ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by gre165-makis,Sep 1 2009, 12:33 AM
θελω να αλλαξω αμορτισερ στο σει μονος μου.
Πες οτι θες να πειραματιστείς έτσι ώστε όταν έρθει η ώρα να αλλάξεις στο S2000 να δεις αν θα μπορείς να το κάνεις μόνος σου. Και ότι φυσικά φοβάσαι να το δοκιμάσεις στο δικό σου΄!!!

Ααααχ και να ήξερε η καημένη!! Πάλι καλά που βγάλαμε την άλλη φορά την τρόμπα απο το ελαιόλαδο μέσα απο το μοτέρ και δεν την αφήσαμε εκεί να γίνει show!!
χααχααχχαχχααχαχαχα,τι πουτ@να εισαι.
Καπως ετσι δηλαδη ακριβως ετσι..Τωρα θα μου πεις που θα βρω ελατηριοσυμπιεστη?Παρε ρε και ρωτα τον φιλο σου που του φορτωνεσαι καθε λιγο για να αλλαξεις τακακια υποτιθεται ΜΟΝΟΣ σου..
Καπως ετσι δηλαδη ακριβως ετσι..Τωρα θα μου πεις που θα βρω ελατηριοσυμπιεστη?Παρε ρε και ρωτα τον φιλο σου που του φορτωνεσαι καθε λιγο για να αλλαξεις τακακια υποτιθεται ΜΟΝΟΣ σου..
.... .. ..... ... .. . ... . ... .. ..... .... ... ... ... .. .
Ο Λεφάκης έχει δίκιο.
Αυτό το Σεπτέμβρη δε θα μείνει όρθιο ούτε κολυμπηθρόξυλο....
Πάω να αγοράσω κανα σκόρδο να ξορκίσω το κακό...ό,τι μείνει θα το κάνω σκορδαλιά με κολοκυθάκια τηγανιτά.
Ο Λεφάκης έχει δίκιο.
Αυτό το Σεπτέμβρη δε θα μείνει όρθιο ούτε κολυμπηθρόξυλο....
Πάω να αγοράσω κανα σκόρδο να ξορκίσω το κακό...ό,τι μείνει θα το κάνω σκορδαλιά με κολοκυθάκια τηγανιτά.

την αποδεχόμαστε ευχαρίστως είτε με σκορδαλιά είτε χωρίς σκορδαλιά!!! (δεν υπάρχει οδός διαφυγής..