Αμάξωμα - Κουκούλα - Εσωτερικό Συζητηση σχετικα με το αμαξωμα, κουκουλα, εσωτερικο, καθως και λυσεις, επιδιορθωσεις και βελτιωσεις

επαφη τροχων με φτερα

Thread Tools

Old Apr 14, 2011 | 09:21 PM
harri-S-'s Avatar
Registered User

From: zakynthos

ολα χρησταρα εχουν τις συνεπειες τους οπως κι αυτο..οταν χρειαστει να γινει αυτο πρεπει να κοπει ο θολος παλι στο σημειο που κολληθηκε κ να ξανακολληθει..το καλο ειναι οτι το συζητησαμε αυτο κ μου ειπε οτι μπορει να το κανει οσες φορες χρειαστει γιατι ειναι τετοιο το υλικο που περνει λιφτινκ..
Reply
Old Apr 14, 2011 | 09:54 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by harri-S-
ολα χρησταρα εχουν τις συνεπειες τους οπως κι αυτο..οταν χρειαστει να γινει αυτο πρεπει να κοπει ο θολος παλι στο σημειο που κολληθηκε κ να ξανακολληθει..το καλο ειναι οτι το συζητησαμε αυτο κ μου ειπε οτι μπορει να το κανει οσες φορες χρειαστει γιατι ειναι τετοιο το υλικο που περνει λιφτινκ..
Θα είναι λίγο διαδικασία αλλά αν ο μάστοράς σου είναι δίπλα τότε πάο πάσο
Reply
Old Apr 15, 2011 | 07:19 AM
harri-S-'s Avatar
Registered User

From: zakynthos

ειναι οντως αλλα μου ειπε οτι μπορουμε να το ξανακανουμε εαν χρειαστει. κ δεν τον φοβαμαι, αυτος για να μου το λεει θα ειναι ετσι,δεν ειναι της υποθεσης ατομο , ειναι της σιγουρης πραξης μαστορας,ειμαι ευχαριστημενος σε πολλες μου δουλειες σ αυτον..
Reply
Old Jun 9, 2011 | 05:52 PM
alexis_s2's Avatar

εκει που καθομουν κ το χαζευα,ξαφνικα μου κατεβεικε μια ιδεα που την εκανα κ πραξη,επειδη φοραω 18κ εχω χαμηλωσει αρκετα,μου εβρεισκε πολυ λιγο κ ειχε αρχησει κ μου το ετρωγε το πλαστικο,εβγαλα τα κλιπσακια κ το περασα απο πανω απ το χειλακι το πλαστικο το οποιο δεν χρειαστηκε να ξαναβαλω τα κλιπσακια γιατι σφηνωσε,το τελευταιο κλιπσακι που ειναι κοντα στον τροχο δεν το εβγαλα γιατι εχει λιγο διαδικασια θελει λιγο κοψιμο στο τελος κ δεν ειχα χρονο,κ στη τρυπα που εμπαινε το κλιπς με το κολο ενος κατσαβιδιου πιεζουμαι ελαφρα για να μην κανουμε ζημια στο φτερο κοντραροντας στο λαστιχο,πιστευω ειναι μια καλη λυση αν ολοκληρωθει,για να μην μπαινουμε στης περιπετειες του χαρουλι.....
Reply