Αμάξωμα - Κουκούλα - Εσωτερικό Συζητηση σχετικα με το αμαξωμα, κουκουλα, εσωτερικο, καθως και λυσεις, επιδιορθωσεις και βελτιωσεις

πισω θολοι

Thread Tools

Old Nov 14, 2011 | 01:27 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Νομίζω πως όντως δεν υπάρχει λόγος να γράφω πλέον εδώ μέσα.. το φόρουμ έχει πιάσει πάτο ..
Reply
Old Nov 14, 2011 | 03:15 PM
alexis_s2's Avatar

αυτο το τοπικ μου φαινεται ειναι γρουσουζικο,οσοι γραφουν παρεξηγιουνται,δεν βαζουν ενα λουκετο οι co να ησυχασουμε πλακα κανω
ελατε ρε παιδια εχει που εχει νεκρα μην το σπρωχνουμε προς το χειροτερο,
Reply
Old Nov 14, 2011 | 03:23 PM
Angelic Imp's Avatar
Registered User

Αλέξη εκτός απ'οτι είσαι καλό παιδί,έχεις και χιούμορ...

Τελικά πρόλαβες να δεις τίποτα διαφορές με τους θόλους?
Reply
Old Nov 14, 2011 | 03:42 PM
alexis_s2's Avatar

Originally Posted by Angelic Imp

Αλέξη εκτός απ'το είσαι καλό παιδί, έχεις και χιούμορ...

Τελικά πρόλαβες να δεις τίποτα διαφορές με τους θόλους?
χιουμορ διαθετο μπολικο κ δεν μπορω ναζησω διχως αυτο το χοντα μου κ της <<γυναικες μου,>>εντωμεταξυ καποιες φορες αν ειναι κ πολυ παρεξηγιεται κ ο αλλος αν δεν σε ξερει κ προσωπικα,τλσπ,
εχω να το βαλω εμπρος 10 μερες αγγελικη,να φανταστεις θελω 700χλμ ακομα για προγραμματισμο κ δεν μαζευονται τα γμμνα να χαρω κεγω λιγο στης 5000 εχω κοφτη,
τον ενεν εχω βαλει ο αλλος ετοιμος ειναι αλλα δεν εχω βρει χρονο για τοποθετηση,
ο ηλιας με ειχε βαλει σε σκεψεις με την ομπρελα που ελεγε κ μετα το παιδι απο εξω που ειχε τους πλαστικους θωλους κ λεω γιατ οχι να μην το κανουμε,
προσωπικη μου αποψη πιστευω πως θα βοηθησει αρκετα αν σκεφτεις οτι κλεινεις 2τρυπες,
οταν τα βαλω να σου πω την αληθεια δεν ξερω αν θα μπορεσω να καταλαβω μεγαλη διαφορα γιατι δεν παω συνεχεια τεζα κ με πολλα,
γιαυτο μου φευγει συνεχεια δεξια τωρα με 7000κοφτη?λες νανε που ειναι ονο ο ενας θωλος κ με τραβαει απο την αλλη.........
Reply
Old Nov 14, 2011 | 03:50 PM
alexis_s2's Avatar

Originally Posted by eddiex
275? Special Edition S2000 εχετε εσεις?
δεν ξερω πως το κανετε με αλεπαλληλες απαντησεις,
μαμα το αμαξι μου με 18αρες workδιαιρουμενες κουτσουρο δηλ 255λαστιχο στα μεγαρα βαραγα 270+ καν ειχα χωρο πιστευω πηγαινε κ αλλο κ με τον κομπρεσσορα 280 κ με 300 στροφες πρην τον κοφτη,
γιατι νανε σπεσιαλ εντισιον?
Reply
Old Nov 14, 2011 | 04:32 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Αλέξανδρε, γράφω απλά για να ξεκαθαρίσω ότι κανένα σκοπό δεν είχα να μειώσω το εγχείρημα σου γι αυτό και το ύφος μου στο αρχικό ποστ ήταν ανάλογο, χωρίς την παραμικρή δόση ειρωνείας. Γνωρίζεις πως δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου, απλά εξέφρασα κάποιες αμφιβολίες μου τις οποίες κι εξήγησα.

