ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Kane mou mhnysh sta @@ mou eimai atheos. Sou apantise katalhla o Energetic arketa trabikse h blakia pou se dernei kai egw leipame gia thn katantia pou den exeis me ti na asxolitheis sthn kseytilismeni zwh sou.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by ThanasiS2K,Sep 17 2009, 03:58 PM
Sou apantise katalhla o Energetic...
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showt...post&p=17138369
Αυτος μου ειπε ετσι ξεκαρφωτα να τον βαλω στον πατο μου.Το πηρα σαν αστειο κ του απαντησα το ιδιο.Αν δεν ειναι ετοιμοι να αποδεχτουν τα ιδια τα αστεια που κανουν,ειναι προβλημα τους.Κ επισης ειναι προβλημα τους το να βλασφημανε ετσι κ κατα προεκταση κ δικο σου προβλημα.Και δεν γουσταρω να στειλω σε κανενα σας pm,γιατι γενικα δεν γουσταρω να ασχολουμε με βλασφημους κ δε θελω εννοειται ουτε κ να τους γνωρισω.Προτιμω να μου κανεις διαγραφη απο τωρα,κ εσυ συνεχισε να διατηρεις κ να προστατευεις κατα αυτο το τροπο το επιπεδο του φορουμ κ των ατομων που βριζουν τα θεια.Συγχαρητηρια!
Το οτι εισαι Αθεος δεν σου δινει το δικαιωμα να βριζεις τη θρησκεια του αλλου.Κ μη με προκαλεις γιατι ηδη εχεις χτυπησει πολυ ευαισθητο σημειο κ ειμαι ικανη για τα παντα οταν αφορα τη θρησκεια μου.Ουτε ο πατερας μου δεν μου βριζει την Παναγια μου,θα μου την βρισεις εσυ ρε?Ποιος εισαι κ βριζεις τα θεια?