ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Και ομως Θαναση, δεν με χαλαει οταν το εχω στην βαση του αυτοκινητου μου να μου λεει και την διαδρομη αν εχωχαθει καπου η αν θελω να παω καπου (γιατι εχει και Gps). Και αν ειμαι καπου και χρειαστω internet με Wifi να βρω δικτυο και να μπω τσαμπα. Η να τραβαω φωτογραφιες πολυ καλης ποιοτητας με flash.
To aplo N95 exei micro SD kai kaneis tin douleia sou mia xara. To xenon flash omos einai ena thema. Meionektei arketa (eixa to k800
) stis vradines fotografies. An de se peirazei h mikroteri othoni, tote N82 me kleista matia.
) stis vradines fotografies. An de se peirazei h mikroteri othoni, tote N82 me kleista matia.
Originally Posted by ThanasiS2K,Sep 23 2008, 02:27 AM
Egw lew petamena leyta.Kinita pou kanoun 1002 pragmata kai sto telos to mono pou kanoume me ayta einai na milame kai na stelnoume kai kana sms.
Tora, an itan na skasei tin 400ara etsi mprosta, tote allaze pragma
Οχι ρε, φαντασου οτι λογο εταιρικου προγραμματος εχουμε μεγαλη επιδοτηση και περυσι πηραμε ενα Κ850 - W910 και ενα αλλο φτηνουτσικο. Τα εδωσα ολα σφαγισμενα επειδη εγω ειχα ηδη κιν και τα σκοτωσα.
Συνολο επιδοτησης 1000+ Οποτε
Συνολο επιδοτησης 1000+ Οποτε
Originally Posted by Dimitrisss,Sep 23 2008, 01:17 PM
htc touch diamond
Ειναι κουραστικο!
Originally Posted by eddiex,Sep 23 2008, 03:21 AM
To πηρε ο ξαδερφος μου 250 καινουργιο απο Ebay. Ειναι ολο touch και κανει οτι να ναι το κιν. Παιρνει τηλ μονο του και δεν βολευει. Εχεις προσπαθησει να στειλεις μνμ?
Ειναι κουραστικο!
Ειναι κουραστικο!