ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Το S2KI μολις εκλεισε μια κοινοτητα. Παλια ειχαν κλεισει τη Florida μεχρι που μπηκε σε μια σειρα και ενεργοποιηθηκε ξανα. Τωρα εκλεισαν τη κοινοτητα New England της Αμερικης. Πολυ δραμα και σαπουνοπερα. Ειδατε που εχουμε τα παντα εδω περα?
Registered User
Μας δουλευεις? (και καλα λογοπαιγνιο) 
Σε πιστευω Ισμηνη, αληθεια λες το ξερω. Θα σου ερθει ο Σακης με τη Κατια σημερα για ενα δανειο. Πες μας εντυπωσεις μετα την εξυπηρετηση, απο σωμα, αυτια, ματια, σφαιρες και των δυο κτλ. ξερεις εσυ.

Σε πιστευω Ισμηνη, αληθεια λες το ξερω. Θα σου ερθει ο Σακης με τη Κατια σημερα για ενα δανειο. Πες μας εντυπωσεις μετα την εξυπηρετηση, απο σωμα, αυτια, ματια, σφαιρες και των δυο κτλ. ξερεις εσυ.
Registered User
Ας απαντησει καποιος αλλος βρε παιδια μεσα στην επομενη ωρα, μη χασει τετοιους πελατες. Καλα... ασε... θα στο πω εγω.
Ρουβας και Ζυγουλη, βρε παιδι μου. Ηρθε το σκορδο τη προηγουμενη φορα με το κορμι που σου αρεσε και δεν θα ερθουν τα παιδια μας?
Ρουβας και Ζυγουλη, βρε παιδι μου. Ηρθε το σκορδο τη προηγουμενη φορα με το κορμι που σου αρεσε και δεν θα ερθουν τα παιδια μας?