Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I

Old Nov 18, 2009 | 06:19 AM
vtecas's Avatar
Registered User

From: ATHENS nomizo....

Originally Posted by Nabu,Nov 18 2009, 02:06 AM
Καλημέρα/σπέρα Πετράν!!

Που γυρνάς τα πρωινά και όλο απουσιάζεις?
Γειά σου ρε Κων/νε, έχω μπλέξει πολύ άσχημα φίλε ....πολύ τρέξιμο, ούτε 10 γαμημένα λεπτά να φάω με ηρεμία δεν έχω γαμώ τα καντήλια μου
Old Nov 19, 2009 | 06:38 AM
package's Avatar
Registered User

ΜΠΛΑΝΤΙ
Old Nov 19, 2009 | 09:56 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

MAM RA
Old Nov 19, 2009 | 11:57 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

From: Ego edo dipla meno...

Originally Posted by harri-S-,Nov 17 2009, 01:12 PM
ρε παιδια ειχε παει κ ο λαλακης κ χαθηκε???που ειναι το παλικαρι μας???πολλες απουσιες τελευταια... κατι ετοιμαζει αυτος...
Xάρη, σε ευχαριστώ που ρωτάς τι κάνω και συγγνώμη που δε σου απάντησα νωρίτερα. Δε σε ξεχνάω πάντως

Όντως έχω χαθεί αλλά νιώθω ότι στην παρούσα φάση δεν έχω και πολλά να πω ή να γράψω στο φόρουμ, οπότε προτιμώ να μη γράφω απλά για να γράφω. Όλα κάνουν κύκλους στη ζωή, κάτι αρχίζει, κάτι τελειώνει, μετά μπορεί να ξαναρχίσει κλπ., και εμένα μου λείπουν οι πλάκες που κάναμε αλλά μην ανησυχείς, εδώ είμαι, απλά παρακολουθώ, και όταν έρθει η ώρα θα γράψω πάλι.

Άλλωστε, δε λείπω μόνο εγώ, λείπουν κι άλλα παιδιά που έγραφαν συχνά και γινόταν χαβαλές. Που δηλαδή και τώρα γίνεται χαβαλές (αν αυτό ψάχνεις), απλά εγώ δε μετέχω.

Και εσύ μου λείπεις όμως, όπως και τα άλλα παιδιά που δεν έχουν γράψει εδώ και καιρό, και εσύ δυστυχώς είσαι και λίγο μακριά. Δεν πειράζει όμως. Εγώ διαβάζω πάντα τα νέα του Χάρρις από το Ζάκιντος.

Πάντως, έπεσες μέσα 100%. Όντως κάτι μαγειρεύεται...αλλά δεν ξέρω πως θα βγει .

Φιλιά και να περνάς καλά. Και να μου προσέχεις τα χελωνάκια
Old Nov 19, 2009 | 12:31 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Originally Posted by lalakis2000,Nov 19 2009, 12:57 PM
Xάρη, σε ευχαριστώ που ρωτάς τι κάνω και συγγνώμη που δε σου απάντησα νωρίτερα. Δε σε ξεχνάω πάντως

Όντως έχω χαθεί αλλά νιώθω ότι στην παρούσα φάση δεν έχω και πολλά να πω ή να γράψω στο φόρουμ, οπότε προτιμώ να μη γράφω απλά για να γράφω. Όλα κάνουν κύκλους στη ζωή, κάτι αρχίζει, κάτι τελειώνει, μετά μπορεί να ξαναρχίσει κλπ., και εμένα μου λείπουν οι πλάκες που κάναμε αλλά μην ανησυχείς, εδώ είμαι, απλά παρακολουθώ, και όταν έρθει η ώρα θα γράψω πάλι.

Άλλωστε, δε λείπω μόνο εγώ, λείπουν κι άλλα παιδιά που έγραφαν συχνά και γινόταν χαβαλές. Που δηλαδή και τώρα γίνεται χαβαλές (αν αυτό ψάχνεις), απλά εγώ δε μετέχω.

