Αμάξωμα - Κουκούλα - Εσωτερικό Συζητηση σχετικα με το αμαξωμα, κουκουλα, εσωτερικο, καθως και λυσεις, επιδιορθωσεις και βελτιωσεις

πισω θολοι

Thread Tools

Old Nov 6, 2011 | 12:58 PM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Originally Posted by actinf
Σε ευχαριστώ Ισμήνη που συμμετέχεις στην προσπάθεια να αποδειχθεί πόσο καθόλου αντικειμενικά λειτουργούν οι COs
Τάσο μου αν θες να είναι οι άλλοι αντικειμενικοί θα πρέπει να είσαι κ εσύ..έτσι δεν είναι?

Reply
Old Nov 6, 2011 | 02:29 PM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Αυτά είναι μ@λ@κι3ς...
Τάσο είμαι από αυτούς που γνωρίζουν και τη μια πλευρά (είχαμε γνωριστεί στον καρτοδρομο αν θυμάσαι όταν μιλάγαμε για ελαστικά) αλλά και την άλλη (τελικά στον καρτοδρομο έχω κάνει τις καλύτερες γνωριμίες). Μπορώ από το λίγο που σε ξέρω να επιβεβαιώσω τα λεγόμενα του Gmak όσο αφορά το ποιον σου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Αλέξανδρος είναι άνθρωπος που χρήζει ’’κατώτερης’’ μεταχείρισης επειδή δεν είναι οικογενειάρχης ή επειδή δεν έχει πτυχία ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.

Όλο αυτό αν θυμάσαι καλά ξεκίνησε από την αναφορά σου στην ορθογραφία του, γιατί μη μου πεις ότι ξαφνικά σε ενόχλησε το τοπικ του (το οποίο έχει αναρτηθεί από τις 10/10/2011) και τώρα μόνο θέλησες να το επισημάνεις (6/11/2011). Σε ενοχλεί να διαβάζεις ανορθόγραφες προτάσεις το καταλάβαμε. Για αυτό υπάρχει μια επιλογή όταν μπεις στο profile σου που λέει ‘’ Manage your ignored users’’, πας εκεί προσθέτεις το username του Αλέξανδρου και το θέμα λήγει εκεί. Πίστεψε με λειτουργεί πάρα πολύ καλά το όλο σύστημα, το έχω δοκιμάσει και εξακολουθώ να το χρησιμοποιώ .

Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω γιατί πρέπει να εξαντλήσουμε την αυστηρότητα των κανόνων στον Αλέξανδρο τη στιγμή μάλιστα που έχει δηλώσει εξ αρχής ότι η σχέση του με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Εκτός αυτού έχει γράψει στο πρώτο του post στο τοπικ στο οποίο αυτή τη στιγμή γράφουμε ότι δεν το φτιάχνει αυτός και δεν το πουλάει αυτός. Δεν αποβλέπει σε χρηματικές απολαβές πάρα μόνο έκανε γνωστή τη προσπάθεια του για όποιον άλλο ενδιαφέρεται.

Ξέρεις πόσοι στις αγγελίες πουλανε πράγματα που δεν είναι δικά τους? Όλο το section απαρτίζεται από πράγματα μελών και μη και πίστεψε ξέρω πολύ καλά τι σου λέω. Το ότι οι CO’s δεν εξαντλούν την αυστηρότητα των κανόνων σε ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις σημαίνει ότι προσπαθούν όσο μπορούν να διαφυλάξουν την ‘’ενότητα’’ της παρέας. Μιας παρέας που ποστ σαν το δικό σου, περί γαιδάρου και κεφάλα, ανάγνωσης και κατανόησης, θέτουν σε κατάφωρη αμφισβήτηση.

Δεν έχω καταλάβει ακόμα αν το θέμα σου είναι ο Αλέξανδρος ή οι CO’s ,γιατί αν είναι ο Αλέξανδρος σου έδωσα λύση, αν όμως είναι οι CO’s ή έστω κάποιοι/ος εξ αυτών τότε πρέπει να απευθυνθείς κατ ιδίαν σε αυτόν και όχι ‘’διάμεσου’’ του Αλέξανδρου και του κάθε Αλέξανδρου για να τους παρακινήσεις να κάνουν ή να μην κάνουν κάτι...

Και επιτέλους τα πάντα γύρω μας είναι μπ0υρδ3λ0, από το φόρουμ έτσι όπως το κατάντησαν οι Αμερικανοί μέχρι και την ίδια μας την χώρα.
Έλεος δηλαδή, τα λύσαμε όλα τα αλλά και το μόνο που έμεινε να μας ενοχλεί είναι η ορθογραφία του Αλέξανδρου και οι πράξεις ή η απραξία των CO’s.