Αλλά το να μπαίνει ο οποιοσδήποτε που ανάθεμα κι αν έχει οδηγήσει έστω και μία φορά "ψιλοσβέλτα" s2000, και να γράφει την "άποψη του συνοδηγού" για γρήγορη οδήγηση συνδυασμένη με μπόλικο "ο,τι να'ναι", προκειμένου να αμυνθεί και να υπερασπιστεί χωρίς λόγο κι αιτία, καθώς ουδέποτε υπήρξε "επίθεση", κάποιον γνωστό του που με την κρίση του θεώρησε πως προσεβλήθη, εκτός του ότι είναι εκνευριστικό γι αυτούς που καταλαβαίνουν 2-3 πραγματάκια περισσότερα, εξαφανίζει κάθε ελπίδα για εποικοδομητική συζήτηση και γκρεμίζει στο ναδίρ το όποιο επίπεδο διατηρούσε τελευταία το φόρουμ ( το οποίο έτσι κι αλλιώς, δεν ήταν και εξαιρετικά υψηλό, επιτρέψτε μου να πω..)

Αυτά, μόνο και μόνο για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου απέναντι στον Αλέξανδρο..
Reply
Old Nov 14, 2011 | 04:51 PM
alexis_s2's Avatar

ηλια μου δεν εχω κεγω κανενα προβλημα μαζι σου σιγουρα ξερεις αρκετα πραγματα παραπανω απο εμενα κ απο αρκετους αλλους πιστευω,γιαυτο κ την κουβεντα σου την ακουω κ την ασπαζομαι,
ξερεις τι μου αρεσε πιο πολυ που εγραψες αλεξανδρος αντι για αλεξης απλα το νικ νειμ μου το εφτιαξε ενας φιλος στα γρηγορα,τ ονομα αλεξης δεν εχει καμια σχεση με το αλεξανδρος,δεν το ξερουν καπια παιδια κ με λενε αλεξη..τι σου λεω τετια ωρα ε.........
μα καλα κανεις δεν κοιματε τετια ωρα πως θα δουλεψουμε αυριο.....
καλο βραδυ απο μενα σε ολους
Reply
Old Nov 14, 2011 | 05:44 PM
Angelic Imp's Avatar
Registered User

Originally Posted by uma_chikara
Αλέξανδρε, γράφω απλά για να ξεκαθαρίσω ότι κανένα σκοπό δεν είχα να μειώσω το εγχείρημα σου γι αυτό και το ύφος μου στο αρχικό ποστ ήταν ανάλογο, χωρίς την παραμικρή δόση ειρωνείας. Γνωρίζεις πως δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου, απλά εξέφρασα κάποιες αμφιβολίες μου τις οποίες κι εξήγησα.

Αλλά το να μπαίνει ο οποιοσδήποτε που ανάθεμα κι αν έχει οδηγήσει έστω και μία φορά "ψιλοσβέλτα" s2000, και να γράφει την "άποψη του συνοδηγού" για γρήγορη οδήγηση συνδυασμένη με μπόλικο "ο,τι να'ναι", προκειμένου να αμυνθεί και να υπερασπιστεί χωρίς λόγο κι αιτία, καθώς ουδέποτε υπήρξε "επίθεση", κάποιον γνωστό του που με την κρίση του θεώρησε πως προσεβλήθη, εκτός του ότι είναι εκνευριστικό γι αυτούς που καταλαβαίνουν 2-3 πραγματάκια περισσότερα, εξαφανίζει κάθε ελπίδα για εποικοδομητική συζήτηση και γκρεμίζει στο ναδίρ το όποιο επίπεδο διατηρούσε τελευταία το φόρουμ ( το οποίο έτσι κι αλλιώς, δεν ήταν και εξαιρετικά υψηλό, επιτρέψτε μου να πω..)

Αυτά, μόνο και μόνο για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου απέναντι στον Αλέξανδρο..
Ωπα ωπα...πολλά είπες κ μαζεμένα...Που δείχνουν οτι τελικά εσύ είσαι ο αρνητικά προκατειλημμένος με την άποψη που έγραψα...
1ον: είμαι ο "οποιοσδήποτε" για σενα και γι'αυτό με αντιμετωπίζες έτσι, ενώ πχ ο S2000vsa επειδή ήταν δικός σου γνωστός έχριζε της ευγένειάς σου..? Όχι οτι δεν την άξιζε το παιδί,εμένα δεν με είχε ενοχλήσει καθόλου, αλλά ρωτάω εσένα με ποια κριτήρια και με ποιον επιλέγεις να είσαι ευγενικός ή όχι. Γιατί ούτε η δικιά μου αρχική απάντηση προς το ποστ σου ήταν ειρωνική...Έκανα κάτι που σε πρόσβαλλε ωστε να αξίζω τόσο ειρωνική απάντηση?

