ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Bαρέθηκα τα ηλίθια κοριτσάκια.
Θέλω ένα MILF να ισιώσω και να μη μου πρήζει τα @@@@ρια.
Και άλλα δύο MILF να αναπληρώνουν το πρώτο όταν δε θα μπορεί.
Θα γίνω ζιγκολό, πάει τελείωσε. Τα λεφτά είναι καλά, τα ωράρια καλά, το σώμα το διαθέτω (
) - ε, καιρός να ζήσω και εγώ λιγάκι...
Θέλω ένα MILF να ισιώσω και να μη μου πρήζει τα @@@@ρια.
Και άλλα δύο MILF να αναπληρώνουν το πρώτο όταν δε θα μπορεί.
Θα γίνω ζιγκολό, πάει τελείωσε. Τα λεφτά είναι καλά, τα ωράρια καλά, το σώμα το διαθέτω (
Originally Posted by lalakis2000,Sep 16 2009, 12:12 PM
Λευτέρη, δεν ντρέπομαι (ακόμα) να το πω, αλλά σε ψήφισα για να αποφύγουμε τα χειρότερα εδώ μέσα.
Λοιπόν άσε τις εξυπνάδες και τελείωνε: ζήτησα 3 MILF, είσαι CO, σκίσου - δεν ξέρω τι θα κάνεις, πάρτα από ebay, hardtopguy ta @@@ kouniountai, ΤΑ ΘΕΛΩ ΑΜΕΣΑ.
Μάνο σήμερα είναι μια μέρα που ξεκίνησε καλά. Αν δυσκολέψουν τα πράγματα, θα μπω για σαματά. Θα στείλω Pm να συντονιστούμε.
Πρέπει να πάρουμε και λίγο τον αέρα του καινούριου, γιατί τον βλέπω ότι έχει μπει με πολύ φόρα, είδα και κάτι ανακοινώσεις τύπου 'Την άλλη δευτέρα έχουμε συνάντηση κλπ. ' - άσ'τον λιγάκι και θα περάσει και το νεούδι κρας τεστ.
Λοιπόν άσε τις εξυπνάδες και τελείωνε: ζήτησα 3 MILF, είσαι CO, σκίσου - δεν ξέρω τι θα κάνεις, πάρτα από ebay, hardtopguy ta @@@ kouniountai, ΤΑ ΘΕΛΩ ΑΜΕΣΑ.
Μάνο σήμερα είναι μια μέρα που ξεκίνησε καλά. Αν δυσκολέψουν τα πράγματα, θα μπω για σαματά. Θα στείλω Pm να συντονιστούμε.
Πρέπει να πάρουμε και λίγο τον αέρα του καινούριου, γιατί τον βλέπω ότι έχει μπει με πολύ φόρα, είδα και κάτι ανακοινώσεις τύπου 'Την άλλη δευτέρα έχουμε συνάντηση κλπ. ' - άσ'τον λιγάκι και θα περάσει και το νεούδι κρας τεστ.
Originally Posted by lalakis2000,Sep 16 2009, 01:26 AM
Δεν ξερει τι τον περιμενει οταν θα ερθουν τα δυσκολα.
Κουραστηκα αυτο το forum να εχει τοση ησυχια....
Δλδ κανεις log in και δεν εχεις τιποτα να περιμενεις.....
Απλα διαβαζεις τα ιδια και τα ιδια...
ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ που ειναι οι εποχες!!!!!!!!!!!
p.s. Ισμηνη αν δεν γραψει κατι καποιος να εκτονωθω να ξερεις οτι θα γραψω για σενα.
Να μου κάνεις τη χάρη που θα γράψεις για μένα...οοοορίστε μας τώρα, όλοι πάνω μου θα βγάλετε τ απωθημένα σας;
Και να πω ότι λέγατε και καμιά καλή κουβέντα που και που..έτσι..για τα μάτια του κόσμου ρε αδερφέ και για τη φουκαριάρα τη μάνα μου...
Και να πω ότι λέγατε και καμιά καλή κουβέντα που και που..έτσι..για τα μάτια του κόσμου ρε αδερφέ και για τη φουκαριάρα τη μάνα μου...