Αγοραπωλησίες Items for sale and wanted. Only Members allowed to sell. Posts in English only please.

ΚΑΚΟΙ Πωλητές & Αγοραστές

Thread Tools

Old Dec 9, 2013 | 11:09 AM
Dicktp's Avatar
Registered User

Originally Posted by S2Kbaris
Originally Posted by alexis_s2' timestamp='1386371136' post='22911271
ουτε ο καπλαμας δεν ειναι τοσο λεπτος
άστα φιλε αλέξη χεσετα να πάνε στο διάολο ούτε για πατάκι για το σπίτι δεν κάνουν. δυο κομμένες μοκέτες είναι που δεν ταιριάζουν καν έχει βάλει και το διακριτικό s2000 στην πίσω μεριά τις μοκέτας ο βλαμμένος! όσο τα βλέπω με πιάνουν τα νεύρα μου θα τα κάψω να μην τα βλέπω
Επειδή 150 ευρώ είναι πολλά γιαυτό το τσιγαρόχαρτο και είναι κρίμα, και κυρίως η κοροιδία, ανοιξε case στο ebay βαζοντας τις φωτό αυτες (χαμήλωσε λίγο την ανάλυση όμως) ως item not as described, αφού αν καταλαβα σωστα, στην αγγελία είχε αλλη φωτό. βαλε κ τη φωτό που εβαλε αυτός για συγκριση.
ισως παρεις τα λεφτα σου πίσω.
Reply
Old Dec 10, 2013 | 05:51 AM
S2Kbaris's Avatar

From: Kws island

Originally Posted by Dicktp
Originally Posted by S2Kbaris' timestamp='1386430461' post='22911931
[quote name='alexis_s2' timestamp='1386371136' post='22911271']
ουτε ο καπλαμας δεν ειναι τοσο λεπτος
άστα φιλε αλέξη χεσετα να πάνε στο διάολο ούτε για πατάκι για το σπίτι δεν κάνουν. δυο κομμένες μοκέτες είναι που δεν ταιριάζουν καν έχει βάλει και το διακριτικό s2000 στην πίσω μεριά τις μοκέτας ο βλαμμένος! όσο τα βλέπω με πιάνουν τα νεύρα μου θα τα κάψω να μην τα βλέπω
Επειδή 150 ευρώ είναι πολλά γιαυτό το τσιγαρόχαρτο και είναι κρίμα, και κυρίως η κοροιδία, ανοιξε case στο ebay βαζοντας τις φωτό αυτες (χαμήλωσε λίγο την ανάλυση όμως) ως item not as described, αφού αν καταλαβα σωστα, στην αγγελία είχε αλλη φωτό. βαλε κ τη φωτό που εβαλε αυτός για συγκριση.
ισως παρεις τα λεφτα σου πίσω.
[/quote]

δυστυχώς δεν μου πάει η καρδια ρε φιλε να κάνω κάτι τέτοιο γι`αυτό τα έβαλα εδώ να τα βλέπουν όλοι και να έχουν το νου τους με τον παπάρα που τα πουλάει
φαντάσου πως θα νιώσει κάποιος που θα τα αγοράσει!!! όπως εγώ παρατρίχα γλίτωσα το εγκεφαλικό
θα ήμουν ικανοποιημένος μονο αν έκανα ζημια σε αυτόν! ας πούμε να το έβλεπαν όλοι και να μην αγόραζε κανεις από το side του!

Reply
Old Feb 20, 2014 | 06:28 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Αγοραπωλησία με τον S2KBaris.

