ΑΜΑΞΩΜΑ - ΚΟΥΚΟΥΛΑ
Παίδες για ανοίξτε το πουγκί με την γνώση...
Διάβασα στο manual της Honda ότι το αμάξι μας έχει 2 "λούκια" -ένα δεξιά και ένα αριστερά- για να οδηγούν το νερό απο την κουκούλα στον δρόμο.
Το κοντινότερο που έχει εκει μέσα είναι
"Drain Tank and Lower Drain Hose Replacement"
Page: 20-52
Υπάρχει κάποιος τρόπος να δούμε αν αυτά τα λούκια είναι βουλωμένα ή αν τέλοσπάντων κάτι δεν πάει καλά με δαύτα? (Στο Mx-5 πχ ξέρω ότι χρησιμοποιούν σύρμα για να τα ξεβουλώσουν απο τυχό φύλλα η βρωμίες που έχουν φρακάρει μέσα)
Μήτσο και Ανδρόνικε μιας που πρόσφατα είχατε κάποιον να ασχοληθεί με τις κουκούλες σας μήπως πήρε τίποτα το μάτι/αυτί σας?
Λόγος που ρωτάω είναι γιατί όταν πέφτει πολύ νερό απο την δεξιά μου μεριά της κουκουλας, γλύφει και μου τα στάζει μέσα στο πορτπαγκάζ σιγά σιγά.
Για να δούμε... will internet prevail?
Διάβασα στο manual της Honda ότι το αμάξι μας έχει 2 "λούκια" -ένα δεξιά και ένα αριστερά- για να οδηγούν το νερό απο την κουκούλα στον δρόμο.
Το κοντινότερο που έχει εκει μέσα είναι
"Drain Tank and Lower Drain Hose Replacement"
Page: 20-52
Υπάρχει κάποιος τρόπος να δούμε αν αυτά τα λούκια είναι βουλωμένα ή αν τέλοσπάντων κάτι δεν πάει καλά με δαύτα? (Στο Mx-5 πχ ξέρω ότι χρησιμοποιούν σύρμα για να τα ξεβουλώσουν απο τυχό φύλλα η βρωμίες που έχουν φρακάρει μέσα)
Μήτσο και Ανδρόνικε μιας που πρόσφατα είχατε κάποιον να ασχοληθεί με τις κουκούλες σας μήπως πήρε τίποτα το μάτι/αυτί σας?
Λόγος που ρωτάω είναι γιατί όταν πέφτει πολύ νερό απο την δεξιά μου μεριά της κουκουλας, γλύφει και μου τα στάζει μέσα στο πορτπαγκάζ σιγά σιγά.
Για να δούμε... will internet prevail?
Originally Posted by S2000_FUN,Apr 22 2009, 12:05 AM
Πολύ σωστό ....δεν το είχα σκεφτεί ποτέ 

Αν προβληματίσει κάτι και τον Χρήστο τότε λύση θα βρεθεί και σύντομα μάλιστα!!
Περιμένω
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by Nabu,Apr 22 2009, 10:42 AM
Υπάρχει κάποιος τρόπος να δούμε αν αυτά τα λούκια είναι βουλωμένα ή αν τέλοσπάντων κάτι δεν πάει καλά με δαύτα?
Γιατί να έχουμε drain tank και να μην ειναι μια και έξω ένα σωληνάκι?
"Είναι λες και είναι μερικώς βουλωμένο, δεν προλαβαίνει να τα διώξει όλα, υπερχυλίζει, και τα φέρνει μέσα. Ακούγεται λάθος η σκέψη αυτή"
Αν υπήρχε μόνο σωληνάκι θα συνέβαινε συνέχεια το παραπάνω
Τώρα για τα πλαστικά που λες...απλή διαδικασία. Μισή ώρα στην πυλωτή του σπιτιού μου και θα σου λυθούν οι απορίες
Originally Posted by Nabu,Apr 21 2009, 11:42 PM
Σταζει πολυ? Συνεχεια? Αν οχι, μην δινεις σημασια... Μια φορα που επεσα σε φοβερη νεροποντη και ημουν Ε.Ο, ειδα λιγα νερακια μεσα, πηγα σπιτι το στεγνωσα και τελος. Αλλα εριχνε καρεκλες, οχι βροχη!
Originally Posted by S2000_FUN,Apr 22 2009, 12:48 AM
Μισή ώρα στην πυλωτή του σπιτιού μου και θα σου λυθούν οι απορίες 

Δημήτρη ευχαριστώ πολύ για το feedback. Δυστυχώς το εργαλείο πέρνει λιγάκι οπότε πρέπει να το λύσω.