Bucket καθίσματα στο S2000
Κατά τη γνώμη μου, οι buddyclub είναι αστείες βάσεις..
Σκέψου τις βάσεις του λινκ, σε περίπτωση ατυχήματος..
Γενικά, θέλει κόλλημα παντού και μετά ξανά βάψιμο για να μη σκουριάσει.
Η βάση του καθίσματος δεν είναι αστεία υπόθεση..
Οι mugen και οι bride δεν είναι τυχαίο που κάνουν 300 ευρώ+...
Σκέψου τις βάσεις του λινκ, σε περίπτωση ατυχήματος..
Οι mugen και οι bride δεν είναι τυχαίο που κάνουν 300 ευρώ+...
Originally Posted by Tazio,Feb 1 2011, 02:47 PM
...Με τις βάσεις της Buddy Club βάλαμε δοκιμαστικά(έστω και χωρίς να σφίξουμε τις βίδες μέχρι τέρμα) ένα Sparco Evo Large και μπήκε πιο άνετα από το Buddy Club που έβαλα τελικά εγώ..Τώρα για τα υπόλοιπα entry που λες τύπου sprint κλπ σίγουρα θα μπαίνουν αλλά ούτε και εγώ τα συνιστώ μιας που το μοναδικό πλεονέκτημα θα είναι το κόστος τους....
Originally Posted by ntz,Feb 2 2011, 01:50 AM
Για το evo large δεν ξέρω. Για το evo 2 plus που έχω εγώ και είναι το μεγαλύτερο της sparco ξέρω οτι δεν έμπαινε με καμία από τις γνωστές βάσεις, ΧΩΡΙΣ να βρίσκουν τα αυτιά στο πλάι. Στο δικό σου βρίσκουν τα αυτάκια στο πλάι;;; Εγώ έτσι όπως το έχω κάνει πάντως τα πλαστικά της πόρτας είναι στην θέση τους και δεν βρίσκουν τα αυτιά στην πόρτα. 

Originally Posted by uma_chikara,Feb 1 2011, 03:03 PM
.
Μην νομίζεις ότι στις συγκολήσεις τους και οι επώνυμες που αναφέρεις έχουν τρομερές διαφορές...Το ίδιο και των μαμά βάσεων αν τις προσέξεις...Αλλά πάντα για το brand name πληρώνεις κάτι παραπάνω..
Originally Posted by Tazio,Feb 2 2011, 05:29 PM
.....Τα αυτάκια βρίσκουν ελαφρώς στα πλαστικά της πόρτας.Όχι κάτι τρομερό απλά θέλει λίγο πιο πολύ δύναμη η πόρτα για να κλείσει...Πως το κατάφερες να μην ακουμπάει καθόλου;Καθαρά λόγω των βάσεων που έφτιαξες;Έχεις μήπως ntz καμιά φωτογραφία τους;......
.....Αυτή είναι η καλύτερη λύση..
Μην νομίζεις ότι στις συγκολήσεις τους και οι επώνυμες που αναφέρεις έχουν τρομερές διαφορές...Το ίδιο και των μαμά βάσεων αν τις προσέξεις...Αλλά πάντα για το brand name πληρώνεις κάτι παραπάνω..
.....Αυτή είναι η καλύτερη λύση..
)Οι συγκολλήσεις των μαμά βάσεων είναι αρίστης ποιότητας. Το λέω γιατί εγώ χρησιμοποίησα κομμάτια από τις μαμά βάσεις. Ο τύπος που μου τις έφτιαξε είναι πολύ φίλος και ηλεκτροσυγκολλητής με διπλώματα κλπ. Οι βάσεις που έχω φτιάξει έχουν και "τελάρο" για περισσότερη ασφάλεια. Είναι και ένας από τους λόγους που δεν προτίμησα τις βάσεις του εμπορίου οι οποίες δεν έχουν ουσιαστικά καμία ενίσχυση.
Από πλαστικά δεν κόβεις τπτ. Κόβεις μόνο την "μπανιέρα" που πάει η κουκούλα και κάθεται και αυτή ουσιαστικά 2 μισοφέγγαρα κάνεις. Επίσης δεν είναι απαραίτητο και να τα βγάλεις τα πλαστικά. Νομίζω υπάρχει DIY στο αμερικάνικο φόρουμ για τοποθέτηση χωρίς να βγάλεις τα πλαστικά.
Για το κάθισμα έχει να κάνει με την τοποθέτηση της βάσης συν το γεγονός οτι έχει και μία κλίση "προς τα έξω" το κάθισμα. Αν βγάλω τα μαξιλαράκια υπολογίζω οτι είμαι 5-8 πόντους χαμηλότερα από το μαμά, ενώ με τα μαξιλαράκια είμαι σχεδόν στο μαμά ύψος. Δυστυχώς, λόγω φάρδους του συγκεκριμένου καθίσματος, δεν μπορεί να "κάτσει" πολύ χαμηλά... Για να πώ την αμαρτία μου, θα το ήθελα λίγο χαμηλότερα..
Για το κάθισμα έχει να κάνει με την τοποθέτηση της βάσης συν το γεγονός οτι έχει και μία κλίση "προς τα έξω" το κάθισμα. Αν βγάλω τα μαξιλαράκια υπολογίζω οτι είμαι 5-8 πόντους χαμηλότερα από το μαμά, ενώ με τα μαξιλαράκια είμαι σχεδόν στο μαμά ύψος. Δυστυχώς, λόγω φάρδους του συγκεκριμένου καθίσματος, δεν μπορεί να "κάτσει" πολύ χαμηλά... Για να πώ την αμαρτία μου, θα το ήθελα λίγο χαμηλότερα..
Να τολμήσω να ποστάρω και εγώ εδώ μετά απο τόσο καιρό που το είχα σπίτι και το χρησιμοποιούσα ως Play Seat για το GT5
https://www.s2ki.com/s2000/gallery/i...t-bucket-seat/
Sabelt Pro Racer (αν θυμάμαι καλά), με custom βάσεις φτιαγμένες στο B16A Workshop και σιδηρόδρομο.
Ζώνες Sparco, 3 σημείων.
Στην Τρίπολη δούλεψε άψογα και κράτησε κουφέτο η όλη φάση!!
https://www.s2ki.com/s2000/gallery/i...t-bucket-seat/
Sabelt Pro Racer (αν θυμάμαι καλά), με custom βάσεις φτιαγμένες στο B16A Workshop και σιδηρόδρομο.
Ζώνες Sparco, 3 σημείων.
Στην Τρίπολη δούλεψε άψογα και κράτησε κουφέτο η όλη φάση!!