ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by lalakis2000,Sep 20 2009, 09:06 PM
Gmak τελικά αυτή που θα έβγαζες στο Izland τελικά δεν...έφαγε ε....;
Όχι, ρωτάω γιατί απλά κρατάω κάτι στατιστικά, θέλω απλά να ξέρω αν είμαι εγώ ο φαουλτ ή αν συμβαίνει και σε άλλους.
Όχι, ρωτάω γιατί απλά κρατάω κάτι στατιστικά, θέλω απλά να ξέρω αν είμαι εγώ ο φαουλτ ή αν συμβαίνει και σε άλλους.
Δε θα λεγα ότι τα πήγαινα ποτέ καλά με το Σεπτέμβρη - θες ότι ανοίγουν τα σχολεία θες ότι πιάνουν οι βροχές, δεν ξέρω - αλλά τούτος δω μοιάζει να δοκιμάζει τις αντοχές μου.
10 μέρες έχουν μείνει και νομίζω ότι δίνω ξανά για πανελλήνιες.
Τον ανάδρομο τον Ερμή μέσα...α ρε Λεφάκη...εσύ τα λες...
10 μέρες έχουν μείνει και νομίζω ότι δίνω ξανά για πανελλήνιες.
Τον ανάδρομο τον Ερμή μέσα...α ρε Λεφάκη...εσύ τα λες...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Δες καμια ταινια καλυτερα βρε gmak. Μολις ξεκινησε η ταινια "Φαινομενο" στο Star που την εχω δει και παλιοτερα. Ειναι η περιπτωση ενος ανθρωπου που εμαθε τα παντα μεσα σε μια νυχτα και μετα ηξερε τα παντα για τα παντα.
Καλη... θεαση ευχομαι.
Καλη... θεαση ευχομαι.
Επίσης Μάριε ήθελα να σε ενημερώσω ότι αυτή τη στιγμή καταναλώνω και το τελευταίο δείγμα από το οινόμελο που είχαμε φέρει λαθραία από Φενεό.
Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να πεταχτούμε τις προσεχείς εβδομάδες μία βολτίτσα για ανεφοδιασμό.
Έρχεται χειμώνας. Χαμένο δε θα πάει.
Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να πεταχτούμε τις προσεχείς εβδομάδες μία βολτίτσα για ανεφοδιασμό.
Έρχεται χειμώνας. Χαμένο δε θα πάει.
Originally Posted by energetic,Sep 20 2009, 11:28 PM
Ειναι η περιπτωση ενος ανθρωπου που εμαθε τα παντα μεσα σε μια νυχτα και μετα ηξερε τα παντα για τα παντα.
Βαλτοί είναι εκεί στο Star;;;
Thanks για την πρόταση θέασης αλλά το έχω δει.
Μην κοιτάς που δεν το "δείχνω" εδώ μέσα
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Οποτε θες Αντωνη. Eγω παντως εφερα σημερα απο τον Αγ.Ι.P. στην Ευβοια που πηγα, δυο γαλα(κ)το-μυζηθρες. Με τα οινομελα μας, ταιριαζουν super πιστευω. Εφαγαν πολλες στροφες παντως αλλα αντεξαν μια χαρα. Κρασακι και τυρακι τωρα μαζι με ταινιουλα. Πιο μετα εχει εκπαιδευτικη τηλεοραση.
Θα προσπαθήσω να μην βγω off topic....
Μάριε μαζί με τις μυζήθρες και τα οινόμελα αν είχες να δεις το District 9, τι θα έλεγες;;;
Σε ρωτάω επειδή εσύ μπορεί να το έχεις δει. Το έχω και έλεγα να το δω.
Αξίζει ή λαστιχοκατάσταση;;;
Μάριε μαζί με τις μυζήθρες και τα οινόμελα αν είχες να δεις το District 9, τι θα έλεγες;;;
Σε ρωτάω επειδή εσύ μπορεί να το έχεις δει. Το έχω και έλεγα να το δω.
Αξίζει ή λαστιχοκατάσταση;;;