Αμάξωμα - Κουκούλα - Εσωτερικό Συζητηση σχετικα με το αμαξωμα, κουκουλα, εσωτερικο, καθως και λυσεις, επιδιορθωσεις και βελτιωσεις

πισω θολοι

Thread Tools

Old Nov 7, 2011 | 07:36 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by actinf
Γιάννη και βέβαια σε θυμάμαι ρε mate.
Παρόλο που στο post σου έχεις δίκιο σε αρκετά, σε κάποια σημεία είσαι λίγο άδικος μαζί μου.
Φαίνεται να αγνοείς ότι το "γαϊδαρος" και "κεφάλας" ήρθε σαν απάντηση σε ένα post που δυσκολεύτηκα να διαβάσω και μου φάνηκε κάπως αστείο να επικρίνεις οποιονδήποτε για την βλάκεία του ή όχι, την στιγμή που σε μία πρόταση έχεις 7 λάθη. Και φαίνεται να αγνοείς ότι η απάντηση στο "γάιδαρος" ήταν το "μουνί" κλπ. Δεν νομίζω να υπάρχει αντιστοιχία έτσι? Δηλαδή αν έλεγε γουρούνι θα ήταν αντίστοιχο, αλλά νομίζω ότι το "μουνί" είναι λιιιιγο πιο τραβηγμένο...

Επίσης λες Δεν έχω καταλάβει ακόμα αν το θέμα σου είναι ο Αλέξανδρος ή οι CO’s ,γιατί αν είναι ο Αλέξανδρος σου έδωσα λύση, αν όμως είναι οι CO’s ή έστω κάποιοι/ος εξ αυτών τότε πρέπει να απευθυνθείς κατ ιδίαν σε αυτόν και όχι ‘’διάμεσου’’ του Αλέξανδρου και του κάθε Αλέξανδρου για να τους παρακινήσεις να κάνουν ή να μην κάνουν κάτι..

Όταν γράφω
"Θα ήθελα να παρακαλέσω τους COs να διαβάσουν το For Sale and Wanted Rules

Γιατί προφανώς εδώ έχουμε ουσιαστικά μία ξεκάθαρη αγγελία πώλησης με περιγραφή προΙόντος, φωτογραφίες και τιμή από κάποιον ο οποίος ούτε member είναι, ούτε sponsor.
Γιαυτό οι τόσο τυπικοί και αντικειμενικοί COs ας κάνουν την δουλειά τους, ή ας το αφήσουν καλύτερα.

νομίζω έιναι ξεκάθαρο ότι απευθύνομαι κατ ιδίαν στους COs. Και όχι στον Αλέξανδρο. Με αφορμή το Post του ναι. Αλλά κατ ιδίαν σε αυτούς και όχι "διαμέσου" του Αλέξανδρου.

Όπως και να έχει, δεν έχει νόημα να το αναλύουμε περισσότερο. Εξήγησα και στο προηγούμενο post γιατί είπα ότι είπα.

Και για να είμαστε on-topic, Αλέξανδρε η δουλειά που έχετε κάνει είναι πραγματικά πολύ καλή. Και η τιμή επίσης.
Ελπίζω αν τελικά αποφασίσω να φτιάξω και εγώ, να μην χρειαστεί να κάνω την παραγγελία incognito

That's the spirit

Αν υπήρξα άδικος τότε και εγώ προκαταβάλω την συγγνώμη μου απέναντι σου.
Δεν μπήκα στη διαδικασία να "ζυγίσω" τις ύβρεις.

Απλά αν δεις την ακολουθία των γεγονότων από μια άλλη οπτική γωνία είναι σαν να βάλλεσαι κατά του Αλέξανδρου επειδή θέλησε να υπερασπιστεί μεν, με άκομψο τρόπο δε, τον εαυτό του έναντι του σχόλιου σου περί ορθογραφίας.

Eίναι γνωστό ότι η ορθογραφία με την ευφυΐα έχουν τόσο σχέση όσο το Opel GT με το S2000.

Anyway αν ξεκουνήσω το βαρύ πεπόνι (aka Gmak) από τον καινούριο του καναπέ θα χαρώ να τα πούμε στο καφεδάκι.

