως σχεση με αυτο του S.Πραγματικα σε ξενερωνει.(Γι'αυτο παρε καλυτερα το dsg αμα γουσταρεις και playstation καταστασεις).Γενικα ειναι πολυ γρηγορο παντου αλλα η αισθηση που σου δινει ειναι gran turism car και οχι supercar(οπως ειχε εκθεασει και το αγγλικο EVO magazine το S2000).Στην πιστα πιο γρηγορο απο S2000 δεν ειναι με την καμμια εκτος αν το κανεις 350 αλογα οπωτε θα ειναι πιο γρηγορο στις ευθειες.Και τελος πριν κανεις το βημα σκεψου ορεινες διαδρομες σε επαρχια(π.χ Ευβοια που παω εγω),ανοιχτος,το μοτερ να ουρλιαζει στις 9 και εσυ να βρισκεσε διπλωμενος σε καθε φουρκετα και να παλευεις με το απιστευτο τιμονι-ξυραφι του S και να εισαι μονο εσυ το S και οι μυρωδιες της φυσης.Αυτα φιλε με το s3 απλα τα ξεχνας.Επισης ειναι και κοινωνικο το θεμα διοτι περνωντας με το S μπροστα απ΄τον οποιοδηπωτε τα κεφαλια γυρνουν μονα τους και να μην γυρνουν απο μοχθο,κρυφες ματιες πεφτουν σιγουρα! και το ξερεις,ποσο μαλλον να ανεβαινεις τα βουνα ταπα,σταματανε και σε χαζευουν(σιγουρα εχει τυχει σε πολλους οπως και σε μενα) δηλαδη προσφερεις στο κοινο ενα ευχαριστο οπτικοακουστικο θεαμα που με το s3 το ξεχνας παλι.Αυτα τα λιγα απο εμενα που εχω οδηγησει και τα 2 αλλα προσωπικα εγω και 80 χρονων να ημουν παλι S θα διαλεγα.Το S μιλαει στην καρδια σου ενω το S3 και οποιωδηποτε αλλο τετοιου ειδους αυτοκινητο μονο στο μυαλο σου και εκει πιστευω ειναι η μεγαλη διαφορα.Sorry για το μεγαλο post!
ΓΙΑΝΝΑΚΟ σε ευχαριστω που μου ανιξες τα ματια και πειρα το την ΚΑΥΛΑ και δεν πειρα καμια μαλακια.... βλεπετε παλια σκεφτομου να επερνα αμαξι να πιγενα με τους φιλους μου βολτα αλα οταν ειχα αλλαξει 5 κολοσασμαν ουτε 1 δεν δεν προσφερθηκε να βοηθησει. τωρα που πειρα το s για την παρτημου και μονο κανω την καυλα μου και γουσταρω και οπιος θελει να ακολουθηση να παρει η ταξι η s3.
Reply
Old Feb 24, 2010 | 01:05 PM
nikthegrek's Avatar
Registered User

From: thessaloniki

Originally Posted by pontios2000,Feb 24 2010, 01:44 PM
αν τελικα το παρει και ειναι μαμα στηλε μου pm να πατισουμε ητε ρολ ητε σταση. και αν δεν πιστεβει εμενα οτι παταω s3 να ρωτιση των Μαριο που εχει τσαγιασει περισοτερα απο εμενα.
εχασες το 'point' ομως σ αυτο που λεω,,τα s3 μαμα για πρωινο τα εχουμε το ξερω!!!
Reply
Old Feb 24, 2010 | 01:13 PM
vtecas's Avatar
Registered User

From: ATHENS nomizo....

Φίλε μου,δεν τα χουμε πει και ποτέ,αλλά ....οι συνάδελφοι..το κάλυψαν...Μετά το S?? ... ΜΟΝΟ ένα S διαφορετικού χρώματος.....
Reply
Old Feb 24, 2010 | 01:17 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Εδώ, να πω οτι μπορεί να με έχει περάσει ibiza cupra, αλλά ένα s3 το έχω πατήσει κι εγώ...

Βέβαια το αυτοκίνητο ήταν λες και το είχαν για test drive..
Είχε αγοραστεί καινούριο και όταν ο χιλιομετρητής έφτασε τα 200χλμ, σκίσιμο...

Όταν πατήσαμε είχε περίπου 1200 χλμ..
Μου έλεγε συνέχεια "πάμε να πατήσουμε" και "πάμε να πατήσουμε"..ε με ζάλισε κι έβαλα την πρώτη και τελευταία "κανονισμένη" κόντρα στη ζωή μου..ήταν στην Επίδαυρο τότε και είχαν μαζευτεί απο τα γύρω χωρια για να δουν..

