ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by YiorgoS2k,Mar 9 2007, 04:44 AM
Exoun dikio
Αλλά ξέχασα, greek λέει.....
Είναι θέμα που αφορά τους admin και όχι τα μέλη και αν δεν επιτρέπω να προσβάλλουν εμένα μία, δεν επιτρέπω τη χώρα μου και τους Έλληνες δέκα.
Περιμένω να μου δικαιολογήσεις αυτό που έγραψες τώρα και μία μία τις απαντήσεις που έδωσαν τα μαλακισμένα......
Κάτσε να δεις και έχω όρεξη σήμερα....
Ευκαιρία να φρεσκάρω και λίγο τα αγγλικά μου.
@Yorgos: Λυπάμαι που το λέω αλλά θα συμφωνήσω με το Μάνο (για μένα λυπάμαι, γιατί συμφωνώ με το Μάνο).
Ευκαιρία να φρεσκάρω και λίγο τα αγγλικά μου.
@Yorgos: Λυπάμαι που το λέω αλλά θα συμφωνήσω με το Μάνο (για μένα λυπάμαι, γιατί συμφωνώ με το Μάνο).
Πάλι δε συμφωνώ.
Κοίτα, είναι λίγο δύσκολο να προσαρμοστεί το φόρουμ στα γούστα του καθενός, εκτός αν ο καθένας φτιάξει το δικό του φόρουμ. Νομίζω ότι έχει γίνει μία λογική κατηγοριοποίηση και ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει (τουλάχιστον όσοι έχουν βασικές γνώσεις ελληνικών μπορούν, χεστήκαμε για τα αμερικανάκια).
Τώρα, σχετικά με τα καινούρια τόπικ, να σου θυμίσω ότι κάθε τόσο άνοιγε και ένα καινούριο για θέμα που είχαμε συζητήσει τουλάχιστον 37 φορές στο παρελθόν.
Σημασία δεν έχει κάθε λίγο και λιγάκι να ανοίγει ένα τόπικ, αλλά να έχει κανείς κάτι να συνεισφέρει. Και νομίζω ότι οι κατηγορίες είναι αρκετές ώστε να καλύπτουν όλα τα βίτσια...ε...γούστα ήθελα να πω.
Κοίτα, είναι λίγο δύσκολο να προσαρμοστεί το φόρουμ στα γούστα του καθενός, εκτός αν ο καθένας φτιάξει το δικό του φόρουμ. Νομίζω ότι έχει γίνει μία λογική κατηγοριοποίηση και ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει (τουλάχιστον όσοι έχουν βασικές γνώσεις ελληνικών μπορούν, χεστήκαμε για τα αμερικανάκια).
Τώρα, σχετικά με τα καινούρια τόπικ, να σου θυμίσω ότι κάθε τόσο άνοιγε και ένα καινούριο για θέμα που είχαμε συζητήσει τουλάχιστον 37 φορές στο παρελθόν.
Σημασία δεν έχει κάθε λίγο και λιγάκι να ανοίγει ένα τόπικ, αλλά να έχει κανείς κάτι να συνεισφέρει. Και νομίζω ότι οι κατηγορίες είναι αρκετές ώστε να καλύπτουν όλα τα βίτσια...ε...γούστα ήθελα να πω.
Originally Posted by YiorgoS2k,Mar 9 2007, 06:45 AM
Den symfwnw me ta sxoleia tous pou einai ili8ia, alla me to gegonos oti exei g@mi8ei to Elliniko forum.
Den 3erw pws se kapoious aresei auti i katastasi, alla ta stickies den einai i pio swsti lisi. Pas spiti ap ti douleia, anoigeis to forum na deis kanena neo topic kai tipota. To poly 1-2 sto terma tis selidas. Ola ta posts ginontai se yfistamena topics. Auto den kanei mono dyskolo to na breis kati endiaferon, alla fainetai kai oti den yparxei kinisi sto forum, pragma pou den isxyei.
H gnwmi mou, opws exw ksanapei, na ginetai post oti afora to S2000 sto kyriws Elliniko forum kai na dimiourgi8oyn sub forums, opws to for sale and wanted, pou na anaferontai se off topic, asteia, alla autokinita kai oti allo 8eloun oi Admins i/kai ta meli. Etsi 8a yparxei organwsi. Oti afora to S2000 8a yparxei sto kyriws forum, ta asxeta ektos.
Den 3erw pws se kapoious aresei auti i katastasi, alla ta stickies den einai i pio swsti lisi. Pas spiti ap ti douleia, anoigeis to forum na deis kanena neo topic kai tipota. To poly 1-2 sto terma tis selidas. Ola ta posts ginontai se yfistamena topics. Auto den kanei mono dyskolo to na breis kati endiaferon, alla fainetai kai oti den yparxei kinisi sto forum, pragma pou den isxyei.
