Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

ΑΝΕΚΔΟΤΑ - ΑΣΤΕΙΑ

Thread Tools

Old Jun 3, 2010 | 10:54 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Και να πως πατάμε το "Start Button" της Ισμήνης
Reply
Old Jun 3, 2010 | 11:40 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by blondie_s2k,Jun 3 2010, 08:26 PM
Κι ο Ηλίας μπήκε την άλλη φορά στα στάχυα αλλά δεν είδα να το κάνετε θέμα. Και ξέρεις πολύ καλά πως πουρνάρια δεν υπάρχουν στο καρτόδρομο.
Πωπωωω....με την καλή κουβέντα στο στόμα είστε όλοι!!!
Ρε οδηγέ της κακιάς ώρας, τουλάχιστον εγώ βγήκα από τα στάχυα μόνος μου!
Δεν ήρθαν όλοι από τις κερκίδες να με βοηθήσουν να ξεκολλήσω το αμάξι, που έκανε τραμπάλα στο χαντάκι..
Reply
Old Jun 3, 2010 | 11:45 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Originally Posted by uma_chikara,Jun 3 2010, 11:40 PM
Δεν ήρθαν όλοι από τις κερκίδες να με βοηθήσουν να ξεκολλήσω το αμάξι, που έκανε τραμπάλα στο χαντάκι..
Ωχ ωχ ωχ ωχ, τι έχει να γίνει!!

Άντρες πάρτε τα κράνη σας! Ismene is about to go highwire
Reply
Old Jun 4, 2010 | 09:12 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Originally Posted by uma_chikara,Jun 3 2010, 11:40 PM
Ισμηνη τα μισα να μου ελεγε..
Reply
Old Jun 7, 2010 | 12:56 AM
Dimis_414's Avatar
Registered User

Ο κούκος ....!!!!!

Eιπα στη γυναίκα μου, ότι θα είμαι σπίτι τα μεσάνυχτα. Όμως με καλή παρέα και μπόλικες τεκίλες, η ώρα περνάει χωρίς να το καταλάβεις.

Έτσι, εντελώς λιώμα έφτασα στο σπίτι κατά τις 3 το πρωί. Με το που κλείνω την πόρτα, ακούω το ρολόι με το Κούκο να χτυπάει την ώρα 3. Αμέσως συμπλήρωσα άλλα 9 "κου-κου" και πήγα ευχαριστημένος για ύπνο.

Το πρωί, η γυναίκα μου με ρώτησε τι ώρα ήρθα και φυσικά της είπα "τα μεσάνυχτα".

- Α, ωραία, πέρασες καλά? Σήμερα θα πρέπει να πάμε να πάρουμε και ένα άλλο ρολόι με κούκο, γιατί αυτό που έχουμε χάλασε ...

- Μπα, την ρώτησα, τι έπαθε αυτό?

- Να, χτες το βράδυ ο κούκος χτύπησε 3 φορές, είπε "σκατά, τη γ@μήσαμε", χτύπησε άλλες 4, καθάρισε τον λαιμό του, χτύπησε άλλες 3, έβηξε, χτύπησε άλλες 2, σκόνταψε επάνω στο τραπεζάκι κι έκλασε..!!!!!
Reply
Old Jun 7, 2010 | 04:59 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

- Πόσοι δικηγόροι χρειάζονται για να αλλάξουν μια καμμένη λάμπα;

- Το πρώτο συμβαλλόμενο μέρος, επίσης γνωστό ως "Δικηγόρος", και το δεύτερο συμβαλλόμενο μέρος, επίσης γνωστό ως "λάμπα", άμεσα και δια τούτου, συμφωνούν σε μια διεξαγωγή εν τη οποία το δεύτερο συμβαλλόμενο μέρος θα αφαιρεθεί από την παρούσα του θέση ως αποτέλεσμα της αποτυχίας να λειτουργήσει σύμφωνα με προηγουμένως συμφωνηθέντα καθήκοντα, π.χ. φωτισμό, διασαφήνιση και με άλλους τρόπους φωταψίας του περιοχής που εκτείνεται από την μπροστινή (βόρεια) πόρτα, διαμέσου της εισόδου, τερματιζομένης σε μια περιοχή ακριβώς μέσα στην κύρια περιοχή κατοικίας, που ορίζεται από την αρχή του τάπητος, και όποιος πλεονάζων φωτισμός αποτελεί επιλογή του δεύτερου συμβαλλόμενου μέρους και δεν αποτελεί απαίτηση της προαναφερθείσας συμφωνίας ανάμεσα στα δύο συμβαλλόμενα μέρη.
Η προαναφερθείσα διεξαγωγή αφαίρεσης θα συμπεριλάβει, χωρίς να περιοριστεί, τα ακόλουθα. Το πρώτο συμβαλλόμενο μέρος θα, με ή χωρίς ανύψωση κατά επιλογή του, με τη χρήση μέσων όπως μια καρέκλα, μια σκάλα, ενός σκαμνιού ή οποιουδήποτε άλλου μέσου ανύψωσης, πιάσει το δεύτερο συμβαλλόμενο μέρος και θα το περιστρέψει με φορά αντίθετη των δεικτών του ρολογιού, και αυτό το σημείο προσφέρεται χωρίς διαπραγματεύσεις. Από την στιγμή που το δεύτερο συμβαλλόμενο μέρος θα είναι πλήρως αποσπασμένο από τη θήκη, το πρώτο συμβαλλόμενο μέρος έχει την επιλογή να κάνει έξωση στο δεύτερο συμβαλλόμενο μέρος κατά τρόπο σύμφωνο με όλους τους σχετικούς τοπικούς, εθνικούς και διεθνείς νόμους. Μόλις ο διαχωρισμός και η έξωση έχουν επιτευχθεί, το πρώτο συμβαλλόμενο μέρος έχει την δυνατότητα να ξεκινήσει την εγκατάσταση. Η εγκατάσταση που προηγουμένως ειπώθηκε, θα λάβει χώρα κατά τρόπο σύμφωνο με την αντιστροφή των διαδικασιών που είχαν περιγραφεί στο πρώτο βήμα αυτού του ίδιου κειμένου, επιστώντας την προσοχή στο σημείο ότι η περιστροφή θα πρέπει να διεξαχθεί κατά την φορά των δεικτών του ρολογιού, σημείο που επίσης δεν τελεί υπό διαπραγμάτευση. Τα παραπάνω βήματα μπορούν να πραγματοποιηθούν, κατά επιλογή του πρώτου συμβαλλόμενου μέρους, από όποιο ή όλους τους εξουσιοδοτημένους από αυτό, με αντικειμενικό σκοπό την μεγαλύτερη δυνατή πρόσοδο της Σύμβασης.
Reply
Old Jun 7, 2010 | 06:06 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Μάριε, με κούρασες... δε βρήκα το κουράγιο να διαβάσω περισσότερο από μια σειρά..