Συνήθως δεν μιλαω/γράφω σε τέτοιο ύφος αλλά η πολύ παρέα με τον Gee μάλλον με έχει χαλάσει.
Reply
Old Nov 6, 2011 | 09:56 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Ξέρεις πόσοι στις αγγελίες πουλανε πράγματα που δεν είναι δικά τους? Όλο το section απαρτίζεται από πράγματα μελών και μη και πίστεψε ξέρω πολύ καλά τι σου λέω. Το ότι οι CO’s δεν εξαντλούν την αυστηρότητα των κανόνων σε ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις σημαίνει ότι προσπαθούν όσο μπορούν να διαφυλάξουν την ‘’ενότητα’’ της παρέας.
Τάσο θα σταθώ σε αυτή την πρόταση του Γιάννη που με κάλυψε πλήρως. Επειδή ειλικρινά δεν έχεις έρθει στη θέση μας δεν μπορείς και να καταλάβεις. Έχουμε παρεξηγηθεί αρκετές φορές με διάφορα παιδιά του forum προσπαθώντας να εφαρμόσουμε αυτούς τους κανόνες πώλησης και σε άτομα που για τον ένα ή τον άλλο λόγο δεν είναι μέλη (είτε για οικονομικούς είτε γιατί δεν έχουν πιστωτική κάρτα) αλλά είναι καθόλα γνωστοί στο forum όχι μόνο σαν προσωπικότητες αλλά και από τις συναλλαγές τους. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μικραίνει η παρέα μας και να χάνονται παιδιά από το forum απλά γιατί εμείς έπρεπε να εφαρμόσουμε αυτούς τους κανόνες. Έχω πολλές περιπτώσεις και εγώ και ο Μάριος να σου πούμε αλλά δεν θα τις αναφέρω στο forum. Προσπαθούμε τώρα να κρίνουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά από το να εφαρμόσουμε κατά γράμμα αυτούς τους κανόνες. Δεν θα πω ότι έχεις άδικο που δεν έχουμε εφαρμόσει ΄στην περίπτωση του Αλέξη τον ΚΑΝΟΝΑ αλλά η αμεροληψία που αναφέρεις έχει γίνει και γιατί ο Αλέξης είναι γνωστός για τις συναλλαγές του αλλά και γιατί κατάφερε να φτιάξει με κάποιον άλλο κάτι που οι Αμερικανοί κοστολογούν πιο ακριβά και η τιμή πώλησης απέτρεπε ορισμένους που ηθελαν να το αποκτήσουν. Μπορεί η ενόχλησή σου να πρόερχεται και από παρόμοια περίπτωση που έγινε προς το πρόσωπό σου από κάποιον CO που δεν γνωριζε πόσο αξιόλογο άτομο είσαι και αν έχει γίνει θα ζητήσω συγνώμη. Δυστυχώς δεν μπορούμε να έχουμε όλους ευχαριστημένους μέσα στο forum, αυτό είναι ένα κόστος που το έχουμε αποδεχτεί και μπορεί και η κρίση μας ορισμένες φορές να είναι λάθος. Προσπαθούμε όμως να κάνουμε όσο πιο καλά αυτό που τα παιδιά-εσείς μας έχετε αναθέσει έχοντας στο μυαλό μας και τη συνοχή αυτής της ομάδας πάνω από κάποιους κανόνες.
Reply
Old Nov 7, 2011 | 12:26 AM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

Εντάξει, πραγματικά δεν αξίζει να "χαλάμε" καρδιές.

Ο όλος εκνευρισμός μου προήλθε από την σχετικά υπερβολική αρχική απάντηση του Αλέξη και την μετέπειτα "ισοπεδωτική" αντιμετώπιση των post από τον Μάριο, αν καταλαβαίνετε τί εννοω... Και δεν ήταν η πρώτη φορά (όχι αποκλειστικά από τον Μάριο), αλλά πολλοστή.

