Αγοραπωλησίες Items for sale and wanted. Only Members allowed to sell. Posts in English only please.

ΚΑΚΟΙ Πωλητές & Αγοραστές

Thread Tools

Old Feb 21, 2014 | 12:29 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Κωνσταντινε γι αυτο υπαρχει αυτο το τοπικ. Για να ξερετε εσεις ειδικα οι καινουργιοι με ποιον εχετε να κανετε. Εγω ειμαι 7 χρονια εδω μεσα και με ξερουν ΟΛΟΙ προσωπικα πια και τα παιδια στην Αθηνα αλλα και στην Θεσσαλονικη. Αυτα που ειπωθηκαν απο εμενα και την μερια μου γραφτηκαν για να διαβαστουν απο εσας και τυχον νεους αγοραστες / πωλητες.

Απο εκει κ περα το τι θα κανω με το test pipe ειναι κατι που απλα τελειωσε απο την μερια μου.

Και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ να μην εχεις παρε δωσε με ατομα του φορουμ ετσι οπως ειναι πλεον γιατι βρισκεις και τον μπελα σου. Δωστα εξω σε αγγελια οτι εχεις και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Reply
Old Feb 21, 2014 | 12:50 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Κωνσταντινε γι αυτο υπαρχει αυτο το τοπικ. Για να ξερετε εσεις ειδικα οι καινουργιοι με ποιον εχετε να κανετε. Εγω ειμαι 7 χρονια εδω μεσα και με ξερουν ΟΛΟΙ προσωπικα πια και τα παιδια στην Αθηνα αλλα και στην Θεσσαλονικη. Αυτα που ειπωθηκαν απο εμενα και την μερια μου γραφτηκαν για να διαβαστουν απο εσας και τυχον νεους αγοραστες / πωλητες

Ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει αυτό το τόπικ εφόσν ότι διαφορές προκύψουν δεν μπορούν να λυθούν μεταξύ πωλητών και αγοραστών
Reply
Old Feb 21, 2014 | 01:10 AM
eddiex's Avatar

Και οταν επισης υπονοουν ή απλα λενε πραγματα για σενα που σε θιγουν προσωπικα για μια αγοροπωλησια.
Reply
Old Feb 21, 2014 | 01:11 AM
vaskos's Avatar
Registered User

From: Athens

Συμφωνώ, αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποια είναι πραγματικα η αλήθεια. Απλα να παρακολουθούμε μια διαμάχη ίσως δεν έχει νόημα. Μπορεί εγώ να έχω σχηματίσει άποψη αλλά δεν μπορω να είμαι σίγουρος οτι είναι η σωστη ......
Reply
Old Feb 21, 2014 | 01:14 AM
eddiex's Avatar

Ναι αλλα θα εισαι πιο προσεχτικος την επομενη φορα που θα εχεις μια συναλλαγη με καποιον απο εδω μεσα ή με εμενα πχ. Το θεμα δεν ειναι να δουμε ποιος εχει δικιο, δεν ειναι δικαστηριο το τοπικ αυτο ουτε Καλημερα Ζωη. Ειναι για να εχετε το νου σας με αλλους συμφοριτες!
Reply
Old Feb 21, 2014 | 01:35 AM
vaskos's Avatar
Registered User

From: Athens

Οκ Θεοδωση, δεν θα επιμεινω. Κάποια στιγμη θα τα πούμε και απο κοντά. Καλη συνέχεια σε ολους.....
Reply
Old Feb 21, 2014 | 03:40 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Παντως τοσο καιρο (παρα τη turtle-ninja-mania που τον κατεχει) ποτε δεν ειδα καποιο παραπονο για τον eddiex σχετικα με τις αγοραπωλησιες του, οπως επισης δεν θυμαμαι και καποιο παραπονο για S2Kbaris. Ενδεικτικα ειναι και τα δυο τοπικ καλων και κακων αγοραστων/πωλητων. Μαλιστα, θυμαμαι για τη περιπτωση του eddiex που μεχρι και BBQ-μπυρο-κατασταση ειχε η μεταξυ μας αγοραπωλησια.
Reply
Old Feb 21, 2014 | 04:26 AM
nick27's Avatar
Registered User

Μισο λεπτο ρε παιδια γιατι λετε αλλα απο οτι ειπα!!!!Ποτε δεν ειπα οτι πληρωσα ακριβα την εξατμιση η οτι την ηθελα ΤΕΛΕΙΑ η οτι θελω τα λεφτα μου πισω η οτι ο Θεοδοσης με κοροιδεψε!!!Το μονο που ειπα ειναι οτι θα επρεπε ο Θεοδοσης οταν πουλαει μια εξατμιση σε ΑΨΟΓΗ κατασταση και δεχεται μια προκαταβολη, να παραδιδει και μια ΑΨΟΓΗ εξατμιση...Και βεβαιως FUN την ειδα την εξατμιση πριν την αγορασω και φυσικα δεν με αναγκασε κανεις με το ζορι να την αγορασω!!!!Αν εγω την πουλησω αυριο ομως θα γραψω οτι εχει και δυο τσαμπουκαδες ρε φιλε!Δεν θα γραψω ΑΨΟΓΗ κατασταση!!!!Εγω αυτο θεωρω απολυτως σωστο!!!Παρολα αυτα Θεωρω οτι τα χτυπηματα που εχει δεν επηρεαζουν την λειτουργεια της εξατμισης και για αυτο και την πηρα...Δεν εντασω τον Θεοδοση στους ΚΑΚΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ απλα εξεφρασα ενα παραπονο το οποιο δεν το περιμενα απο τον Θεοδοση...Αυτη και μονο ειναι η απολυτη αληθεια..
Reply
Old Feb 21, 2014 | 04:34 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Οι τσαμπουκαδες ποιοι ειναι? Χτυπηματα? Σας την επεσε κανεις? Διαβαζω για εξατμιση με τσαμπουκα και αναρωτιεμαι. Ηξερα οτι ηταν bad ass η J's Racing αλλα με τσαμπουκα δεν ειχα δει καμια.
Reply
Old Feb 21, 2014 | 04:40 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Δεν ξέρω αν καταλαβαίνω σωστά την έννοια "τσαμπουκάδες" αλλά αν είναι αυτό που νομίζω, όποιος γνωρίζει απο J's ξέρει πολύ καλά ότι η εξάτμιση "βρίσκει" σε κάτι αποστάτες και ότι προκειμένου να μπει πρέπει να γίνει σε εκείνο το σημείο μια λακούβα που μπορεί και να καταλήξει και σε τρύπα. Ετσι ακριβώς είχα πάρει κι εγώ τη 2η μου J's απο τον Λάμπρο (sebian), έτσι ακριβώς ήταν και η 1η μου όταν την έβγαλα και έτσι ακριβώς ήταν όταν την πούλησα σ έναν Αγγλο απ το Αγγλικό φόρουμ ο οποίος με χιλιοευχαρίστησε για την άψογη εξάτμιση που του έστειλα. Τώρα, γιατί η J's έβγαλε μια εξάτμιση αποκλειστικά για s2000 αλλά δεν φρόντισε να μη βρίσκει στους αποστάτες, αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Σε καμμία περίπτωση όμως δεν θα κρίνεις το αν είναι άψογη η εξάτμιση απο αυτό.

Αν πάλι κατάλαβα λάθος τους "τσαμπουκάδες" και τόση ωρα γράφω για κάτι άσχετο, sorry.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 04:56 AM.