Αρκετα ειρωνικο οταν στις 4 Δεκεμβριου εχει μπει και εχει κραξει για τα πατακια.
Λοιπον αφου συνενοηθηκαμε για το test pipe που ηθελε να αγορασει απο εμενα συμφωνησαμε και του το εστειλα.
Με ρωτησε στο τηλεφωνο τι test pipe ειναι και εγω του απαντησα πως ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ, ετσι μου το εδωσαν και ετσι το εβαλα πανω. Μια σωληνα ειναι στην τελικη. Δεν ειμαι εξατμισας ουτε σιδερας. Το μονο που του ειπα ειναι πως δεν ειναι σιγουρα invidia ή καποιας μαρκας γνωστης. Το test pipe εχει χρησιμοποιηθει με HKS Hi Power (διπλη), OEM AP1 και την J's που ειχα επανω για τον περισσοτερο καιρο χωρις κανενα προβλημα εννοειται.
Φωτογραφια παλι πολυ ειρωνικα με ρωτησε τωρα που μιλησαμε γιατι δεν ειχα βαλει οπως ειχα βαλει τα αλλα πραγματα και του απαντησα πως για να βγαλεις μια τετοια φωτο το αμαξι πρεπει να σηκωθει και το αμαξι δεν μπορω να το σηκωσω μονος μου.
Το test pipe βγηκε στην PB-Motorsports οπως και τα αλλα τα πραγματα και του ειπα να καλεσει εκει να δει αν λεω ψεματα γιατι υπονοησε και οτι ελεγα και ψεματα μιας που μου λεει οτι δεν κανει πανω στο δικο του S2000 και οτι βρισκει. 6χρονια στο δικο μου δεν εβρισκε, εχει αλλο S2k o Baris.
Με αρκετη ειρωνια μου ειπε πως ηθελα (για 50€ αν εχεις τον θεο σου) να τον φαω και να τον κοροιδεψω γιατι το test pipe ηταν χειροποιητο πραγμα που ουτε ηξερα ουτε με ενοιαζε. Μου το ειχε δωσει φανταστειτε ο Vtec-Man.
Δεν μου ζητησε ΟΥΤΕ φωτογραφια να του στειλω γιατι δεν θα ειχα κανενα προβλημα να το κανω, ουτε να το παω καπου να το δουνε σε καποιον ειδικο. Τωρα λοιπον αφου υπονοησε οτι επιτηδες τον εφαγα και τον κοροιδεψα γιατι δεν του αρεσει τελικα, θελει να του δωσω τα λεφτα πισω.
Ο μονος λογος λοιπον που το δεχομαι αυτο και δεν του ειπα να το βαλει στον κωλο του ειναι επειδη ειναι παιδι απο το forum και θα του επιστρεψω τα λεφτα κανονικα οταν το παραλαβω.

Γιατι ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΡΗ ουτε για 50€ θα σωθουμε, ουτε μαλακες ψαχνω, ουτε κανα κωλοπαιδι ειμαι που υπονοησες κιολας.
Reply
Old Feb 20, 2014 | 07:33 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Ακη μην βριζεις ρε φιλε. Δεν υπαρχει λογος, εμενα απλα μου την εδωσε γιατι νομιζε οτι ηθελα για 50€ να τον φαω κ απλα του ειπα οτι θα του επιστρεψω τα λεφτα no prob, απλα θα γραφτει εδω ετσι χαζα για να ξερουν μερικοι μερικοι τι ειναι ο καθενας μας.
Με ξερετε ολοι παλιοι ειδικα κ νεοι τι ανθρωπος ειμαι κ αν θελω να φαω κανεναν. Απλα ειναι κριμα...
Reply
Old Feb 20, 2014 | 07:47 AM
kordelinos's Avatar
Registered User
15 Year Member

Αυτο ακριβως...αν γινονται και τετοια μεταξυ μας,τι να πω τοτε...!
Reply
Old Feb 20, 2014 | 07:48 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Originally Posted by eddiex
Μου το ειχε δωσει φανταστειτε ο Vtec-Man.
Συλλεκτικος και μονο.

