ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Ta elafros na ta prose3ete giati einai eukoo na vghte off-topic kai se auto to topic opws eixe vgei elafrws kapoios xrhsths vazelinhs se allo topic... h avastaxthi elafrothta tou einai? Nomizw oti mperdeutika pali. Tha aposyrthw sta idiaitera dwmata mou...
Τάσο αγόρι μου σε έχουνε ρουφήξει οι λυσσάρες.
Φάε να έχεις δυνάμεις, φάε...
Και σε τελική ανάλυση, έχε και κανά σαντουιτσάκι και καμιά πορτοκαλαδίτσα κοντά την ώρα του καθήκοντος..
Τι μου θύμισες τώρα...
Πήγαινα όταν ήμουνα νέος σε ένα ξενοδοχείο τακτικά (με παρέα, όχι μόνος) και μας κερνάγανε συνέχεια φυσικό χυμό πορτοκάλι.
Σου λέει, αυτοί είναι καλοί πελάτες, να έχουνε δυνάμεις τα παιδιά, να μας έρχονται πιο συχνά
Α ρε Λίτσα....(χρόνια πολλά κι ας μας έχεις ψήσει το ψάρι στα χείλη)
Φάε να έχεις δυνάμεις, φάε...
Και σε τελική ανάλυση, έχε και κανά σαντουιτσάκι και καμιά πορτοκαλαδίτσα κοντά την ώρα του καθήκοντος..
Τι μου θύμισες τώρα...
Πήγαινα όταν ήμουνα νέος σε ένα ξενοδοχείο τακτικά (με παρέα, όχι μόνος) και μας κερνάγανε συνέχεια φυσικό χυμό πορτοκάλι.
Σου λέει, αυτοί είναι καλοί πελάτες, να έχουνε δυνάμεις τα παιδιά, να μας έρχονται πιο συχνά
Α ρε Λίτσα....(χρόνια πολλά κι ας μας έχεις ψήσει το ψάρι στα χείλη)
Ναι, ναι στα αμερικανάκια που είναι και πανέξυπνα....
Εγώ και ο Γιώργος πάντως απαντήσαμε και καλό θα ήταν να απαντήσουν και οι admin γιατί μερικά που γράφουν δεν είναι και τα καλύτερα.
Για να μην απαντήσω αυτά που θέλω και ξέρετε τι θα γίνει.....
Εγώ και ο Γιώργος πάντως απαντήσαμε και καλό θα ήταν να απαντήσουν και οι admin γιατί μερικά που γράφουν δεν είναι και τα καλύτερα.
Για να μην απαντήσω αυτά που θέλω και ξέρετε τι θα γίνει.....

δεν έφαγες τίποτα σχετικά. Το μαγαζί θα είναι κλειστό σήμερα λόγω ανεφοδιασμού!!!!