ΑΜΑΞΩΜΑ - ΚΟΥΚΟΥΛΑ
υπαρχουν και δυο βιδες, εκτος απο τα κλειστρα, που ρυθμιζουν τον σκελετο της κουκουλας, ποσο κοντα στα κλειστρα να κατεβει.
ειναι πισω απο την πανω βαση της καθε ζωνης ασφαλειας, πισω απο το μαυρο πλαστικο.
καταλαβες που εννοω?
ειναι πισω απο την πανω βαση της καθε ζωνης ασφαλειας, πισω απο το μαυρο πλαστικο.
καταλαβες που εννοω?
[QUOTE=S2000_FUN,Feb 26 2008, 04:54 AM] Δημήτρη δεν ξέρω σε πιο post αναφέρεσαι αλλά θα σου δώσω το πρακάτω tip.
Ελπίζω να είναι κάποιο από τα προιόντα που έψαχνες
Cleaning the Pre MY02 plastic rear windscreen
The plastic rear window can get cloudy over time. The best product I have found to clean this is the BMW Z1 and Z3 window cleaner. The part number is 81 22 9 407 665 and you can order it from any BMW dealer for around
Ελπίζω να είναι κάποιο από τα προιόντα που έψαχνες
Cleaning the Pre MY02 plastic rear windscreen
The plastic rear window can get cloudy over time. The best product I have found to clean this is the BMW Z1 and Z3 window cleaner. The part number is 81 22 9 407 665 and you can order it from any BMW dealer for around
Originally Posted by nik2000,Feb 26 2008, 06:50 AM
υπαρχουν και δυο βιδες, εκτος απο τα κλειστρα, που ρυθμιζουν τον σκελετο της κουκουλας, ποσο κοντα στα κλειστρα να κατεβει.
καταλαβες που εννοω?
καταλαβες που εννοω?
ΜΑΝΟ, κατω απο το καπακι (διπλα στη βαση της ζωνης) εχει 1 βιδα. Την σφιγγεις και αναλογα τσεκαρεις.
Originally Posted by eddiex,Feb 26 2008, 05:02 AM
Και εμενα γι αυτο μου εχουν πει καλα λογια. Και εγω πηρα Plexus, Locals και οπως ειπες μετα απο κανα δυο κατεβασματα παλι σκ@τ@ γινεται η ζελατινα. Παντως τωρα που κοιταξα λιγο στον Σπανο το πουλανε 8,83 ευρω. Μια χαρα ειναι μπορει να τσιμπησω και εγω κανενα. 

Παντος δεν εχω δει καποια Ζ3 στον δρομο με καθαρη ζελατινα. Συνηθως, ειναι σε τρομερα χειροτερη κατασταση απο τις δικες μας... Λες να κανει δουλεια, η' πεταμενα φραγκα θα δωσουμε παλι...???
Για 8,83 δεν νομιζω να μην κανεις το κοπο να το δοκιμασεις. Σιγα τα λεφτα! Ουτε καφε με τσιγαρα (+ αναπτυρα) δεν κανεις πια με 9 ευρω! Παντως οπως σου ειπα και εγω απο πολλους εχω ακουσει οτι ειναι καλο! Βλεπομεν!!!
Originally Posted by eddiex,Feb 27 2008, 12:47 AM
Για 8,83 δεν νομιζω να μην κανεις το κοπο να το δοκιμασεις. Σιγα τα λεφτα! Ουτε καφε με τσιγαρα (+ αναπτυρα) δεν κανεις πια με 9 ευρω! Παντως οπως σου ειπα και εγω απο πολλους εχω ακουσει οτι ειναι καλο! Βλεπομεν!!!