ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by MANOS,Sep 17 2009, 06:25 AM
Εγω προτεινω παντως, μιας και το προβλημα εχει ξεφυγει απο τα ορια του, να βαλουμε ολοι απο 5 ευρω να κανουμε δωρο στον φιλο Πακετο μια βιζιτα.
Πάντως, ένα πρωί έλειψα κι εγώ από το φόρουμ κι έγινε πάλι της πουτ@νας...
Όχι 3 CO...ούτε 100 δε σώζουν την κατάσταση...
Ευτυχώς που υπεύθυνοι γι αυτό το φόρουμ είναι οι Αμερικάνοι, οπότε δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα από Μαντούβαλους κλπ..
Εκτός αν βάλει κανείς σαν τη ΔΕΛΤΑ τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να ψάχνει να βρει ποιός είναι ο Energetic Μαριος και Thanasis Θανάσης..
Ο Κωνσταντινάκος (Nabu) γράφει κάτι πολύ σημαντικό στην υπογραφή του..
Ας το διαβάσουν λοιπόν όλοι και όποιος θεωρεί πως βρίσκεται σε ανάλογη θέση, ας το κάνει..
Όποιος κι αν είναι ο action ή η action, μπορεί να γίνει αρκετά πιο πολιτισμένα απλά και όμορφα η διαδικασία του "ban", χωρίς πολλά πολλά..
Η αλήθεια είναι πως κι εγώ στενοχωρήθηκα κάπως βλέποντας το επίπεδο της συζήτησης.. (ίσως δεν έχω παρακολουθήσει την ιστορία με τον/την action από την αρχή, αλλά όπως και να έχει.. ο,τι μαλακία κι αν έχει γίνει από τη μεριά του/της, δεν είναι λύση να διαλύεται το φόρουμ για 1 άτομο και σίγουρα τα μπινελίκια και όλο αυτό το σκηνικό δεν πενεύει κανέναν..)
Έχω λάβει μέρος κι εγώ παλαιότερα σε "ιντερνετικές διαμάχες" και δε μπορώ να πω πως κατάλαβα και κάτι από το αποτέλεσμα..
Ούτε θα βάλει κανείς μυαλό στον άλλο, ούτε έχει να κερδίσει κάτι αν ο άλλος γίνει πιο σοβαρός..
Αλλά και αυτός/αυτή η Action..κουράγιο που έχει...
Anyway...
Άλλη μια μέρα φτάνει στο τέλος της..
Φλάτζα δεν έβαλε κανείς..
Περιέργους κόφτες δε βάρεσε κανείς..
Χταπόδι με 50 ευρώ δεν πήρε κανείς..
Άρα όλα καλά..
Πάω να πάρω κανένα τηλέφωνο να κανονίσω καμία βολτίτσα για το βράδυ..
Originally Posted by package,Sep 17 2009, 05:54 AM
Θόδωρα και εδώ χυλό ρε φίλε. Κάτι γίνεται. Θα πάρω 323 μπας και γ@μΗσΩ.
@Manos Ποσα ειπες δινουμε ??
Originally Posted by uma_chikara,Sep 17 2009, 08:16 AM
Anyway...
Άρα όλα καλά..
Άρα όλα καλά..

Τώρα που είπες περίεργους κόφτες... Το ξυράφι που είναι?
Originally Posted by package,Sep 17 2009, 06:49 AM
Πέρα από την πλάκα η ουσία είναι οτι αν ο/η Action είναι υπαρκτό πρόσωπο, έχει κινηθεί εντελώς λανθασμένα στο χώρο.
Αν είναι πλάκα, πρέπει να είναι η πιο κακόγουστη, από έναν άνθρωπο που απλά δεν έχει φίλους και δεν ξέρει πως να αποκτήσει.
Αν είναι πλάκα, πρέπει να είναι η πιο κακόγουστη, από έναν άνθρωπο που απλά δεν έχει φίλους και δεν ξέρει πως να αποκτήσει.
Τι ειπαμε?
Δεν υποσχεθηκες οτι δεν θα ξανακανεις copy paste?