ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by lalakis2000,Oct 6 2008, 05:51 AM
NSX
όπως και να ναι...
Όσο πιο παλιό τόσο το καλύτερο...
Του πετάς και ένα 6άρι κιβώτιο και 17αρες και μετά δε σε πιάνει κανείς.
Και άσε τους άλλους με τα τουρμποκουβαδάκια να χαζεύουν.
Χόντα λέω και κλαίω.
όπως και να ναι...Όσο πιο παλιό τόσο το καλύτερο...
Του πετάς και ένα 6άρι κιβώτιο και 17αρες και μετά δε σε πιάνει κανείς.
Και άσε τους άλλους με τα τουρμποκουβαδάκια να χαζεύουν.
Χόντα λέω και κλαίω.
Πετας και το κομπρεσερ!!!!!![ενταξει μη βαρας,ειναι ιεροσυλια αλλα φαντασου τι θα εκανε..]
Κατσε γιατι και εγω εξαρι εχω αλλα μετα το ανοιγμα που εκανα με τον fun στη συναντηση μου εχει μεινει ψυχολογικο με την 2α και το εχω κανει 5αρι,δουλευω 1η-3η ταριφια..
Θελω ενα Civic Type-r του 98 με το μπλοκε...γμτ..Παρακαλω μαζι με τον Ρουσοπουλο να απολογηθει και ο Υπουργος μεταφορων που ερχεται μονο Ενα καλο Χοντα στην Ελλαδα....
Ήθελα να δηλώσω αφόρητα καψούρης με το Sάκη μου.
Χτες ήμουνα το βράδυ Αττική και μετά τα διόδια στο αεροδρόμιο, άδειος δρόμος, άνοιξα μια 5η λιγάκι να γουστάρω, εκεί λίγο μετά τα 200 βαρέθηκα (είχα ξεκ@βλώσει πιο πριν στη Βάρης-Κορωπίου που ψιλοκυνηγιόμουν με έναν παππού που είχε βαρύ πόδι με ένα Saab) και λέω, ας χαλαρώσω, πόσο τυχεροί είμαστε και με 100 και με 200, όπως και να το οδηγείς γουστάρεις με αυτό το αμάξι. Πήγαινα μετά 140, χάζευα το καντράν λες και το πήρα χτες, ένα χιλιοστό δεξιά το τιμόνι, το αμάξι ακούει αμέσως...
Τι να λέμε...
HONDA
Χτες ήμουνα το βράδυ Αττική και μετά τα διόδια στο αεροδρόμιο, άδειος δρόμος, άνοιξα μια 5η λιγάκι να γουστάρω, εκεί λίγο μετά τα 200 βαρέθηκα (είχα ξεκ@βλώσει πιο πριν στη Βάρης-Κορωπίου που ψιλοκυνηγιόμουν με έναν παππού που είχε βαρύ πόδι με ένα Saab) και λέω, ας χαλαρώσω, πόσο τυχεροί είμαστε και με 100 και με 200, όπως και να το οδηγείς γουστάρεις με αυτό το αμάξι. Πήγαινα μετά 140, χάζευα το καντράν λες και το πήρα χτες, ένα χιλιοστό δεξιά το τιμόνι, το αμάξι ακούει αμέσως...
Τι να λέμε...
HONDA
Originally Posted by lalakis2000,Oct 7 2008, 01:29 AM
.... χάζευα το καντράν λες και το πήρα χτες, ένα χιλιοστό δεξιά το τιμόνι, το αμάξι ακούει αμέσως...
Ειναι τα πρωτα συμπτωματα αυτα.

)
απλα να ξερεισ οτι ειναι πισωκινητο το αμαξι κ γλυστραει στις στροφες κ οτι ειναι ΠΟΛΥ αποτομο