Reply
Old Nov 7, 2011 | 08:16 AM
alexis_s2's Avatar

κλειδωστε το παρακαλω,δεν ξερω πως σβηνει το πρωτο ποστ δεν μου το βγαζει διπλα.
ευχαριστω
Reply
Old Nov 7, 2011 | 08:18 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Γιατί ρε Αλεξ??
Reply
Old Nov 7, 2011 | 08:32 AM
alexis_s2's Avatar

ισμηνη μου κατα τη γνωμη μου κ οπως ειπα κ εχτες θεωρησα να το κανω,
σωστο για μενα κ για καπιους αλλους κ ισως λαθος για καπιους αλλους με αυτην μου την ενεργεια,
δεν πειραζει το τηλ μου το εχουν 3-4ατομα οποιος θελει σιγουρα θα βρει ακρη.
Reply
Old Nov 7, 2011 | 09:06 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Ελα εντάξει..το θέμα θεωρείται λήξαν.
Reply
Old Nov 7, 2011 | 10:08 AM
alexis_s2's Avatar

Reply
Old Nov 7, 2011 | 01:56 PM
sk4s2k's Avatar
Registered User

Originally Posted by uma_chikara
βρε παιδιά δε λέω..πολύ ωραίο, αλλά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος σε τί χρησιμεύει το συγκεκριμένο προϊόν...?
Απ'οτι καταλαβαινω και θυμάμαι απο την αναλυση του αμερικανου που τα πουλούσε πριν τα παιδια, χρησιμευει για αντιστοιχους λόγους με τους μπροστα θόλους. Προστατευει τα τελικα των εξατμίσεων και πιθανον και άλλα μερη από πετραδακια, πίσσα, νερα κ.α. Ο αμερικανος θυμαμαι οτι ελεγε οτι κακώς ειχαν ''ξεχαστει'' να μπουν΄εξαρχής απο τη Honda. Ειναι πολυ ωραια δουλεια όπως είπαν κι οι προηγούμενοι, τωρα αν πραγματικα χρειαζονται και πραγματικα ειναι ωφελιμοι, ας βοηθήσουν οι πιο παλαιοι κατοχοι S2K, που ισως ειδαν κατι κακό στ' αμαξι τους λογω απουσιας των θόλων.
Reply
Old Nov 8, 2011 | 09:45 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Είσαστε σοβαροί;;;;;.....λύσατε την παρεξήγηση;;;;.....και τώρα τι θα απογίνει το forum;;;;......συμφιλιωμένοι θα είμαστε;;;;;.....

Ξενέρωμα.....

Μάλλον χρειάζεται να βάλω κανένα...

http://www.youtube.com/watch?v=DFX_8...eature=related

Και για να μην είμαι off topic....απαντώ στον sk4s2k.....προσωπικά 5,5 χρόνια δεν έχω εντοπίσει κάτι κακό στο S λόγω απουσίας των θόλων.

Υ.Γ. Johny λίγα τα λόγια σου για τον καινούργιο μου καναπέ γιατί δεν θα σε ξανακαλέσω για μπάνιο στην πισίνα.....ξέρεις εσύ.....
Reply
Old Nov 8, 2011 | 11:11 AM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

Χωρις να ξερω σιγουρα, αν θυμαμαι καλα ειχε αναφερει καποιος σχετικα με το ''αλεξιπτωτο''(δεν θυμαμαι τον ακριβη ορο) που κανει το αμαξι στα πολλα χλμ, εξαιτιας αφενως του πισω προφυλακτηρα, αφετερου της ελλειψης ντιφιουζερ. πιστευω πως το συγκεκριμενο εξαρτημα θα απωθει αρκετο αερα απ το να παει στο πισω μερος (δηλαδη χοντρικα στην μεσα μερια της πινακιδας). Επισης, δεν λερωνωνται εξατμισεις,προφυλακτηρες κλπ οπως ειπωθηκε παραπανω
Reply
Old Nov 9, 2011 | 09:03 AM
kotsampas's Avatar
Registered User

From: Polygyros,Halkidiki.

Originally Posted by eddiex
ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ΟΛΟΙ!
Reply

All times are GMT -8. The time now is 06:22 PM.