ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Ο Π@Π@Ρ@Σ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΠοΥΣΤΙ@: ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ 2005 ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΑΨΩ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΣΤΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ !!!!! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ !!!!!!!!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΑΤΗ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ.......
Originally Posted by S(2000)UPERMAN,Mar 12 2007, 11:15 AM
Ο ΠΑΠΑΡΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑ: ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ 2005 ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΑΨΩ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΣΤΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ !!!!! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ !!!!!!!!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΑΤΗ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ.......
Κοίτα, φίλε Σούπερμαν, εγώ το πηγαίνω το δικό μου στο Ζαφείρη σαν και σένα και αυτό που λες με ανησυχεί γιατί εμπιστοσύνη δεν έχω πουθενά. Η κατηγορία σου είναι σοβαρή και θα πρότεινα να πας να ζητήσεις να σε αποζημιώσει (ότι και αν σημαίνει αυτό) και εξήγησέ του ότι είσαι και στο club στα ίσα και ότι δεν τον συμφέρει να τον δυσφημίσεις.
Άντε γιατί μου έβαλες ψίλους στα αυτιά (γουφ). Πάω να βάλω λίγο σπρέυ να φύγουν. Αφεντικόοοοοοοοοοοοοοοοοο ......................
Άντε γιατί μου έβαλες ψίλους στα αυτιά (γουφ). Πάω να βάλω λίγο σπρέυ να φύγουν. Αφεντικόοοοοοοοοοοοοοοοοο ......................
Λαλάκη τι κάνεις? Πέρα από την πλάκα ο Τάσος μου είπε τα καλύτερα για σένα. Πολύ αξιόλογος, σοβαρός και τα λοιπά..... Κρίμα, αν το ήξερα νωρίτερα θα ερχόμουν κ' εγώ. Α ρε Λίτσα..... χρυσό παιδί μας παίρνεις...
Για να σε ενημερώσω για τις παρέες σου, εντοπίστηκε Taseas σε solarium στη Γλυφάδα να αναμένει πρόσωπο που έπερνε χρωματάκι... και έγινε καλός χαβαλές και μετά καφεδάκι.
P.S. Ρώτα τον για το ξανθό το μωρό στη Γλυφάδα που γουστάρω, μιλάμε για διαστημόπλοιο, από άλλο πλανήτη.... Α ρε Λίτσα... το καλύτερο παιδί!!!
Για να σε ενημερώσω για τις παρέες σου, εντοπίστηκε Taseas σε solarium στη Γλυφάδα να αναμένει πρόσωπο που έπερνε χρωματάκι... και έγινε καλός χαβαλές και μετά καφεδάκι.
P.S. Ρώτα τον για το ξανθό το μωρό στη Γλυφάδα που γουστάρω, μιλάμε για διαστημόπλοιο, από άλλο πλανήτη.... Α ρε Λίτσα... το καλύτερο παιδί!!!
Το σοβαρός με προσβάλλει αλλά θα κάνω τα στραβά μάτια για την ώρα.
Δε φταις εσύ για το Σάββατο, κανονίσαμε τελευταία στιγμή αλλά από ότι έμαθα και εσύ ήσουν 'απασχολημένος'. Η επόμενη φορά δε θα αργήσει...
Δε φταις εσύ για το Σάββατο, κανονίσαμε τελευταία στιγμή αλλά από ότι έμαθα και εσύ ήσουν 'απασχολημένος'. Η επόμενη φορά δε θα αργήσει...