ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
@Lalaki.....είχα το αμάξι της εταιρίας. Γενικά κινούμαι με το corollα και κρατάω το ''ΟΠΛΟ'' για ''ειδικές'' αποστολές.
@amaretos.....στην αρχή σε πέρασα για τον CO....(έχετε την ίδια πίσω αεροτομή)....
@amaretos.....στην αρχή σε πέρασα για τον CO....(έχετε την ίδια πίσω αεροτομή)....
Originally Posted by energetic,Oct 6 2008, 12:23 AM
Αντωνη μοιαζουμε πολυ εμεις οι δυο τελικα. Και CRV και S2000. Εισαι ακομα ετοιμος για το NSX? 

(yeah, poly amerikanizo proiniatika...).Heli άσε τις φτηνές δικαιολογίες...Κυριακάτικα με Corolla εσύ και κάτι παππούδες...
H Corolla είναι το καλύτερο αυτοκίνητο για να μη σε ματιάζουνε...με τέτοια μούντζα που τρως...
Originally Posted by Heli2000,Oct 6 2008, 12:27 AM

Εγώ είμαι ωραίο παιδί (Champions League) μην με συγκρίνεις με την Δ΄ Εθνική
Καλά δεν λέω ρε Lalaki?
Originally Posted by energetic,Oct 6 2008, 12:38 AM
Εχει και τα πλαινα σποιλερ ο Amaretos. Αυτες τις αηδιες. 

......corolla.......πᾶει με όλα...
Lalaki..ξέρω ότι κατά βάθος ζηλεύεις....την Τουότα μου.
Πάντως αν είσαι καλός μαζί μου..... μία μέρα θα σε πάω βόλτα (με ανοικτά παράθυρα) στην Χαλκίδα για 'υποβρύχιο'.
Ps H κορόλα μου (1,4 Lt 97ps) όντως...μετά τα 200 (σε κατηφόρα ) γίνεται εξαιρετικά δύστροπη.....
Lalaki..ξέρω ότι κατά βάθος ζηλεύεις....την Τουότα μου.
Πάντως αν είσαι καλός μαζί μου..... μία μέρα θα σε πάω βόλτα (με ανοικτά παράθυρα) στην Χαλκίδα για 'υποβρύχιο'.
Ps H κορόλα μου (1,4 Lt 97ps) όντως...μετά τα 200 (σε κατηφόρα ) γίνεται εξαιρετικά δύστροπη.....
Originally Posted by Amaretos,Oct 6 2008, 12:36 AM
Τώρα με προσβάλεις
Καλά δεν λέω ρε Lalaki?
Καλά δεν λέω ρε Lalaki?