πισω θολοι
Θα ήθελα να παρακαλέσω τους COs να διαβάσουν το For Sale and Wanted Rules
Γιατί προφανώς εδώ έχουμε ουσιαστικά μία ξεκάθαρη αγγελία πώλησης με περιγραφή προΙόντος, φωτογραφίες και τιμή από κάποιον ο οποίος ούτε member είναι, ούτε sponsor.
Γιαυτό οι τόσο τυπικοί και αντικειμενικοί COs ας κάνουν την δουλειά τους, ή ας το αφήσουν καλύτερα.
Γιατί προφανώς εδώ έχουμε ουσιαστικά μία ξεκάθαρη αγγελία πώλησης με περιγραφή προΙόντος, φωτογραφίες και τιμή από κάποιον ο οποίος ούτε member είναι, ούτε sponsor.
Γιαυτό οι τόσο τυπικοί και αντικειμενικοί COs ας κάνουν την δουλειά τους, ή ας το αφήσουν καλύτερα.
Και κατά την ίδια λογική γιατί πχ αυτό https://www.s2ki.com/s2000/topic/839...top-group-buy/ δεν σ ενοχλεί Τάσο? Επειδή δεν είναι του Αλέξη?
επειδη το θεμα βλεπω περνει διαστασεις,να πω 2 λεξεις
το οτι ανοιξα το τοπικ δε σημενη οτι πειγα να βγαλω λεφτα απο αυτο,ισα ισα επειδη εχω αφιερωση πολλες ωρες κ χρονο γιαυτο,μου ειπε το παιδι απο μονος του που τα φτιαχνει αν θελω κατα την κριση μου να βαλω το κατι τις παραπανω για να ανταμιφθει κ ο κοπος μου,η απαντηση μου ηταν κατιγορηματικη ΟΧΙ για να ειναι πιο ευκολο στον καθενα απο εμας να μπορεει να βαλει κατι σε πολυ καλη τιμη κ να το χερεται αυτο που εβαλε
το οτι ανοιξα το τοπικ δε σημενη οτι πειγα να βγαλω λεφτα απο αυτο,ισα ισα επειδη εχω αφιερωση πολλες ωρες κ χρονο γιαυτο,μου ειπε το παιδι απο μονος του που τα φτιαχνει αν θελω κατα την κριση μου να βαλω το κατι τις παραπανω για να ανταμιφθει κ ο κοπος μου,η απαντηση μου ηταν κατιγορηματικη ΟΧΙ για να ειναι πιο ευκολο στον καθενα απο εμας να μπορεει να βαλει κατι σε πολυ καλη τιμη κ να το χερεται αυτο που εβαλε
οπως ειπε ο γιωργος οτι εισαι οικογενιαρχης κτλπ,απ οτι βλεπω παιδιαρηζεις κ δεν δειχνεις καποια σοβαροτητα με λιγα λογια την ψαχνεις κ πολυ μαλιστα.
βλεπεις οτι δεν αντιφασκο στης απαντησεις σου ισα ισα που το εχω παρει κ χαλαρα,
επισης για να μην διμειουργεισω παλι προβλημα στους co απο μονος μου αυριο τοβραδυ θα τα σβεισω τα ποστ μου αφου οπως λες ειναι παρανομο κεγω απο την πλευρα μου θελω να ειμαι σωστος κ τυπικοτατος προς ολατα μελη του φορουμ ακομα κ σεσενα κας εχει η κατασταση οπως εχει.ο λογος που θα τα σβεισω αυριο κ οχι τωρα ειναι να τα δειαβασουν ολοι αυτα που υποθεικαν.
μην το πεις παλι εκανα λαθει
σορι αλλα σου χρειαζοταν
σορι αλλα σου χρειαζοταν