ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Ξεκινησε να βρεχει 3 τα ξημερωματα. Αλλα σημερα θα ριξει πολυ πραμα, ειδικα το βραδυ ως το πρωι. Η προγνωση εχει δωσει ισχυρες καταιγιδες. Εχει να πεσει πολυ πλημμυρα, δυστυχως.
Γυρισα απο αναβυσσο κατα τις 3 μεσημερι με καταραχτη και λιωμενα 888αρια.Ωραια εμπειρια..σκατο καλτσα.
Μου κολλουσε και ενα slk 350 στα λιμανακια αλλα ειχε και αυτος τις στιγμες του..Μαζι πηγαιναμε αλλα εγω ειχα βγαλει το ESP.
Μου κολλουσε και ενα slk 350 στα λιμανακια αλλα ειχε και αυτος τις στιγμες του..Μαζι πηγαιναμε αλλα εγω ειχα βγαλει το ESP.
Καλημερα!
Δεν θα πω πολλα... απλα και λιγα!
Εκει λοιπον που ειμαι στο "Κινεζικο" και βαζω τα Coilover μου την παρασκευη, κατα της 7 η ωρα, εκει που εχω ψιλο βαρεθει και κανουμε συνεχεια δοκιμες με το υψος και το πως καθεται το S2k με τα νεα του "γονατα" σκαει σε καποια φαση αυτο... :

Εννοειται πως μιλαω για το DATSUN και οχι το σαπιο Μ3 που ηταν του Chinese Guy
και την μαλακια το Tommy Makιnen Edition. Εμεινα λαλακας μιας που απο μεσα βγηκε ο πολυ γνωστος στα κοντροστεκια "Pappous".
Εκει λοιπον που ηρθε η ωρα να παω παλι το S2k μου για testing μια πανω κατω βγηκε και ο Παππους μια βολτα να δειξει το εργαλειο σε εναν απο εκει που δουλευε. Οποτε λεω δεν βγαζω την μαλ@κια το κιν μου να το εχουμε κιολας on tape.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=GwD_BlTk1kA [/media]
Δεν ανοιγει στο φαναρι και βασικα πηγαινει ψιλο χαλαρα. Σε μερικες φασεις ανοιγει και χανετε αλλα δυστυχως η Hondara ακουγεται πιο πολυ και δεν μπορεις να ακουσεις τον υπεροχο ηχο που εκανε το ΤΕΡΑΣ. Στο 2ο φαναρι μονο ακουγεται λιγο στην αρχη αλλα και παλι ... Δεν μπορουσα απο αυτο το βιντεο να σας κανω να καταλαβετε πως εκανε...
Το Datsunaki ηταν απλα οργασμος!
Δεν θα πω πολλα... απλα και λιγα!
Εκει λοιπον που ειμαι στο "Κινεζικο" και βαζω τα Coilover μου την παρασκευη, κατα της 7 η ωρα, εκει που εχω ψιλο βαρεθει και κανουμε συνεχεια δοκιμες με το υψος και το πως καθεται το S2k με τα νεα του "γονατα" σκαει σε καποια φαση αυτο... :

Εννοειται πως μιλαω για το DATSUN και οχι το σαπιο Μ3 που ηταν του Chinese Guy
και την μαλακια το Tommy Makιnen Edition. Εμεινα λαλακας μιας που απο μεσα βγηκε ο πολυ γνωστος στα κοντροστεκια "Pappous". Εκει λοιπον που ηρθε η ωρα να παω παλι το S2k μου για testing μια πανω κατω βγηκε και ο Παππους μια βολτα να δειξει το εργαλειο σε εναν απο εκει που δουλευε. Οποτε λεω δεν βγαζω την μαλ@κια το κιν μου να το εχουμε κιολας on tape.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=GwD_BlTk1kA [/media]
Δεν ανοιγει στο φαναρι και βασικα πηγαινει ψιλο χαλαρα. Σε μερικες φασεις ανοιγει και χανετε αλλα δυστυχως η Hondara ακουγεται πιο πολυ και δεν μπορεις να ακουσεις τον υπεροχο ηχο που εκανε το ΤΕΡΑΣ. Στο 2ο φαναρι μονο ακουγεται λιγο στην αρχη αλλα και παλι ... Δεν μπορουσα απο αυτο το βιντεο να σας κανω να καταλαβετε πως εκανε...
Το Datsunaki ηταν απλα οργασμος!