ΚΑΚΟΙ Πωλητές & Αγοραστές
Originally Posted by uma_chikara,Jan 27 2011, 06:50 AM
Αρχικά, θα ήθελα πολύ να με βοηθήσεις σχετικά με τις γκριμάτσες και τις χειρονομίες που πόσταρα παραπάνω και όταν τύχει και βρεθούμε, μη διστάσεις, καθώς...
Kotsaba τους τσαμπουκάδες στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.
Όχι εδώ.
Άντε γιατί μπορεί να φας και εσύ κανα μπαν χωρίς να το περιμένεις και μετά θα ποστάρεις φωτογραφίες ματ S2000 στο Cosmopolitan.
Αρκετά εκτέθηκες με τα 10€. Τουμπεκί τώρα γιατί έχουμε και εμείς νεύρα.
Όχι εδώ.
Άντε γιατί μπορεί να φας και εσύ κανα μπαν χωρίς να το περιμένεις και μετά θα ποστάρεις φωτογραφίες ματ S2000 στο Cosmopolitan.
Αρκετά εκτέθηκες με τα 10€. Τουμπεκί τώρα γιατί έχουμε και εμείς νεύρα.
Να πω και εγώ ότι με τον kotsaba δεν είχα πρόβλημα σε όποια συναλλαγή είχαμε. Μπορεί να καθυστερούσε καμιά φορά αλλά πάντα ήταν εντάξει. Απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να το τράβηξε λίγο παραπάνω και να δυσαρέστησε τον ΤΙΝΤ. Κάτι που για τον Kotsaba ήταν φυσιολογικό να μην ξυπνάει δεν σημαίνει ότι το καταλαβαίνουν όλοι και είναι αποδεκτό από όλους. Πρέπει να ξεχωρίζουμε τις περιπτώσεις που μπορούμε και μας παίρνει να το καθυστερούμε
Originally Posted by kotsampas,Jan 27 2011, 07:37 AM
Uma τραβάς το σκοινί περισσότερο από ότι μπορείς..κοίτα επειδή και εγώ το πάω στα άκρα..και επειδή θα κοιμάμαι όταν θα έρθεις μπορώ άμα θέλεις να στείλω ομάδα υποδοχής για το καλωσόρισμα καιδεν θα το πιστεύεις..τσαμπουκάδες σε άλλους όχι σε εμένα,σ'αγαπώ σε εκτιμώ αλλα προσγειωσου.. 

Φαίνεται ξεκάθαρα ποιος τραβά το σχοινί..
Τα γραπτά μένουν και απαιτώ να μη σβηστεί το συγκεκριμένο ποστ του Κοτσάμπα!!!!!!!!!!
Άιντε, γιατί την έχουμε δει πολύ, μερικοί εδώ μέσα...
Παιδια ελειπα και τωρα μολις ειδα τα ποστ σας.
Το ποστ το δικο μου εγω το εσβησα μετα απο τηλεφωνημα του Κοτσαμπα σαν ενδειξη καλης θελησης και για να μην παρει διαστασεις το θεμα,κατι που οπως ειδα δεν εγινε.Δεν ηθελα να ριξω λαδι στη φωτια,ειπα απλα μια εμπειρια που ειχα με το συγκεκριμενο παιδι,με τον οποιν παλιοτερα ειχαμε παλι παρε δωσε κι ολα εγιναν αψογα.Απλα αυτη τη φορα ηταν λιγο κουραστικη η ολη φαση.Αnyway ας μην το συνεχισουμε αλλο,ολα καλα.
Το ποστ το δικο μου εγω το εσβησα μετα απο τηλεφωνημα του Κοτσαμπα σαν ενδειξη καλης θελησης και για να μην παρει διαστασεις το θεμα,κατι που οπως ειδα δεν εγινε.Δεν ηθελα να ριξω λαδι στη φωτια,ειπα απλα μια εμπειρια που ειχα με το συγκεκριμενο παιδι,με τον οποιν παλιοτερα ειχαμε παλι παρε δωσε κι ολα εγιναν αψογα.Απλα αυτη τη φορα ηταν λιγο κουραστικη η ολη φαση.Αnyway ας μην το συνεχισουμε αλλο,ολα καλα.
Originally Posted by kotsampas,Jan 27 2011, 07:37 AM
Uma τραβάς το σκοινί περισσότερο από ότι μπορείς..κοίτα επειδή και εγώ το πάω στα άκρα..και επειδή θα κοιμάμαι όταν θα έρθεις μπορώ άμα θέλεις να στείλω ομάδα υποδοχής για το καλωσόρισμα καιδεν θα το πιστεύεις..τσαμπουκάδες σε άλλους όχι σε εμένα,σ'αγαπώ σε εκτιμώ αλλα προσγειωσου.. 

Originally Posted by t.i.n.t.,Jan 27 2011, 09:09 AM
Παιδια ελειπα και τωρα μολις ειδα τα ποστ σας.

ΣΤΟΠ όλοι σας