επαφη τροχων με φτερα
Καλησπερα. Εχω τις Work cr 18 με 215/40/18 και 245/35/18 .Το αμαξι το εχω χαμηλωσει και 2 ποντους εμπρος-πισω.Οταν το ζοριζω σε στροφες ισα ισα που "γλυφει" το λαστιχο στο χιλακι του φτερου. Μηπως εχετε να μου προτεινετε καποια λυση εκτος απ το να το ψηλοσω παλι γιατι φενετε σαν τρακτερ.Μου ειπανε να κοψω με τροχο τα χειλακια... Αλλα το βρισκω λιγο τραβιγμενο.PLS HELP
μην κόψεις με ΚΑΝΕΝΑΝ τροχο, τα χειλάκια!!!!!!!
αν έχεις ρυθμιζόμενη ανάρτηση, σκλήρυνέ τη..
αν δεν έχεις, κάνε fender roll...
κάνε search στο google για fender roll στην Ελλάδα, διάβασε εντυπώσεις και διάλεξε συνεργείο..
αν έχεις ρυθμιζόμενη ανάρτηση, σκλήρυνέ τη..
αν δεν έχεις, κάνε fender roll...
κάνε search στο google για fender roll στην Ελλάδα, διάβασε εντυπώσεις και διάλεξε συνεργείο..
ευχαριστω πολυ και γω κατι τετοιο σκευτομουνα δηλ. το μαζεμα απ τα χειλακια αλλα ξερεις καποιο συνεργειο που να εμπιστευτω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο?γιατι πατησα στο Google και μου βγαζει διαφορα βιντεο το πως γινετε, το μηχανιμα κτλ.
αν βρισκεις λιγοτερο απο 4 χιλ βγαλε το πλαστικο προστατευτικο που εχουν οι θολοι(πισω) αλλιως fender roll..αλλα επειδη θελω κ εγω να κανω για πειτε γνωμες συνεργιων..εχω μαθει για το Ζανια οτι κανει κατι καλο..
Το βασικό είναι να υπάρχει το μηχανηματάκι που μοιάζει με γρύλλο και πιάνει στη δισκόπλακα αντί για τον τροχό, ώστε να διατηρηθεί η ακτίνα και να γίνει σωστά το roll...
Επίσης, πρέπει να το ζεστάνει με θερμοπίστολο για να μη σπάσει το χρώμα όταν το γυρίσει (πράγμα που θέλει πολλή προσοχή και αναρωτιέμαι αν κανείς θα πρόσεχε τόσο σε οποιοδήποτε συνεργείο..)
Δύσκολα θα εμπιστευόμουν κάποιον γι αυτή τη δουλειά και θα του ξεκαθάριζα όπωσδήποτε ότι φέρει κάθε ευθύνη, σε περίπτωση που σπάσει το χρώμα..!!! (ώστε να το προσέξει περισσότερο, γιατί έτσι κι αλλιώς και στραβή να γίνει, άκρη δε θα βγάλεις..)
Άποψή μου είναι να κάνεις fender roll, βγάλεις δε βγάλεις το λαστιχάκι, καθώς μπορεί να τραυματιστεί το ελαστικό σου, ή και να σου κάνει "μικροζημιά" στο φτερό..
Επίσης, πρέπει να το ζεστάνει με θερμοπίστολο για να μη σπάσει το χρώμα όταν το γυρίσει (πράγμα που θέλει πολλή προσοχή και αναρωτιέμαι αν κανείς θα πρόσεχε τόσο σε οποιοδήποτε συνεργείο..)
Δύσκολα θα εμπιστευόμουν κάποιον γι αυτή τη δουλειά και θα του ξεκαθάριζα όπωσδήποτε ότι φέρει κάθε ευθύνη, σε περίπτωση που σπάσει το χρώμα..!!! (ώστε να το προσέξει περισσότερο, γιατί έτσι κι αλλιώς και στραβή να γίνει, άκρη δε θα βγάλεις..)
Άποψή μου είναι να κάνεις fender roll, βγάλεις δε βγάλεις το λαστιχάκι, καθώς μπορεί να τραυματιστεί το ελαστικό σου, ή και να σου κάνει "μικροζημιά" στο φτερό..
Fender roll και ξεμπερδεύεις (όχι πως εγώ έχω ξεμπερδέψει με τα τρελά offset που έχω) αλλά σε εσένα που βρίσκεις λίγο θα κάνει δουλειά. Εγώ το έκανα στο B16 workshop που ο άνθρωπος έχει το μηχάνημα και έκανε πολύ καλή και σωστή δουλειά
Trending Topics
Παιδια και εγω το εχω αυτο το προβλημα ειδικα στουσ μπρωστα τροχους ειδη ο ενας μου εχει τραβηξει το χειλακη κατω....τι ακριβως κανει το fender roll????? εχουμε καμια φοτο????κοβουν των θολο το πλαστικο?????