Αγοραπωλησίες Items for sale and wanted. Only Members allowed to sell. Posts in English only please.

ΚΑΚΟΙ Πωλητές & Αγοραστές

Thread Tools

Old Jan 27, 2011 | 06:37 AM
kotsampas's Avatar
Registered User

From: Polygyros,Halkidiki.

Originally Posted by uma_chikara,Jan 27 2011, 06:50 AM
Αρχικά, θα ήθελα πολύ να με βοηθήσεις σχετικά με τις γκριμάτσες και τις χειρονομίες που πόσταρα παραπάνω και όταν τύχει και βρεθούμε, μη διστάσεις, καθώς...

Uma τραβάς το σκοινί περισσότερο από ότι μπορείς..κοίτα επειδή και εγώ το πάω στα άκρα..και επειδή θα κοιμάμαι όταν θα έρθεις μπορώ άμα θέλεις να στείλω ομάδα υποδοχής για το καλωσόρισμα καιδεν θα το πιστεύεις..τσαμπουκάδες σε άλλους όχι σε εμένα,σ'αγαπώ σε εκτιμώ αλλα προσγειωσου..
Reply
Old Jan 27, 2011 | 06:40 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

Kotsaba τους τσαμπουκάδες στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Όχι εδώ.

Άντε γιατί μπορεί να φας και εσύ κανα μπαν χωρίς να το περιμένεις και μετά θα ποστάρεις φωτογραφίες ματ S2000 στο Cosmopolitan.

Αρκετά εκτέθηκες με τα 10€. Τουμπεκί τώρα γιατί έχουμε και εμείς νεύρα.
Reply
Old Jan 27, 2011 | 06:40 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Να πω και εγώ ότι με τον kotsaba δεν είχα πρόβλημα σε όποια συναλλαγή είχαμε. Μπορεί να καθυστερούσε καμιά φορά αλλά πάντα ήταν εντάξει. Απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να το τράβηξε λίγο παραπάνω και να δυσαρέστησε τον ΤΙΝΤ. Κάτι που για τον Kotsaba ήταν φυσιολογικό να μην ξυπνάει δεν σημαίνει ότι το καταλαβαίνουν όλοι και είναι αποδεκτό από όλους. Πρέπει να ξεχωρίζουμε τις περιπτώσεις που μπορούμε και μας παίρνει να το καθυστερούμε
Reply
Old Jan 27, 2011 | 06:41 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by kotsampas,Jan 27 2011, 07:37 AM
Uma τραβάς το σκοινί περισσότερο από ότι μπορείς..κοίτα επειδή και εγώ το πάω στα άκρα..και επειδή θα κοιμάμαι όταν θα έρθεις μπορώ άμα θέλεις να στείλω ομάδα υποδοχής για το καλωσόρισμα καιδεν θα το πιστεύεις..τσαμπουκάδες σε άλλους όχι σε εμένα,σ'αγαπώ σε εκτιμώ αλλα προσγειωσου..
Στείλε ό,τι θες και τις απειλές αλλού!
Φαίνεται ξεκάθαρα ποιος τραβά το σχοινί..
Τα γραπτά μένουν και απαιτώ να μη σβηστεί το συγκεκριμένο ποστ του Κοτσάμπα!!!!!!!!!!
Άιντε, γιατί την έχουμε δει πολύ, μερικοί εδώ μέσα...
Reply
Old Jan 27, 2011 | 06:43 AM
kotsampas's Avatar
Registered User

From: Polygyros,Halkidiki.

Reply
Old Jan 27, 2011 | 06:44 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

ΣΤΟΠ όλοι σας
Reply
Old Jan 27, 2011 | 08:09 AM
t.i.n.t.'s Avatar
Registered User

Παιδια ελειπα και τωρα μολις ειδα τα ποστ σας.
Το ποστ το δικο μου εγω το εσβησα μετα απο τηλεφωνημα του Κοτσαμπα σαν ενδειξη καλης θελησης και για να μην παρει διαστασεις το θεμα,κατι που οπως ειδα δεν εγινε.Δεν ηθελα να ριξω λαδι στη φωτια,ειπα απλα μια εμπειρια που ειχα με το συγκεκριμενο παιδι,με τον οποιν παλιοτερα ειχαμε παλι παρε δωσε κι ολα εγιναν αψογα.Απλα αυτη τη φορα ηταν λιγο κουραστικη η ολη φαση.Αnyway ας μην το συνεχισουμε αλλο,ολα καλα.
Reply
Old Jan 27, 2011 | 08:12 AM
nikthegrek's Avatar
Registered User

From: thessaloniki

Originally Posted by kotsampas,Jan 27 2011, 07:37 AM
ρε στελιο,,,,,,,
Reply
Old Jan 27, 2011 | 08:14 AM
nikthegrek's Avatar
Registered User

From: thessaloniki

Originally Posted by t.i.n.t.,Jan 27 2011, 09:09 AM
Παιδια ελειπα και τωρα μολις ειδα τα ποστ σας.
Το ποστ το δικο μου εγω το εσβησα μετα απο τηλεφωνημα του Κοτσαμπα σαν ενδειξη καλης θελησης και για να μην παρει διαστασεις το θεμα,κατι που οπως ειδα δεν εγινε.Δεν ηθελα να ριξω λαδι στη φωτια,ειπα απλα μια εμπειρια που ειχα με το συγκεκριμενο παιδι,με τον οποιν παλιοτερα ειχαμε παλι παρε δωσε κι ολα εγιναν αψογα.Απλα αυτη τη φορα ηταν λιγο κουραστικη η ολη φαση.Αnyway ας μην το συνεχισουμε αλλο,ολα καλα.
αναγνωριζω την ταλαιπωρια σου αλλα πιστευω δεν επρεπε να γραφτει,,γνωμη μου!
Reply
Old Jan 27, 2011 | 08:22 AM
t.i.n.t.'s Avatar
Registered User

ok λαθος δικο μου
Reply

All times are GMT -8. The time now is 04:52 AM.