Αμάξωμα - Κουκούλα - Εσωτερικό Συζητηση σχετικα με το αμαξωμα, κουκουλα, εσωτερικο, καθως και λυσεις, επιδιορθωσεις και βελτιωσεις

επαφη τροχων με φτερα

Thread Tools

Old Apr 5, 2011 | 06:21 AM
lefs2k's Avatar
Registered User

Default επαφη τροχων με φτερα

Καλησπερα. Εχω τις Work cr 18 με 215/40/18 και 245/35/18 .Το αμαξι το εχω χαμηλωσει και 2 ποντους εμπρος-πισω.Οταν το ζοριζω σε στροφες ισα ισα που "γλυφει" το λαστιχο στο χιλακι του φτερου. Μηπως εχετε να μου προτεινετε καποια λυση εκτος απ το να το ψηλοσω παλι γιατι φενετε σαν τρακτερ.Μου ειπανε να κοψω με τροχο τα χειλακια... Αλλα το βρισκω λιγο τραβιγμενο.PLS HELP
Reply
Old Apr 5, 2011 | 07:22 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

μην κόψεις με ΚΑΝΕΝΑΝ τροχο, τα χειλάκια!!!!!!!
αν έχεις ρυθμιζόμενη ανάρτηση, σκλήρυνέ τη..
αν δεν έχεις, κάνε fender roll...

κάνε search στο google για fender roll στην Ελλάδα, διάβασε εντυπώσεις και διάλεξε συνεργείο..
Reply
Old Apr 5, 2011 | 11:32 AM
lefs2k's Avatar
Registered User

ευχαριστω πολυ και γω κατι τετοιο σκευτομουνα δηλ. το μαζεμα απ τα χειλακια αλλα ξερεις καποιο συνεργειο που να εμπιστευτω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο?γιατι πατησα στο Google και μου βγαζει διαφορα βιντεο το πως γινετε, το μηχανιμα κτλ.
Reply
Old Apr 5, 2011 | 12:19 PM
harri-S-'s Avatar
Registered User

From: zakynthos

αν βρισκεις λιγοτερο απο 4 χιλ βγαλε το πλαστικο προστατευτικο που εχουν οι θολοι(πισω) αλλιως fender roll..αλλα επειδη θελω κ εγω να κανω για πειτε γνωμες συνεργιων..εχω μαθει για το Ζανια οτι κανει κατι καλο..
Reply
Old Apr 5, 2011 | 03:35 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

Το βασικό είναι να υπάρχει το μηχανηματάκι που μοιάζει με γρύλλο και πιάνει στη δισκόπλακα αντί για τον τροχό, ώστε να διατηρηθεί η ακτίνα και να γίνει σωστά το roll...
Επίσης, πρέπει να το ζεστάνει με θερμοπίστολο για να μη σπάσει το χρώμα όταν το γυρίσει (πράγμα που θέλει πολλή προσοχή και αναρωτιέμαι αν κανείς θα πρόσεχε τόσο σε οποιοδήποτε συνεργείο..)
Δύσκολα θα εμπιστευόμουν κάποιον γι αυτή τη δουλειά και θα του ξεκαθάριζα όπωσδήποτε ότι φέρει κάθε ευθύνη, σε περίπτωση που σπάσει το χρώμα..!!! (ώστε να το προσέξει περισσότερο, γιατί έτσι κι αλλιώς και στραβή να γίνει, άκρη δε θα βγάλεις..)

Άποψή μου είναι να κάνεις fender roll, βγάλεις δε βγάλεις το λαστιχάκι, καθώς μπορεί να τραυματιστεί το ελαστικό σου, ή και να σου κάνει "μικροζημιά" στο φτερό..
Reply
Old Apr 5, 2011 | 09:48 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Fender roll και ξεμπερδεύεις (όχι πως εγώ έχω ξεμπερδέψει με τα τρελά offset που έχω) αλλά σε εσένα που βρίσκεις λίγο θα κάνει δουλειά. Εγώ το έκανα στο B16 workshop που ο άνθρωπος έχει το μηχάνημα και έκανε πολύ καλή και σωστή δουλειά
Reply
Old Apr 5, 2011 | 10:59 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

Κάνει ο Σπύρος...??? Δεν είχα ιδέα!!!
Τότε δε το συζητάμε..!
Κατ'ευθείαν στο B16a Workshop!
Reply
Old Apr 6, 2011 | 03:42 AM
harri-S-'s Avatar
Registered User

From: zakynthos

+1000000000....0
Reply
Old Apr 6, 2011 | 04:53 AM
lefs2k's Avatar
Registered User

Thanx
Reply
Old Apr 6, 2011 | 05:25 AM
Gigolo's Avatar
Registered User

From: Perama-Peireus

Παιδια και εγω το εχω αυτο το προβλημα ειδικα στουσ μπρωστα τροχους ειδη ο ενας μου εχει τραβηξει το χειλακη κατω....τι ακριβως κανει το fender roll????? εχουμε καμια φοτο????κοβουν των θολο το πλαστικο?????

Reply

All times are GMT -8. The time now is 06:22 PM.