Για αυτον εδω παρακατω πρεπει να αναφερεσαι. Μια χαρα τοποθετημενο τον θυμαμαι.

https://www.s2ki.com/s2000/topic/371...imastikh-pipa/
Reply
Old Feb 20, 2014 | 07:57 AM
S2Kbaris's Avatar

θεοδόση δεν είσαι ένταξη και το ξέρεις πολύ καλά σε πήρα τηλ σήμερα και σου μίλησα πολύ όμορφα χωρίς να ειρωνευτώ και σου είπα το πρόβλημα μου! αν δεν είχα θέμα και δεν έβρισκε δεν θα σου έλεγα τίποτα! σε ρώτησα τι μάρκα είναι και μου λες δεν θυμάσαι! ενώ ξεριs πολύ καλά ότι δεν είναι από κάποια εταιρία! αλλα είναι φτιαχτό! δεν νομίζω να χρειάζεται κάποιος να είναι σιδεράς η εξατμισαs για να καταλάβει τι διαφορα

στο κάτω κάτω εσύ άρχισες να φωνάζεις και μου είπες να στο στείλω πίσω!
αύριο που θα το βγάλω θα ανεβάσω φωτογραφία να δεις που ακουμπάει να δω τι θα πεις μετά αλλα ξέχασα το δικό μου είναι άλλο s2000
Reply
Old Feb 20, 2014 | 08:09 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Reply
Old Feb 20, 2014 | 08:19 AM
S2Kbaris's Avatar

a και που σε πρώτα θα βάλεις τα λεφτά και μετά θα στο στείλω!! όπως έκανα και εγώ όταν το αγόρασα από σένα! εγώ δεν ήθελα να φτάσουμε ως εδώ αλλα με προκαλείς συνεχώς

kordelinos

επειδή ξέρω και γω να βρίζω πίσω από το pc σε παρακαλώ να μιλάς λίγο πιο όμορφα απέναντι μου καταλαβαίνω ότι είναι φίλος σου ο θεοδόσης και θέλεις να τον υποστήριξης αλλα μη μιλάς χωρίς να ξέρεις! έχω πουλήσει και έχω αγοράσει και γω διαφορα πράματα στο φόρουμ και ήμουν άψογος!
Reply
Old Feb 20, 2014 | 08:25 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by kordelinos
ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΤΟΥ...8 χρονια στο forum(και απο τα πιο ενεργα μελη)ειναι απιθανο να κανει μ@λακια...εγω Θεοδοση δεν θα εδινα τιποτα πισω.
Στέριο πολύ απλά θα σου πω ότι αυτό που γράφεις είναι λόγος για ban. Θα σε συγχωρήσω μόνο για το νεαρό της ηλικίας σου. Τη στιγμή που διαβάζεις κάτι στο συγκεκριμένο τόπικ μπορείς απλά να πεις τη γνώμη σου, αν κλείνεις προς μία κατεύθυνση, χωρίς βρισιές ή άλλους χαρακτηρισμούς.

Λοιπόν εγώ επειδή έχω ακούσει και τις 2 πλευρές θα πω τη γνώμη μου ξεκάθαρα και συνοπτικά.

Το Θεοδόση όλοι τον γνωρίζουμε έχει κάνει πολλές συναλλαγές στο παρελθόν και δεν υπάρχει περίπτωση να ήθελε να κοροιδέψει κανένα όχι για 50 ευρώ αλλά για ένα εκατόμμύριο πέρα από τον εξαίρετο χαρακτήρα του. Σε αυτό είμαι απόλυτος.

Για τον Μπαρή έχω παραγγείλει πράγματα έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο αρκετές φορές και ήταν πάντα κύριος στις συναλλαγές του. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα μαζί του

Το δικό μου πόρισμα είναι ότι όλο αυτό οφείλεται σε κακή συνεννόηση μεταξύ τους ή τουλάχιστον ότι κάποια εννούνται ότι είναι έτσι και μέσα στη συζήτηση που είχανε για να δωθεί λύση τα πράγματα οξύνθηκαν με κάποιες κουβέντες. Τώρα από ποιον ξεκίνησαν να φτάσουν σε αυτό το σημείο δεν μπορώ να πάρω θέση γιατί άκουσα και διαφορετικές γνώμες. Θεωρώ ότι μπορούσε να δωθεί λύση εφόσον ο Θεοδόσης δέχτηκε να το πάρει πίσω χωρίς να φτάσουν σε αυτό το σημείο.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 08:12 PM.