Όσο για την περίπτωση του Hard-top και των θόλων, είναι πραγματικά πολύ καλή η δουλειά των παιδιών και στις 2 περιπτώσεις και ακόμη καλύτερη η τιμή που τα προσφέρουν. Και σίγουρα προς όφελος όλων μας. Δεν παύει όμως να είναι αδικία για όσους δεν είναι μέλη και θέλουν να πουλήσουν πχ ζάντες, ή για όσους πληρώνουν την συνδρομή για μέλη ή ακόμη και σπόνσορες, ώστε να είναι τυπικοί και να θέλουν να πουλήσουν. Και όλο αυτό με έπιασε "ξαφνικά" γιατί νομίζω ότι αν θέλουμε να είμαστε τυπικοί, ας ξεκινήσετε πρώτα με τα θέματα που έχουν να κάνουν με χρήματα και όχι με χαζά ποστ με χαζές light αλληλοβρισιές
Reply
Old Nov 7, 2011 | 12:42 AM
actinf's Avatar
Registered User

Γιάννη και βέβαια σε θυμάμαι ρε mate.
Παρόλο που στο post σου έχεις δίκιο σε αρκετά, σε κάποια σημεία είσαι λίγο άδικος μαζί μου.
Φαίνεται να αγνοείς ότι το "γαϊδαρος" και "κεφάλας" ήρθε σαν απάντηση σε ένα post που δυσκολεύτηκα να διαβάσω και μου φάνηκε κάπως αστείο να επικρίνεις οποιονδήποτε για την βλάκεία του ή όχι, την στιγμή που σε μία πρόταση έχεις 7 λάθη. Και φαίνεται να αγνοείς ότι η απάντηση στο "γάιδαρος" ήταν το "μουνί" κλπ. Δεν νομίζω να υπάρχει αντιστοιχία έτσι? Δηλαδή αν έλεγε γουρούνι θα ήταν αντίστοιχο, αλλά νομίζω ότι το "μουνί" είναι λιιιιγο πιο τραβηγμένο...

Επίσης λες Δεν έχω καταλάβει ακόμα αν το θέμα σου είναι ο Αλέξανδρος ή οι CO’s ,γιατί αν είναι ο Αλέξανδρος σου έδωσα λύση, αν όμως είναι οι CO’s ή έστω κάποιοι/ος εξ αυτών τότε πρέπει να απευθυνθείς κατ ιδίαν σε αυτόν και όχι ‘’διάμεσου’’ του Αλέξανδρου και του κάθε Αλέξανδρου για να τους παρακινήσεις να κάνουν ή να μην κάνουν κάτι..

Όταν γράφω
"Θα ήθελα να παρακαλέσω τους COs να διαβάσουν το For Sale and Wanted Rules

Γιατί προφανώς εδώ έχουμε ουσιαστικά μία ξεκάθαρη αγγελία πώλησης με περιγραφή προΙόντος, φωτογραφίες και τιμή από κάποιον ο οποίος ούτε member είναι, ούτε sponsor.
Γιαυτό οι τόσο τυπικοί και αντικειμενικοί COs ας κάνουν την δουλειά τους, ή ας το αφήσουν καλύτερα.

νομίζω έιναι ξεκάθαρο ότι απευθύνομαι κατ ιδίαν στους COs. Και όχι στον Αλέξανδρο. Με αφορμή το Post του ναι. Αλλά κατ ιδίαν σε αυτούς και όχι "διαμέσου" του Αλέξανδρου.

Όπως και να έχει, δεν έχει νόημα να το αναλύουμε περισσότερο. Εξήγησα και στο προηγούμενο post γιατί είπα ότι είπα.

Και για να είμαστε on-topic, Αλέξανδρε η δουλειά που έχετε κάνει είναι πραγματικά πολύ καλή. Και η τιμή επίσης.
Ελπίζω αν τελικά αποφασίσω να φτιάξω και εγώ, να μην χρειαστεί να κάνω την παραγγελία incognito
Reply
Old Nov 7, 2011 | 12:45 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

Απλά προς ενημέρωση σου, η "ισοπεδωτική" αντιμετώπιση του Μάριου στο τόπικ που αναφέρεσαι έγινε για ενα ποστ που έκανα εγω κ που, πράγματι, ήταν λίγο εριστικό οπότε καλά έκανε.
Reply
Old Nov 7, 2011 | 01:18 AM
actinf's Avatar
Registered User

Ορίστε, την ζημιά πάλι γυναίκα την έκανε...
Reply
Old Nov 7, 2011 | 02:10 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

Πάντα!!
Reply
Old Nov 7, 2011 | 03:36 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

βρε παιδιά δε λέω..πολύ ωραίο, αλλά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος σε τί χρησιμεύει το συγκεκριμένο προϊόν...?
Reply
Old Nov 7, 2011 | 05:41 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ΟΛΟΙ!
Reply

All times are GMT -8. The time now is 07:49 AM.