ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Θανάση υπάρχει σειρά προτεραιότητας για Έφη, θα πάρεις και συ, μη βιάζεσαι. Άσχετο, προσπαθώ εδώ και ώρα να καταλάβω τι εννοείς στην υπογραφή σου...
Όσο για σένα Μάνο, τι να πω, κάνω μία προσπάθεια να ανεβάσω το επίπεδο με κομμουνιστικά και άλλα μανιφέστα και έρχεσαι, πετάς ένα 'Αλίκι' και τα κάνεις όλα ίσωμα.
Πιστεύεις αλήθεια ότι υπάρχει μέλλον στη σχέση μας;
Όσο για σένα Μάνο, τι να πω, κάνω μία προσπάθεια να ανεβάσω το επίπεδο με κομμουνιστικά και άλλα μανιφέστα και έρχεσαι, πετάς ένα 'Αλίκι' και τα κάνεις όλα ίσωμα.
Originally Posted by ThanasiS2K,Sep 13 2007, 02:23 AM
Th pidaga mia thn sarrh pantos kai meta thn stayrwna kiolas.
Θανάση, το πρώι πήγα Ερυθραία για δουλειά και είδα ταβέρνα "Η Μονεμβασιά"
Μιλάμε έλιωσα έτσι?
Originally Posted by lalakis2000,Sep 13 2007, 02:31 AM
Θανάση υπάρχει σειρά προτεραιότητας για Έφη, θα πάρεις και συ, μη βιάζεσαι. Άσχετο, προσπαθώ εδώ και ώρα να καταλάβω τι εννοείς στην υπογραφή σου...
Μάνο έχεις δίκιο αλλά είναι και προεκλογική περίοδος και έγω πάρει τους δρόμους με το S να κολλάω αφίσες της Αλέκας, και έχω κοψομεσιαστεί. Δε λέει να χάσει η χριστιανή και κανένα κιλό και είναι ασήκωτες οι αφίσες.
Αύριο έχω διαδηλωσούλα με κάτι αναρχικούς...τι τα θες...;
Είμαι ζορισμένος αυτό τον καιρό...
Αύριο έχω διαδηλωσούλα με κάτι αναρχικούς...τι τα θες...;
Είμαι ζορισμένος αυτό τον καιρό...
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda-Baseb...sspagenameZWD1V
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda-Work-...sspagenameZWD1V
H pas se ena magazi pou typwnei mplouzakia sto kentro ths athinas kai sou ftiaxnoun kai kapelaki me oti theleis esy panw tipomeno
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda-Work-...sspagenameZWD1V
H pas se ena magazi pou typwnei mplouzakia sto kentro ths athinas kai sou ftiaxnoun kai kapelaki me oti theleis esy panw tipomeno
Επειδή έχω έναν υπερπορωμένο φίλο με τα Honda, τον ενημέρωσα να πάει στη Honda Dream του Παπρά στο Φάληρο, στην άνοδο της Ποσειδώνος.
Το παλικάρι έχει πάει 3 φορές - του κάνανε και δωράκι μβρελόκ. Καλύτερα να πάρετε τηλέφωνο πριν γιατί το στοκ εξαντλείται άμεσα από ότι ακούω.
Πάλι σας έφτιαξα.
Το παλικάρι έχει πάει 3 φορές - του κάνανε και δωράκι μβρελόκ. Καλύτερα να πάρετε τηλέφωνο πριν γιατί το στοκ εξαντλείται άμεσα από ότι ακούω.
Πάλι σας έφτιαξα.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Εγω θα πηγαινα και στην επισημη "Honda Power of Dreams" στο Παλαιο Φαληρο / Φλοισβο (παραλιακη) οπου εχει τα παντα απο Honda. Μπορει να εχει κατι που να σε ενδιαφερει.