ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙV
Originally Posted by MANOS,Dec 20 2010, 09:13 AM
Θα το γραψω εδω γιατι ανηκει πιστευω σε θεμα εκτος S2k. 
Ηθελα να παραγγειλω μια εξατμιση για το Porsche και ποιον αλλον θα μπορουσα να σκεφτω για να το κανει για μενα? TO FUN!!!!
Κι αυτο οχι τοσο γιατι εχει ασχοληθει με το αθλημα και το κατεχει αλλα κυριως γιατι ηξερα οτι αν κατι παει στραβα με τα λεφτα μου, ο Fun ειναι τοσο καλο παιδι που θα του κλαιγομουνα και θα μου τα εδινε απο δικα του.

Τελικα μετα απο περιπετειωδη mail που εστειλε ο αγαπημενος Fun παρελαβα σημερα την εξατμιση. Θελω λοιπον να πω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον φιλο Χρηστο που χωρις κανενα ανταλλαγμα και τοσο μεγαλο ενδιαφερον και ψυχικη ηρεμια χειριστηκε την υποθεση, εστειλε τα καταλληλα mail οπως επρεπε και οταν επρεπε και γενικα εκανε οτι καλυτερο μπορουσε σαν να ηταν δικα του λεφτα. Και παλι σ ευχριστω πολυ Χρησταρα μου!!!

Ηθελα να παραγγειλω μια εξατμιση για το Porsche και ποιον αλλον θα μπορουσα να σκεφτω για να το κανει για μενα? TO FUN!!!!

Κι αυτο οχι τοσο γιατι εχει ασχοληθει με το αθλημα και το κατεχει αλλα κυριως γιατι ηξερα οτι αν κατι παει στραβα με τα λεφτα μου, ο Fun ειναι τοσο καλο παιδι που θα του κλαιγομουνα και θα μου τα εδινε απο δικα του.

Τελικα μετα απο περιπετειωδη mail που εστειλε ο αγαπημενος Fun παρελαβα σημερα την εξατμιση. Θελω λοιπον να πω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον φιλο Χρηστο που χωρις κανενα ανταλλαγμα και τοσο μεγαλο ενδιαφερον και ψυχικη ηρεμια χειριστηκε την υποθεση, εστειλε τα καταλληλα mail οπως επρεπε και οταν επρεπε και γενικα εκανε οτι καλυτερο μπορουσε σαν να ηταν δικα του λεφτα. Και παλι σ ευχριστω πολυ Χρησταρα μου!!!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by vtecas,Dec 21 2010, 11:46 AM
Originally Posted by energetic,Dec 21 2010, 02:56 AM
Ειδες που μας εχουν στο μυαλο τους? Τωρα το πως ακριβως μας εχουν, ειναι αλλο θεμα. 

Πάντος τέτοιες μέρες γιορτών και απολογισμού...μέσα μου αισθάνομαι καλά....απ το '96 και μετά σπονσοράρω την αγάπη μου...
HONDA
μόνιμα πιστός !!!
Originally Posted by ThanasiS2K,Dec 21 2010, 03:13 AM
Εχουμε κανα link απο DVD Πετρουλας ?
Originally Posted by vtecas
αυτό είναι δουλειά του gmak νομίζω...που χάθηκε αυτό το παιδί σήμερα??
Έχουμε πει...
Αρνούμαι ακόμα και να στείλω link από το DVD του τούβλου......αρνούμαι να διαδώσω αυτή την αποτυχία
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΝΤΑ.....ούτε καν soft
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕΞ......
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΜΝΟ.....
Αυτή πήγε την βιομηχανία του πορνό 50 χρόνια πίσω......
Ουστ ζώο
Με νευρίασε η μυξοπαρθένα
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΝΤΑ.....ούτε καν soft
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕΞ......
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΜΝΟ.....
Αυτή πήγε την βιομηχανία του πορνό 50 χρόνια πίσω......
Ουστ ζώο
Με νευρίασε η μυξοπαρθένα