H gnwmi mou, opws exw ksanapei, na ginetai post oti afora to S2000 sto kyriws Elliniko forum kai na dimiourgi8oyn sub forums, opws to for sale and wanted, pou na anaferontai se off topic, asteia, alla autokinita kai oti allo 8eloun oi Admins i/kai ta meli. Etsi 8a yparxei organwsi. Oti afora to S2000 8a yparxei sto kyriws forum, ta asxeta ektos.
Τα Αμερικανάκια δεν σχολίασαν αν έχει γαμηθεί ή όχι το ελληνικό forum, σχολιάσαν συγκεκριμένο πράγμα που δεν το βρίσκω καθόλου αστείο.
Και το ότι έχει γαμηθεί το ελληνικό forum αποτελεί δική σου και μόνο γνώμη γιατί όλοι οι υπόλοιποι πραγματικά νιώθουμε ότι τακτοποιήθηκε, έστω κ' έτσι.
Την απάντηση που έδωσες "έχουν δίκιο", έτσι γενικά και αόριστα και το τί τελικά εννοούσες καλύτερα να μην το χαρακτηρίσω γιατί θα έχουμε πρόβλημα.....
@ Ola ta posts ginontai se yfistamena topics. Auto den kanei mono dyskolo to na breis kati endiaferon, alla fainetai kai oti den yparxei kinisi sto forum, pragma pou den isxyei.
Δεν βγάζουν κανένα νόημα αυτά που γράφεις, λυπάμαι.... Μάλλον "για αν βρω κάτι να πω" μου ακούγονται...
@ H gnwmi mou, opws exw ksanapei, na ginetai post oti afora to S2000 sto kyriws Elliniko forum kai na dimiourgi8oyn sub forums, opws to for sale and wanted, pou na anaferontai se off topic, asteia, alla autokinita kai oti allo 8eloun oi Admins i/kai ta meli. Etsi 8a yparxei organwsi. Oti afora to S2000 8a yparxei sto kyriws forum, ta asxeta ektos.
Αυτή είναι απλά η γνώμη σου και δε νομιμοποιεί κανένα Αμερικανάκι να γελάει μαζί μας και να μας ειρωνεύεται και να λες ότι ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ
Η οργάνωση υπάρχει και τώρα και μπορεί ο καθένας να γράψει και να βρεί αυτό που ψάχνει πολύ εύκολα και οι υπόλοιποι είμαστε ευχαριστημένοι, εκτός και αν έχεις ανοίξει σχετικό topic γι' αυτό το θέμα και δεν το είδαμε....
Δε σε κατηγορώ όμως, ξέρουμε όλοι πως μας βλέπετε..... Άντε γιατι τα έχω πάρει τώρα και θα γράψω πράγματα που δε θέλω.
Μπράβο από μένα στον lalaki γι' αυτό που έγραψε στα Αμερικανάκια και μπράβο και σε όλους όσους τους την είπαν, αν και θα έπρεπε να είναι κυρίως οι αρμόδιοι εκείνοι που θα απαντήσουν.
Όσοι δεν την διαβάσατε, αξίζει.......
Που αν τα βγάλεις από τη χώρα τους είναι σα ζόμπι.....
Όσοι δεν την διαβάσατε, αξίζει.......
Που αν τα βγάλεις από τη χώρα τους είναι σα ζόμπι.....
Originally Posted by YiorgoS2k,Mar 9 2007, 07:39 AM
Οταν είπες πριν "αλλά ξέχασα greek λέει...", δεν σχολίασα αλλά τώρα, ποιοί είστε εσείς, ποιοί είμαστε εμείς και πώς σας βλέπουμε; Πες μας να μάθουμε κι "εμείς".
Ξέρω πολύ καλά πώς σκέφτεστε "εσείς" και σας έζησα και σα φοιτητής και τώρα, με τις κλύκες σας και τις παρέες σας, και τις εξυπνάδες σας και εδώ στην Ελλάδα πως λειτουργείτε... Προσωπική πάντα άποψη!!!!!!
Και για να τελειώνω, αν πραγματικά σε πείραζε αυτό που έγραψαν τα αμερικανάκια για σένα και τη χώρα σου δε θα απαντούσες έτσι!!!! Λίγο αν σε πείραζε.
Τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνεις νομίζω και τελειώνει για μένα εδώ το θέμα.
Για να ελαφρύνω λιγάκι το κλίμα, σας ενημερώνω ότι τα Αμερικανάκια έχουν ξετρελαθεί από την υπογραφή του Μάνου "Αποκλείται, χώρια σου δε γίνεται κλπ'' και θέλουν επίσημη μετάφραση από το ΔΙΚΑΤΣΑ.
Και μία ερώτηση προς τον gmak: Ο BILL Lanten ποιος είναι πάλι;
Και μία ερώτηση προς τον gmak: Ο BILL Lanten ποιος είναι πάλι;
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe