ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙΙ
Έχεις δίκιο απλά πιστεύω οτι πλέον πρέπει να καταβάλεις πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια για να φέρεις σε πέρας κάτι τέτοιο, οι αντοχές και οι ανοχές σου δεν είναι ίδιες όπως πριν από 8 χρόνια κτλ.
Βέβαια όπως σωστά είπες....αν το θες ΠΑΡΑ πολύ τουλάχιστον το προσπαθείς
Βέβαια όπως σωστά είπες....αν το θες ΠΑΡΑ πολύ τουλάχιστον το προσπαθείς
Γιώργο,αν είσαι εσύ κι εσύ.....ε οκ,μια δουλειά χάθηκε,δεν χάθηκε η ζωή,ούτε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ευκαιρίες.Εδώ και υποχρεώσεις να έχεις,άμα είσαι στα παπάρια σου ή έχεις φτάσει στο αμήν...δεν λέω ότι είναι σωστό,αλλά δίνεις μία και ξαναρχίζεις τη ζωή σου.Τα αρ...α να πάρεις την απόφαση πρέπει να βρεις....και τα κάνεις όλα ή τουλάχιστον προσπαθείς..
Originally Posted by vtecas,Mar 4 2010, 01:03 AM
Τα αρ...α να πάρεις την απόφαση πρέπει να βρεις
Όπως είπε και σε κάποιο άλλο τοπικ η Ισμήνη....μεγάλη κουβέντα για να γίνει εδώ.....που δόξα τον Θεό παραμένει σε επίπεδα φιλολογικά και δεν έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.
Been there, done that Πέτρο
Εγώ μία φορά το σκέφτηκα όταν είχα την ευκαρία και από τώτε το σκέφτομαι που και που και μετανιώνω που δεν έπραξα το αντίθετο για όλους τους λόγους που ανέφερες....και ακόμα μερικούς.
Για να είμαι όμως ειλικρινής, λέω αυτή την στιγμή γιατί δεν έπραξα το αντίθετο, μιλώντας εκ του ασφαλούς και έχοντας ήδη πάρει την απόφαση.
Δεν ξέρω αν αυτή την στιγμή μου δινόταν μια παρόμοια ευκαιρία πολύ πιθανόν (σε αντίθεση με τα όσα λέω) πάλι να μην την έκανα την κίνηση για τους ίδιους λόγους που δεν την έκανα και τώτε...τα @ρχίδια που λέγαμε
Εγώ μία φορά το σκέφτηκα όταν είχα την ευκαρία και από τώτε το σκέφτομαι που και που και μετανιώνω που δεν έπραξα το αντίθετο για όλους τους λόγους που ανέφερες....και ακόμα μερικούς.
Για να είμαι όμως ειλικρινής, λέω αυτή την στιγμή γιατί δεν έπραξα το αντίθετο, μιλώντας εκ του ασφαλούς και έχοντας ήδη πάρει την απόφαση.
Δεν ξέρω αν αυτή την στιγμή μου δινόταν μια παρόμοια ευκαιρία πολύ πιθανόν (σε αντίθεση με τα όσα λέω) πάλι να μην την έκανα την κίνηση για τους ίδιους λόγους που δεν την έκανα και τώτε...τα @ρχίδια που λέγαμε
Originally Posted by S2johnyK,Mar 3 2010, 10:07 AM
Ποτε φευγουμε...?
Ξεμπερδεύω,φυτεύουμε και 2 ανεμογεννήτριες στο Σαπόρο που έχει αεράκι και τα καλοκαίρια διακοπές σε Μπανγκόκ και Πολυνησίες και άστους εδώ στις κωλοταβέρνες να παλεύουν με το 21% ΦΠΑ.
Και μετά σου λέει "Live your myth in Greece" και μ@λ@κίες.Τον ζήσαμε.Χάπι εντ δεν είχε.Πάμε για άλλα τώρα.
Η άλλη λύση είναι,όπως είπε κι ένας φίλος,να ψάξουμε για καμιά τράτα(2ο χέρι ε?) και να εγκατασταθούμε Μοζαμβίκη να ψαρεύουμε μπακαλιάρο.
Και κάτι άσχετο.Κατα καιρούς μπαίνουν διάφοροι απο άλλα communities και λένε πόσο θέλουν να επισκεφθούν την Ελλάδα(τη γράφω και με κεφαλαίο,τρομάρα τους),τι πρέπει να πάρουν μαζί τους και άλλα τέτοια χαρούμενα.Προς την ηγεσία του φόρουμ:Την επόμενη φορά που θα διαβάσω κάτι τέτοιο,θα ενημερωθούν για τα πάντα που λαμβάνουν χώρα εδώ και μάλιστα θα είμαι καυστικότατος.
Έχετε δεί ποτέ τις παραλίες στη Κροατία?Χάρμα ίδεσθαι.Και χωρίς ΦΠΑ 21%.
Καλημέρα,αδέλφια.