Και εσύ μου λείπεις όμως, όπως και τα άλλα παιδιά που δεν έχουν γράψει εδώ και καιρό, και εσύ δυστυχώς είσαι και λίγο μακριά. Δεν πειράζει όμως. Εγώ διαβάζω πάντα τα νέα του Χάρρις από το Ζάκιντος.

Πάντως, έπεσες μέσα 100%. Όντως κάτι μαγειρεύεται...αλλά δεν ξέρω πως θα βγει .

Φιλιά και να περνάς καλά. Και να μου προσέχεις τα χελωνάκια
Αντωνάκι αν ο λόγος που δεν γράφεις η αισθάνεσαι ότι δεν θέλεις να γράφεις εδω μέσα έχει να κάνει με μένα, τότε λυπάμαι πραγματικά.

Συγγνώμη δεν πρόκειται να πάρεις ποτέ μιας που δεν έκανα τίποτα για να συμβεί αυτό.
Εγώ απλά αναφέρθηκα σε κάτι το οποίο συνέβει στην μπάλα χωρίς να σε προσβάλω ποτέ με κάποιο μου σχόλιο και εσύ βγήκες στην φόρα και άρχισες να προσβάλεις με σχόλια τύπου "Ταρζάν - Τζέην", "πρωτόγονους" και διάφορα άλλα ωραία.

Δεν βγήκα να απαντήσω και να σου πω πόσο με στεναχώρησε η απάντηση σου τότε γιατί μερικά πράγματα είναι μάταια. Θεωρούσα και θεωρώ οτι έχεις την ωριμότητα να σκεφτείς καλά πότε κάτι απο αυτά που θα γράψεις θα προσβάλει και θα ενοχλήσει τον άλλο. Συνεπώς ήξερες καλά τι έγραφες.

Η ζωή όμως είναι πολύ μικρή για να κρατάμε κακίες για τέτοια πράγματα...
Όπως παρατήρησε και ο Χάρης, το χιούμορ σου λείπει απο το φόρουμ!
Απο μένα its all good - το μικρόφωνο σε σένα

(παιδιά σόρρυ που βάρυνε το κλίμα αλλά όλα μέσα στην ζωή ειναι, όπως λεν και οι σοφιστές )
Old Nov 19, 2009 | 01:32 PM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

From: Ego edo dipla meno...

Originally Posted by Nabu,Nov 19 2009, 01:31 PM
Αντωνάκι αν ο λόγος που δεν γράφεις η αισθάνεσαι ότι δεν θέλεις να γράφεις εδω μέσα έχει να κάνει με μένα, τότε λυπάμαι πραγματικά.

Συγγνώμη δεν πρόκειται να πάρεις ποτέ μιας που δεν έκανα τίποτα για να συμβεί αυτό.
Εγώ απλά αναφέρθηκα σε κάτι το οποίο συνέβει στην μπάλα χωρίς να σε προσβάλω ποτέ με κάποιο μου σχόλιο και εσύ βγήκες στην φόρα και άρχισες να προσβάλεις με σχόλια τύπου "Ταρζάν - Τζέην", "πρωτόγονους" και διάφορα άλλα ωραία.

Δεν βγήκα να απαντήσω και να σου πω πόσο με στεναχώρησε η απάντηση σου τότε γιατί μερικά πράγματα είναι μάταια. Θεωρούσα και θεωρώ οτι έχεις την ωριμότητα να σκεφτείς καλά πότε κάτι απο αυτά που θα γράψεις θα προσβάλει και θα ενοχλήσει τον άλλο. Συνεπώς ήξερες καλά τι έγραφες.

