ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by Taseas,Mar 21 2007, 07:46 AM
To sticky atyximata pisteuw pws einai kalo na yparxei gia na vlepoume oloi kai thn allh opsh tou nomismatos...
Xhmika prostheta - veltiotika kai lipantika kausima tha mporousane na ginoun ena h' akoma na sygxwneutoun me to Service Tips to opoio thewrw aparaithto dioti sto parelthon eixane anoixtei polla topics gia to sigerkimeno zhthma...
Themata epikairothatas den to vrisko aparaithto mias kai mporome na anoigoume kainurgio topic an prokyptei kati...
Asfalistikes kalypseis den einai aparaithto
Politikh paei me thn epikairothta
Euthygrammish paei me anarthseis opote den xreiazetai
Ekdromes xreiazetai den xreiazetai
Frapper DEN xreiazetai
Kalws eginan oi ypodi3eis autes kai elpizw na lhfthoun metra ek ths dieuthynsews. As poune kai alloi thn gnwmh tous...
Xhmika prostheta - veltiotika kai lipantika kausima tha mporousane na ginoun ena h' akoma na sygxwneutoun me to Service Tips to opoio thewrw aparaithto dioti sto parelthon eixane anoixtei polla topics gia to sigerkimeno zhthma...
Themata epikairothatas den to vrisko aparaithto mias kai mporome na anoigoume kainurgio topic an prokyptei kati...
Asfalistikes kalypseis den einai aparaithto
Politikh paei me thn epikairothta
Euthygrammish paei me anarthseis opote den xreiazetai
Ekdromes xreiazetai den xreiazetai
Frapper DEN xreiazetai
Kalws eginan oi ypodi3eis autes kai elpizw na lhfthoun metra ek ths dieuthynsews. As poune kai alloi thn gnwmh tous...
O Taseas είναι άτομο ήσσονος σημασίας και χαμηλής υπόληψης, μην τον αναφέρεις για καλό.
Άμα θες να κάνεις μία πρόταση, κάντην και θα σε στηρίξω εγώ, έχω 'ρεύμα'.
Και μη με ρωτήσει κανείς που το βρήκα το ρεύμα και πόσο το πουλάω και άμα περισσεύει και για το αυθαίρετό του γιατί άντε....
Και μη με ρωτήσει κανείς που το βρήκα το ρεύμα και πόσο το πουλάω και άμα περισσεύει και για το αυθαίρετό του γιατί άντε....
O Taseas είναι άτομο ήσσονος σημασίας και χαμηλής υπόληψης, μην τον αναφέρεις για καλό.
Se paresyre to rema...
An exeis poly na to poulhseis sthn DEH giati agorazei poly teleutaia, vlepeis ta fwtovoltaika einai neo ependytiko trend...
Μάνο για να μη μας τη λες συνέχεια, σε καταγγέλλω γιατί μας έφτυσες την Παρασκευή, ελπίζω να άξιζε το κονέ και να έβαλες και κανένα γκολάκι.
Επίσης, σου υπενθυμίζω τον εξής απλό κανόνα: τους μ@λάκες τους τακτοποιούμε ΟΛΟΙ μαζί - ΠΟΤΕ μόνος (γιατί δηλαδή, εμείς να μη το φχαριστηθούμε λιγάκι
αλλά τους ΠΟΛΥ μ@λάκες τους αγνοούμε.
Νομίζω πως έγινα κατανοητός.
Επίσης, σου υπενθυμίζω τον εξής απλό κανόνα: τους μ@λάκες τους τακτοποιούμε ΟΛΟΙ μαζί - ΠΟΤΕ μόνος (γιατί δηλαδή, εμείς να μη το φχαριστηθούμε λιγάκι
αλλά τους ΠΟΛΥ μ@λάκες τους αγνοούμε.Νομίζω πως έγινα κατανοητός.
^^^^^^
Όχι ρε φίλε, δε σας έφτυσα..... δεν μπορούσα αλήθεια. Και δεν έπαιξε κανένα κονε... του Tasea είναι αυτά.
Να τα πουμε μέσα στην εβδομάδα αν θες και μπορείς. Θα ήθελα να σε γνωρίσω.
Σχετικά με τον βλάκα έγινες απόλυτα κατανοητός και έχεις δίκιο.... καμία φορά παρασύρομαι όμως.
Όχι ρε φίλε, δε σας έφτυσα..... δεν μπορούσα αλήθεια. Και δεν έπαιξε κανένα κονε... του Tasea είναι αυτά.
Να τα πουμε μέσα στην εβδομάδα αν θες και μπορείς. Θα ήθελα να σε γνωρίσω.
Σχετικά με τον βλάκα έγινες απόλυτα κατανοητός και έχεις δίκιο.... καμία φορά παρασύρομαι όμως.

)