Αμάξωμα - Κουκούλα - Εσωτερικό Συζητηση σχετικα με το αμαξωμα, κουκουλα, εσωτερικο, καθως και λυσεις, επιδιορθωσεις και βελτιωσεις

πισω θολοι

Old Nov 4, 2011 | 06:20 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Τι τιμούλα παίζουν?
Reply
Old Nov 4, 2011 | 09:15 AM
kotsampas's Avatar
Registered User

From: Polygyros,Halkidiki.

Έλα σετ για εμένα..
Reply
Old Nov 4, 2011 | 09:46 AM
kotsampas's Avatar
Registered User

From: Polygyros,Halkidiki.

Κάρμπον θέλω όχι κέβλαρ,για να πηγαίνει με τους καθρέφτες και αργότερα με το χαρντ τοπ..
Reply
Old Nov 4, 2011 | 11:19 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Ωραία δουλειά πράγματι Αλέξη! Μπράβο!!

Κι εγώ θα θέλω..κάποτε...όταν θα έχω λεφτά να τα πληρώσω..

carbon βέβαια για να πηγαίνουν με το καπό μου!!
Reply
Old Nov 4, 2011 | 01:15 PM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

Εσύ και πόσοι ακόμη...

160 το σετ είναι η ο ένας?
Reply
Old Nov 4, 2011 | 04:08 PM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

Σούπερ!!!!
Reply
Old Nov 6, 2011 | 07:59 AM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

Θα ήθελα να παρακαλέσω τους COs να διαβάσουν το For Sale and Wanted Rules

Γιατί προφανώς εδώ έχουμε ουσιαστικά μία ξεκάθαρη αγγελία πώλησης με περιγραφή προΙόντος, φωτογραφίες και τιμή από κάποιον ο οποίος ούτε member είναι, ούτε sponsor.
Γιαυτό οι τόσο τυπικοί και αντικειμενικοί COs ας κάνουν την δουλειά τους, ή ας το αφήσουν καλύτερα.
Reply
Old Nov 6, 2011 | 10:32 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

Και κατά την ίδια λογική γιατί πχ αυτό https://www.s2ki.com/s2000/topic/839...top-group-buy/ δεν σ ενοχλεί Τάσο? Επειδή δεν είναι του Αλέξη?
Reply
Old Nov 6, 2011 | 11:14 AM
actinf's Avatar
Registered User

Σε ευχαριστώ Ισμήνη που συμμετέχεις στην προσπάθεια να αποδειχθεί πόσο καθόλου αντικειμενικά λειτουργούν οι COs
Reply
Old Nov 6, 2011 | 12:44 PM
actinf's Avatar
Registered User

Originally Posted by alexis_s2
επειδη το θεμα βλεπω περνει διαστασεις,να πω 2 λεξεις
το οτι ανοιξα το τοπικ δε σημενη οτι πειγα να βγαλω λεφτα απο αυτο,ισα ισα επειδη εχω αφιερωση πολλες ωρες κ χρονο γιαυτο,μου ειπε το παιδι απο μονος του που τα φτιαχνει αν θελω κατα την κριση μου να βαλω το κατι τις παραπανω για να ανταμιφθει κ ο κοπος μου,η απαντηση μου ηταν κατιγορηματικη ΟΧΙ για να ειναι πιο ευκολο στον καθενα απο εμας να μπορεει να βαλει κατι σε πολυ καλη τιμη κ να το χερεται αυτο που εβαλε
Δεν με ενδιαφέρει αν πήγες ή όχι να βγάλεις χρήματα, ούτε και αναφέρθηκα σε αυτό. Έχεις μπερδευτεί και προφανώς εκτός από κακός στην ορθογραφία, είσαι κακός και στην ανάγνωση και κατανόηση.

οπως ειπε ο γιωργος οτι εισαι οικογενιαρχης κτλπ,απ οτι βλεπω παιδιαρηζεις κ δεν δειχνεις καποια σοβαροτητα με λιγα λογια την ψαχνεις κ πολυ μαλιστα.
Το συμπέρασμα αυτό πώς ακριβώς το έβγαλες? Μάλλον λόγο της ανικανότητας στην ανάγνωση/κατανόηση ε? Αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγήσω.

βλεπεις οτι δεν αντιφασκο στης απαντησεις σου ισα ισα που το εχω παρει κ χαλαρα,
Επίσης αυτό ότι αντιφάσκεις, ποιος το είπε? Και αυτό μάλλον είναι λόγο της ανικανότητας και στην ανάγνωση

επισης για να μην διμειουργεισω παλι προβλημα στους co απο μονος μου αυριο τοβραδυ θα τα σβεισω τα ποστ μου αφου οπως λες ειναι παρανομο κεγω απο την πλευρα μου θελω να ειμαι σωστος κ τυπικοτατος προς ολατα μελη του φορουμ ακομα κ σεσενα κας εχει η κατασταση οπως εχει.ο λογος που θα τα σβεισω αυριο κ οχι τωρα ειναι να τα δειαβασουν ολοι αυτα που υποθεικαν.
Εγώ πάλι δεν θέλω να σβήσεις τίποτα. Και επίσης ελπίζω, όπως έλεγα και παραπάνω, να μην θυμιθούν ξαφνικά οι COs να γίνουν τώρα συνεπείς, και αρχίσουν και σβήνουν...

μην το πεις παλι εκανα λαθει σορι αλλα σου χρειαζοταν
Δεν κατάλαβα τί ακριβώς "μου χρειαζόταν", αλλά θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να μου το εξηγήσεις.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 01:53 AM.