ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Πετρο μου φαινεται εχεις αρχισεις να εθιζεσαι στην forum-ινη?Αν παντα πριν κοιμηθεις μπαινεις να ριξεις μια ματια εχει αρχισει να προχωραει η κατασταση..
Και μια που ειπες για Civic πρεπει να περασεις μια μερα απο τον Κινεζο[συνεργειο στο Μαραθωνα] να δεις τι παιζει απο τετοια.
Σημερα ειχε ενα με μοτερ απο ιντεγκρα,φρενα,888αρια,αναρτ ησεις κτλ..
Παντα ομως βρισκοντε εκει τα δικα τους τα οποια αμφοτερα φορανε μοτερ,σασμαν 2λιτρο απο το προτελευταιο typeR και πολλα αλλα.
Φυσικα μιλαω σε ολες τις περιπτωσεις για την δικια σου καροτσα.
Και μια που ειπες για Civic πρεπει να περασεις μια μερα απο τον Κινεζο[συνεργειο στο Μαραθωνα] να δεις τι παιζει απο τετοια.
Σημερα ειχε ενα με μοτερ απο ιντεγκρα,φρενα,888αρια,αναρτ ησεις κτλ..
Παντα ομως βρισκοντε εκει τα δικα τους τα οποια αμφοτερα φορανε μοτερ,σασμαν 2λιτρο απο το προτελευταιο typeR και πολλα αλλα.
Φυσικα μιλαω σε ολες τις περιπτωσεις για την δικια σου καροτσα.
Originally Posted by vtecas,Nov 26 2009, 12:05 AM
όχι ρε συ,μη λες τέτοια,να είμαστε καλά και να μπορούμε να τα συντηρούμε.Αυτά φίλε μου (να μην λέω μεγάλες κουβέντες και να μην βρεθεί μεγάλη ανάγκη) ΔΕΝ δίνονται,ούτε το S ,ούτε το Vti ,είναι κομμάτια συλλεκτικά και αγαπημένα....
Μακάρι να είσαι πάντα καλά εσύ, η οικογένειά σου και τα εργαλεία σου
Originally Posted by gmak_s2k,Nov 25 2009, 02:22 PM
Μακάρι να είσαι πάντα καλά εσύ, η οικογένειά σου και τα εργαλεία σου 

Γυναίκα δεν έχει ο άνθρωπος ρε? ε?
Μάκη παιδί μου... έχω την αίσθηση ότι ερεθίστηκες πάλι με την βόλτα σου εκει πέρα!
Nabu όπως και να χει το πράγμα τα εργαλεία (και τα μεν και τα δε...)πρέπει να είναι καλά και να δουλεύουν.....ευχή έκανε το παλικάρι να 'ναι καλά ,μην τον μαλώνεις....
το πόδι πως πάει ρε συ?
το πόδι πως πάει ρε συ?
Εδώ και 2 μέρες δεν κάνω τίποτα.
Σήμερα με ψιλογ@μησε σε κάποια φάση που καθόμουν οκλαδών και πήγα να σηκωθώ χωρίς χέρια... Δεν το σκέφτηκα καθόλου και εκεί με έσφαξε λίγο.
Κατα τα άλλα καλά. Εσύ με την δουλειά, συνεχίζει η κόλαση?
Σήμερα με ψιλογ@μησε σε κάποια φάση που καθόμουν οκλαδών και πήγα να σηκωθώ χωρίς χέρια... Δεν το σκέφτηκα καθόλου και εκεί με έσφαξε λίγο.
Κατα τα άλλα καλά. Εσύ με την δουλειά, συνεχίζει η κόλαση?
Originally Posted by gre165-makis,Nov 26 2009, 12:11 AM
George το εγραψες την ωρα που ποσταριζα και δεν το ειδα καθολου.Ασε που σιγα μην γινοταν κουβεντα για πιστα και δεν σου απαντουσα.
Αμα ηταν για καμια κοντρα μπορει και να σε εγραφα αλλα σιγουρα θα σου απαντουσε Μανολακης ή Μπακετος.
Αμα ηταν για καμια κοντρα μπορει και να σε εγραφα αλλα σιγουρα θα σου απαντουσε Μανολακης ή Μπακετος.

Για πες γιατί έχουμε 1-1 (Nabu και Μάριος)
Εσύ θα κρίνεις την έκβαση της ψηφοφορίας (και εσύ θα πληρώσεις τα σπασμένα αν δεν κάτι δεν παέι καλά
)
Originally Posted by gmak_s2k,Nov 25 2009, 02:34 PM
Εσύ θα κρίνεις την έκβαση της ψηφοφορίας (και εσύ θα πληρώσεις τα σπασμένα αν δεν κάτι δεν παέι καλά
)
)
Ρε φιλε το μερος ειναι κολασμενο..
Εσκασε μετα ο Γιαννης[ntz] με το πριονι,σκαει και ενα αλλο παλικαρι με ενα κομπρεσσορατο με 888αρια σε 17αρες και tein στημενο για πιστα το οποιο το βαζει οσονουπο για κοντο και ελαφρωμα...
και εγω με τη ''μαμα'' μου σηκωμενο στη ραμπα να ψαχνουμε πως μπαινει το γαμολιπ και γιατι κουδουναει στις αριστερες λακουβες..
και γιατι τρεμει το πενταλ στα φρενα,και γιατι παλι δεν θα μπαινει καλα το hardtop και θα μπαζει αγιερα..κτλ..
παντα χιουμοριστικα..μονο που εχω την χονταρα και την υγεια μου παραπονο δεν εχω.
Εσκασε μετα ο Γιαννης[ntz] με το πριονι,σκαει και ενα αλλο παλικαρι με ενα κομπρεσσορατο με 888αρια σε 17αρες και tein στημενο για πιστα το οποιο το βαζει οσονουπο για κοντο και ελαφρωμα...
και εγω με τη ''μαμα'' μου σηκωμενο στη ραμπα να ψαχνουμε πως μπαινει το γαμολιπ και γιατι κουδουναει στις αριστερες λακουβες..
και γιατι τρεμει το πενταλ στα φρενα,και γιατι παλι δεν θα μπαινει καλα το hardtop και θα μπαζει αγιερα..κτλ..
παντα χιουμοριστικα..μονο που εχω την χονταρα και την υγεια μου παραπονο δεν εχω.