Αν κάποιος "μερακλής" αποφασίσει να το διαβάσει όλο και βρει κάτι αστείο, ας γράψει τη σειρά που το βρήκε, να το δούμε να γελάσουμε κι εμείς..
Reply
Old Jun 7, 2010 | 07:01 AM
S2Kbaris's Avatar

From: Kws island

Marie μου θύμισες ένα παλιό post που είχες κάνει σε κάποιον που ρωτούσε πως να τσεκάρει τα λάδια στο S του, πόσταρε το εδώ σε παρακαλώ αν μπορείς είναι πιο καλο από αυτό
Reply
Old Jun 7, 2010 | 04:35 PM
DimitrisN's Avatar
Registered User

Originally Posted by Dimis_414,Jun 7 2010, 12:56 AM
Ο κούκος ....!!!!!

Eιπα στη γυναίκα μου, ότι θα είμαι σπίτι τα μεσάνυχτα. Όμως με καλή παρέα και μπόλικες τεκίλες, η ώρα περνάει χωρίς να το καταλάβεις.

Έτσι, εντελώς λιώμα έφτασα στο σπίτι κατά τις 3 το πρωί. Με το που κλείνω την πόρτα, ακούω το ρολόι με το Κούκο να χτυπάει την ώρα 3. Αμέσως συμπλήρωσα άλλα 9 "κου-κου" και πήγα ευχαριστημένος για ύπνο.

Το πρωί, η γυναίκα μου με ρώτησε τι ώρα ήρθα και φυσικά της είπα "τα μεσάνυχτα".

- Α, ωραία, πέρασες καλά? Σήμερα θα πρέπει να πάμε να πάρουμε και ένα άλλο ρολόι με κούκο, γιατί αυτό που έχουμε χάλασε ...

- Μπα, την ρώτησα, τι έπαθε αυτό?

- Να, χτες το βράδυ ο κούκος χτύπησε 3 φορές, είπε "σκατά, τη γ@μήσαμε", χτύπησε άλλες 4, καθάρισε τον λαιμό του, χτύπησε άλλες 3, έβηξε, χτύπησε άλλες 2, σκόνταψε επάνω στο τραπεζάκι κι έκλασε..!!!!!
Πόσο γίγας είναι ο Dimis?

Τηλεφωνήστε στο 901 99 725(S2K) ή αποστείλετε γραπτό SMS με την ένδειξη "Dimis" στο 7254(S2Ki).

Ρεαλιστικότατο και απλά φανταστικό.Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω.
Reply
Old Jun 8, 2010 | 09:38 AM
konstadinos's Avatar
Registered User

Κατηγορειται ο συντροφος μιας κοπελας για βιασμο και γινεται το δικαστηριο.
Τον ρωταει λοιπον ο δικαστης :

-Γιατι την βιασες??
-Κυριε δικαστα δεν εφταιγα, να σας εξηγησω...
-Ειμαι με το μωρο και κανουμε βολτα στα μαγαζια, την ρωταω μωρο μου θες παγωτο?

-OXI,μου λεει..
-Δεν θελει και προχοραμε να κατσουμε για καφε,την ρωταω ξανα θες παγωτο?
-ΟΧΙ παλι..
-Πηγαινουμε προς το λιμανι και βρισκουμε ενα ζαχαροπλαστειο, μωρο θες παγωτο?
-ΟΧΙ..
-Με τα πολλα,περνουμε την βαρκα και βγενουμε στα ανοιχτα, και οπως ειναι ολα ωραια και καλα, τι γυρναει και μου λεει??
-Μωρο μου..θελω παγωτο..

-ΕΕΕ ΤΗΝ ΓΑΜΑΣ Η ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΑΜΑΣ ΜΕΤΑ...!!!!
Reply

All times are GMT -8. The time now is 12:42 AM.