εκεί έχει μια ευθεία με κλίση, οπότε έχεις ένα ανηφόρα κι ένα κατηφορα..
στο ανέβα, πατάμε με πρώτες και δικές μου 4.000 στροφές.. εκεί έφαγε τον αμάζευτο...
Στο κατέβα, πατάμε με 2ες..του κάνω το "μπαμ" και αυτός άρχισε να με φτάνει μετά τα 150-160, αλλά τότε τελείωνε η ευθεία και η συνολική ήττα, του έπεσε βαριά..

Το Evo έχει εξωφρενικά έξοδα.. (βενζίνες-τακάκια κλπ)

Για εμένα:

1) Honda S2000:Είναι απίστευτος ο τρόπος που ένα τόσο σκληροπυρηνικό αμάξι, τα συνδυάζει όλα.. Στρίψιμο, drift, "μούρη", χαμηλό κόστος συντήρησης για την κατηγορία επιδόσεων του(δεν αναφέρομαι φυσικά σε φόρους και όλες τις υπόλοιπες μ@λ@κίες που μας επιβάλλει το αγαπημένο μας κράτος..)
2) Lotus Elise με Honda K20.......
3) Ε46 Μ3...αν δεν είχε τέτοιο κόστος συντήρησης, θα ήταν το No1... Απλά Έρωτας....
4) Cayman S.. πάλι το κόστος συντήρησης, μας τα χαλάει όλα.. Όμως..εκπληκτικό αυτοκίνητο και αυτό κι αν τα συνδυάζει όλα...
Μπορεί να κάνει πλάκα με πολύ πιο ακριβές κατασκευές, χωρίς να ενοχληθείς στιγμή από τριγμούς και λοιπές μ@λ@κιες..Η καινούρια, με τα χαρακτηριστικά που έχει...απλά ΤΑ ΣΠΑΕΙ....

4) -Προσωπικά- 200sx S14-S15...
Reply
Old Feb 24, 2010 | 01:38 PM
pontios2000's Avatar

Originally Posted by nikthegrek,Feb 24 2010, 02:05 PM
εχασες το 'point' ομως σ αυτο που λεω,,τα s3 μαμα για πρωινο τα εχουμε το ξερω!!!
Reply
Old Feb 24, 2010 | 05:11 PM
palioxaraktiras's Avatar
Registered User

πειτε τα ρε παιδια...4 φορες εχω ανοιξει με s3,4 φορες γ@μησα...και δε με πιστευει και κανενας αυτη ειναι η μαλακια...
Reply
Old Feb 25, 2010 | 02:20 PM
pontios2000's Avatar

αν φιλαρακι σου πω τι παταγε ο φιλος μας ο nippon θα νομιζουν οτι ειμαι απο αλο πλανιτι και λεω μαλακιες...
Reply
Old Feb 25, 2010 | 03:04 PM
kosdali's Avatar
15 Year Member

From: thessaloniki

καλα τα λετε και σας πιστευω γιατι και γω παταω ενα μαμα σ3,ομως....
αν ριξεις 3χιλιαρικα στο σ3 φπε+ανλια-μπεκ παει ανετα 380-390.
εχετε δοκιμασει με ενα τετοιο να δειτε οτι μεχρι τα 200 ουτε καν το βλεπουμε...για μετα τα 200 ουτε λογος βεβαια.
οσο για προβληματα παρακολουθω εδω και κανα χρονο 2 συγκεκριμενα σ3 (ειδικα το ενα που ειναι και 380 το πηγαινει καθε μερα ταπα) και δεν βλεπω ουσιαστικα προβληματα...
αλλωστε και και με τα σ2000 καποιοι δεν ειχαν ποτε προβληματα και αλλοι το φτιαχνουν συνεχεια,και μοτερ σπασαν και σασμαν και διαφορικα και ημιαξονια κλπ.εξαρταται και πως το δουλευεις και πως το συντηρεις.
Reply
Old Feb 25, 2010 | 04:58 PM
DimitrisN's Avatar
Registered User

Εγώ πάντως προτείνω(επειδή βλέπω οτι το έχεις πάρει απόφαση να αφήσεις το S),να σκεφτείς και τη πιθανότητα να πάρεις ένα Evo,αν υπάρχουν τα χρήματα για το κόστος κτήσης.

Τα έξοδα είναι τα ίδια(με τα service εμφανώς φθηνότερα),ενώ για πρώτο στάδιο τα 390(ρόδα) του Mitsubishi με τα 390 του Audi,ουδεμία σχέση έχουν.Μετά θα κυνηγάς τα S4 και τα S5,ενώ πραγματικά στο λέω,τα M3 E92 "are no match".
Reply

All times are GMT -8. The time now is 06:24 PM.