επαφη τροχων με φτερα
Εγω παντος εκλεισα ραντεβου στον Σπυρο Β16 για το Σαββατο το πρωι. Απο τι μιλησα μαζι του εχει το μηχανιμα fender Rolling και ελπιζω να πανε ολα καλα! Θα σας πω τα αποτελεσματα το Σαββατο.τιμη 60 Ε.Αλλα για να το λεει και ο Χρηστος που το 'χει κανει πιστευω σε κατι καλο!
Παντελή αν αφαιρέσεις το πλαστικό θόλο από τις μπροστά ρόδες τότε κλαύτα Χαράλαμπε. Υπάρχει λόγος που είναι εκεί. Πρώτα από όλα θα πεταχτούν νερά και θα χαλάσεις τα φανάρια που κρύβονται από πίσω και μετά έχει και συνέχεια. Μην το κάνει κανένας.......
Και εγω εχω το ιδιο προβλημα μαλιστα πριν το καταλαβω και για να το καταλαβω κατεστρεψα το μπροστα αριστερο λαστιχο ολοκαινουργιο καθως το ειχα χαμηλωσει το αμαξι με την pss9 και με τα φρενα οι τροχοι βγαινουν πιο εξω οποτε ενα βραδυ σκαω σε μια γουρνα-λακουβα ακουω το λαστιχο να ακουμπαει θολο αλλα λεω ενταξει δεν εγινε κατι.Εσυ εισαι που το λες?Την επομενη μερα παρατηρησα οτι κατα μηκος του λαστιχου οπως πανε και τα γραμματα ειχα ενα σκισιμο περα ως περα και μαλιστα εμπαινε πιστωτικη καρτα στην σχισμη σε σεβαστο βαθος!!!
Μετα το ψηλωσα και τωρα ειναι σαν τρακτερ μαμα υψος δλδ.Κανεναν εδω βορεια δεν εχουμε γνωστο???εγω βρηκα φτηνο και το μηχανημα αλλα δεν βασιζομαι να το κανω μονος μου!!!
http://www.gotuning.com/product_info...roducts_id=639
Μετα το ψηλωσα και τωρα ειναι σαν τρακτερ μαμα υψος δλδ.Κανεναν εδω βορεια δεν εχουμε γνωστο???εγω βρηκα φτηνο και το μηχανημα αλλα δεν βασιζομαι να το κανω μονος μου!!!
http://www.gotuning.com/product_info...roducts_id=639
Πάρτο εσύ και θα την βγάλουμε την άκρη Colin, μην μασάς..
Πάντως απ'το video και μόνο δεν φαίνεται ιδιαίτερα περίπλοκη δουλειά..Επειδή ίσως έχω ένα προβληματάκι και εγώ στο άμεσο μέλλον, ξέρει κάποιος αν υπάρχουν ιδιαίτερα σημεία που πρέπει να προσεχθούν ώστε να μην τραυματιστεί κάποιο μέρος του αυτοκινήτου;
Πάντως απ'το video και μόνο δεν φαίνεται ιδιαίτερα περίπλοκη δουλειά..Επειδή ίσως έχω ένα προβληματάκι και εγώ στο άμεσο μέλλον, ξέρει κάποιος αν υπάρχουν ιδιαίτερα σημεία που πρέπει να προσεχθούν ώστε να μην τραυματιστεί κάποιο μέρος του αυτοκινήτου;
Δεν είναι σίγουρο αν δεν έχεις εμπειρία.. πρέπει να "χαλάσεις" πρώτα μερικά, για να μάθεις..
το δυσκολο είναι το ζέσταμα..πρέπει να γίνει τόσο ώστε να λυγίσει το χρώμα και να μη σπάσει, αλλά όχι τόσο ώστε να θαμπώσει η περιοχή που ζεσταίνεται..
το δυσκολο είναι το ζέσταμα..πρέπει να γίνει τόσο ώστε να λυγίσει το χρώμα και να μη σπάσει, αλλά όχι τόσο ώστε να θαμπώσει η περιοχή που ζεσταίνεται..
Δεν είναι δύσκολο παιδιά. Το μηχάνημα είναι απλό στη χρήση και απλά χρησιμοποιείς το πιστόλι που βγάζει ζεστό αέρα (όχι φυσικά πιστολάκι μαλιών
) σε μια σεβαστή απόσταση από το φτερό. Μη δοκιμάσετε με καμινέτο να ζεστάνετε το χρώμα γιατί εκεί θα κάνετε ζημιά
) σε μια σεβαστή απόσταση από το φτερό. Μη δοκιμάσετε με καμινέτο να ζεστάνετε το χρώμα γιατί εκεί θα κάνετε ζημιά
Originally Posted by Gigolo' timestamp='1302098201' post='20435506
O πλαστικος θολος απο μεσα αφερειται εντελος??????Μιλαω για μπρωστα παντα στους εμπος θολους εκει υπαρχει το προβλημα.....
θα σου βγαλω φωτο να δεις τι εχω κανει εγω κ δεν θα εχεις κανενα προβλημα..οχι δεν βγαζεις το θολο..
οκ Χαρη περιμενω φοτο.!!!!!