ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by Vagelis,Jan 19 2010, 06:08 AM
O αδερφός μου έχει JCW,κομπρεσσοράτο...πατήσαμε στην ευθεία μετά τον Ζάχο roll δευτέρες,αφού έβαλα τις 17'' και μάζεψε 4 αυτοκίνητα....αντε γιατί είχε βγάλει πολυ γλώσσα...να σημειώσω οτι φοράμε ίδιες ζάντες και οτι ήταν δικάβαλος..με ατομο που ζυγίζει 110 κιλά...χθες βέβαια άλλαξε τροχαλία και λέει ότι θα με περάσει....εγώ του είπα να μαζέψει λεφτά να βάλει και τίποτα αλλο μηπως τα καταφέρει και με φτάσει...

Δεν μπορώ να σας περιγράψω την αγωνία μου.
Ερχόντουσαν καταπάνω μου....πάνω...κάτω...πάνω...κάτ ....
Ήταν ένα φοβερό τετ α τετ...κατέβαλα υπεράνθρωπη προσπάθεια για να μην καρφωθώ
Δυστυχώς τα κατάφερα
Ερχόντουσαν καταπάνω μου....πάνω...κάτω...πάνω...κάτ ....
Ήταν ένα φοβερό τετ α τετ...κατέβαλα υπεράνθρωπη προσπάθεια για να μην καρφωθώ
Δυστυχώς τα κατάφερα
Originally Posted by Vagelis,Jan 19 2010, 06:08 AM
O αδερφός μου έχει JCW,κομπρεσσοράτο...πατήσαμε στην ευθεία μετά τον Ζάχο roll δευτέρες,αφού έβαλα τις 17'' και μάζεψε 4 αυτοκίνητα....αντε γιατί είχε βγάλει πολυ γλώσσα...να σημειώσω οτι φοράμε ίδιες ζάντες και οτι ήταν δικάβαλος..με ατομο που ζυγίζει 110 κιλά...χθες βέβαια άλλαξε τροχαλία και λέει ότι θα με περάσει....εγώ του είπα να μαζέψει λεφτά να βάλει και τίποτα αλλο μηπως τα καταφέρει και με φτάσει...

Στις στροφές όμως είναι δύσκολοι αντίπαλοι ακόμα και για το S(ιδίως με την ελληνική άσφαλτο)...
Originally Posted by DimitrisN,Jan 19 2010, 10:40 AM
Στις ευθείες μόλις πατάνε 180 ψοφάνε,είναι γεγονός-τουλάχιστον το δικό μου...
Στις στροφές όμως είναι δύσκολοι αντίπαλοι ακόμα και για το S(ιδίως με την ελληνική άσφαλτο)...

Αυτό που λες νόμιζα και εγώ, η πραγματικότητα μπορεί να είναι εξαιρετικά διαφορετική.
Άσχετο: σήμερα το μενού έχει ροκ
[media]http://www.youtube.com/watch?v=BcL---4xQYA [/media]