Η ζωή όμως είναι πολύ μικρή για να κρατάμε κακίες για τέτοια πράγματα...
Όπως παρατήρησε και ο Χάρης, το χιούμορ σου λείπει απο το φόρουμ!
Απο μένα its all good - το μικρόφωνο σε σένα

(παιδιά σόρρυ που βάρυνε το κλίμα αλλά όλα μέσα στην ζωή ειναι, όπως λεν και οι σοφιστές )
Κωνσταντίνε δε θέλω να πιστεύεις ότι θα έδινα ποτέ τόση αξία σε κάποιον, ούτε σε σένα ούτε σε οποιονδήποτε άλλο, ώστε να απέχω από το φόρουμ ή από ο,τιδήποτε άλλο που μου αρέσει, για χάρη του. Νομίζω, δε, ότι χειρίζομαι αρκετά καλά τη γλώσσα ώστε να γίνω αρκετά κατανοητός σε αυτά που έγραψα - και δεν άφησα πουθενά παραπάνω κανένα υπονοούμενο για κανέναν.

Ούτε επιθυμώ ή έχω ανάγκη τη συγγνώμη σου οπότε ούτε αυτό χρειάζεται να σε απασχολεί. Αφού αποφάσισες για τους δικούς σου λόγους να εκθέσεις στο φόρουμ ένα γεγονός το οποίο θα έπρεπε να μείνει στο γήπεδο - αφού αφορούσε στον αγώνα και όχι σε κάτι προσωπικό, κάτι το οποίο σου εξήγησα το ίδιο βράδυ και θεώρησα λήξαν - πρέπει να δεχτείς και τον αντίλογο, όσο σκληρός κι αν είναι αυτός. Ελπίζω τουλάχιστον να μην το κάνουμε περισσότερο σήριαλ από όσο έγινε - ο καθένας νομίζω ότι εξήγησε τη θέση του και με τον καιρό θα καταλάβουμε και οι δύο καλύτερα τα πράγματα από ότι ίσως τα βλέπουμε τώρα. Για μένα το θέμα έχει τελειώσει εδώ και καιρό απλά σου απαντώ για να μη νομίζεις ότι σε αγνοώ.

Κατά τα άλλα, νομίζω ότι τουλάχιστον για την ώρα το φόρουμ μπορεί να ζήσει και χωρίς εμένα. Άλλωστε, (μου) λείπουν και αρκετοί άλλοι που κάποτε έγραφαν τακτικά και γινόταν τζερτζελές. Η ζωή όμως συνεχίζεται.

Και τέλος, το όνομά μου μπορείς αν θέλεις να το γράφεις με 'η' - άλλο lalakis, άλλο Αντωνάκης

Old Nov 19, 2009 | 03:38 PM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Εμενα να με συγχωρειτε ρε παιδες αλλα σαν θαλασσινος που ειμαι μου βγαινει αυθορμητα και θα ριξω και στους 2 μια ''καλοπροαιρετη Παναγια'' με την βοηθεια του Χριστουλη παντα.

Δεν σας ξερω καιρο αλλα σας αισθανομαι πραγματικα φιλους και με χαλατε.Να με συγχωρειτε που παιρνω θεση αλλα αμα δεν σας εκτιμουσα θα σας εγραφα στα π@π@ρια μου.Ολοι ανθρωποι ειμαστε που κανουμε λαθη και εχουμε τις αδυναμιες μας και τα ελατωμματα μας.

Η διαφορα ομως αντρων και γυναικων ειναι οτι οι καριολες ειναι τσακωμενες και στραβωμενες μια ζωη,ενω τα αντρακια σκανε ενα βραδυ μαζι την μπουκαλαρα[καλη ωρα..]και φευγουν το βραδυ αγκαλια σαν μια γροθια.

ΜΑΛ@ΚΕΣ!!
Old Nov 19, 2009 | 09:17 PM
Amaretos's Avatar
Registered User

From: Peiraeus

@lalaki

Να φύγεις να πας αλλου!!! Χαμήλωσε το φαγητό μην καει αντε το νου σου
Old Nov 19, 2009 | 10:35 PM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Σωστό το θαλασσινό!!

Καλημέρα παιδάκια και κυρίως....ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟ ΣΚ!!!!!!
Old Nov 19, 2009 | 10:38 PM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Καλημέρα και από εμένα

All times are GMT -8. The time now is 10:28 PM.