ΚΑΚΟΙ Πωλητές & Αγοραστές
Απαντησα στο αμερικανικο και ξεχασα να απαντησω στο δικο μας. Τελικα τα πηρα τα πραγματα και αν δεν τα εχω φορεσει να δω οτι ο ΑΕΜ λειτουργει φαινεται μια χαρα.
Το συγκεκριμενο μελος βεβαια, σου απανταει σχεδον μονολεκτικα χωρις καν να υπογραφει τα πμ του με το πραγματικο του ονομα. Σε ερωτησεις μου για το ονομα του καμια πραγματικη διευθυνση και τηλεφωνο για να μιλουσαμε απλα δεν απαντησε καν. Το πραγματικο του ονομα το ειδα οταν του εστειλα τα λεφτα λογο Paypal. Αλλιως ακομα και σημερα δεν θα ηξερα το ονομα του. επισης αν δεν τον ειχα 'πιεσει' μεσω του ποστ που εκανα στο αντιστοιχα bad guy thread νομιζω οτι θα ειχε αργησει ακομα παραπανω να τα στειλει, αν και καποια στιγμη θα το εκανε γιατι δεν φαινεται απατεωνας.
Παντως τελος καλο ολα καλα!!!
Το συγκεκριμενο μελος βεβαια, σου απανταει σχεδον μονολεκτικα χωρις καν να υπογραφει τα πμ του με το πραγματικο του ονομα. Σε ερωτησεις μου για το ονομα του καμια πραγματικη διευθυνση και τηλεφωνο για να μιλουσαμε απλα δεν απαντησε καν. Το πραγματικο του ονομα το ειδα οταν του εστειλα τα λεφτα λογο Paypal. Αλλιως ακομα και σημερα δεν θα ηξερα το ονομα του. επισης αν δεν τον ειχα 'πιεσει' μεσω του ποστ που εκανα στο αντιστοιχα bad guy thread νομιζω οτι θα ειχε αργησει ακομα παραπανω να τα στειλει, αν και καποια στιγμη θα το εκανε γιατι δεν φαινεται απατεωνας.
Παντως τελος καλο ολα καλα!!!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Καλο τελος λοιπον, και μολις χθες εμαθα οτι ειναι λιγο δυστροπος σε παρε-δωσε. Συγκεκριμενα, δυο CO ανεφεραν οτι ειναι μαλλον απο αυτους που εχουν γινει member απλα για να κανουν πωληση και δεν τον εχουν δει ποτε στη κοινοτητα τους, ουτε ειναι πολυ active χωρις να σημαινει οτι δεν μπορει να ειναι τυπικος.
Παντως υπενθυμιζω να κανετε search στο σχετικο subforum για feedback πριν κανετε καποια αγορα οπως αναφερω και στο παρακατω τοπικ...
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=662043
Παντως υπενθυμιζω να κανετε search στο σχετικο subforum για feedback πριν κανετε καποια αγορα οπως αναφερω και στο παρακατω τοπικ...
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=662043