Και άλλη μια ερώτηση...αν είχες βάλει εναν φίλο σου στο S που δεν το έχει οδηγήσει ποτέ του "ψιλοσβέλτα" όπως έγραψες, και παρ'όλα αυτά είχε αντιληφθεί κάποια πράγματα στην συμπεριφορά του αυτοκινήτου, θα ακύρωνες με την ίδια αγένεια την ίσως σωστή αντίληψή του και τις παρατηρήσεις του ως προς αυτό? Και τα "ο,τι να'ναι" μου,καλύτερα να τα ακυρώνεις τεκμηριωμένα...

Επίσης και εντελώς εγκυκλοπαιδικά, τον Αλέξη τον έχω δει κανα δυο φορές(με διαφορά μηνών μεταξύ τους) σε συναντήσεις και έχουμε μιλήσει απειροελάχιστα. Από αυτά τα λίγα που έχουμε πει και βλέποντας την συμπεριφορά του,έχω καταλάβει πως είναι ένα ήσυχο,καλό παιδί,χαμηλών τόνων και εργατικό κρίνοντας απ'τα χέρια του...Τίποτα λιγότερο,τίποτα περισσότερο...ούτε καν ξέρω αν θα τον ξανασυναντήσω σε κάποια απ'τις συναντήσεις...

Ηλία μεγάλο θέμα το έκανες και αντέδρασες υπερβολικά πιστεύω...Ούτε το δικό μου ποστ απέναντι στο δικό σου ήταν ειρωνικό, ή τείχος για την προστασία του Αλέξη από προσβολές σου...ποιες προσβολές? Γιατί να θιχτεί ο Αλέξης? Που και να θιγόταν έχει κανένα όφελος από το συγκεκριμένο τόπικ ώστε να χάσει κάτι?

Εγώ απλά έγραψα -εντελώς ευγενικά-, αυτό που σκέφτηκα διαβάζοντας το ποστ σου και το τεκμηρίωσα παραθέτοντας τις όποιες ελάχιστες εμπειρίες μου και πάντα σύμφωνα με την αντίληψή μου...Λυπάμαι που όποιον δε έχει οδηγήσει "ψιλοσβέλτα" το S, τον αποκαλείς "οποιοσδήποτε" και τις προσωπικές του εμπειρίες "οτι να'ναι"...Κοντόθωρο μου μοιάζει...αλλά περί ορέξεως...
Reply
Old Nov 14, 2011 | 05:52 PM
Angelic Imp's Avatar
Registered User

Originally Posted by alexis_s2
ηλια μου δεν εχω κεγω κανενα προβλημα μαζι σου σιγουρα ξερεις αρκετα πραγματα παραπανω απο εμενα κ απο αρκετους αλλους πιστευω,γιαυτο κ την κουβεντα σου την ακουω κ την ασπαζομαι,
ξερεις τι μου αρεσε πιο πολυ που εγραψες αλεξανδρος αντι για αλεξης απλα το νικ νειμ μου το εφτιαξε ενας φιλος στα γρηγορα,τ ονομα αλεξης δεν εχει καμια σχεση με το αλεξανδρος,δεν το ξερουν καπια παιδια κ με λενε αλεξη..τι σου λεω τετια ωρα ε.........
μα καλα κανεις δεν κοιματε τετια ωρα πως θα δουλεψουμε αυριο.....
καλο βραδυ απο μενα σε ολους
Καλό βράδυ Αλέξανδρε!!
Reply
Old Nov 15, 2011 | 12:47 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Για λιγο προσοχη με το "Ότι να 'ναι" ολοι σας, σας παρακαλω! Να υπενθυμισω οτι ειναι (c) 2011 by Ninja.

Και αααα, ναι το φορουμ ειναι σε "τραγικα" επιπεδα εδω και ΠΟΛΥ καιρο. Και φταιμε ολοι!

Reply

All times are GMT -8. The time now is 01:31 AM.