ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by energetic' date='Jan 8 2009, 12:35 AM
Συζητηση για κοντρες αυτοκινητων μονο στο members area, ευχαριστω.
Ε όχι. Ποτέ.
Άσχετο: Η Jenna Jameson τι εθνικότητας είναι; Γιατί έκανα μία συνδρομή πρόσφατα αλλά έχω αρχίσει να το μετανιώνω. Έκοψα και την Κοκακόλα.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Εχω γραψει λεπτομερειες σε αυτο το ποστ μου.
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showt...&#entry15041056
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showt...&#entry15041056
Δηλαδή μου λες να γράφω τα πατήματα μου στο S2000 Street Encounters για να τα διαβάζει ο Μπαρμπα Τζον Μάκενροου από το Κεντάκι? Που σίγουρα τον ενδιαφέρουν. Δεν λέω, αλλά...
Στο dragster δεν τα γράφω για τους προφανείς λόγους. Οπότε μου μένει να το ράψω και απλά να παρακολουθώ.
Στο dragster δεν τα γράφω για τους προφανείς λόγους. Οπότε μου μένει να το ράψω και απλά να παρακολουθώ.
Originally Posted by package' date='Jan 8 2009, 05:15 AM
Δηλαδή μου λες να γράφω τα πατήματα μου στο S2000 Street Encounters για να τα διαβάζει ο Μπαρμπα Τζον Μάκενροου από το Κεντάκι? Που σίγουρα τον ενδιαφέρουν. Δεν λέω, αλλά...
A ρε Πακέτο, αφού όταν γράφεις για άλλα πράγματα εκτός από κόντρες σε φχαριστιόμαστε πιο πολύ, γιατί μου στεναχωριέσαι;
Δεν το διαβάζουν οι Αμερικάνοι, εμείς τα διαβάζουμε στις Κόντρες (εμείς που λέει ο λόγος, εγώ δεν ασχολούμαι), άσε που έχει ησυχάσει το κεφάλι μας από τους τσαμπουκάδες που ξεσπάγανε κάθε λίγο και λιγάκι.
Άστα αυτά και κανόνισε κανα γκομενάκι, που παίζεις ΠΟΛΥ δυνατά
Έλα γιατί η προηγούμενη που με έφτιαξες καλή ήταν αλλά ήθελε κάθε μέρα και ρε φίλε ΔΕΝ προλαβαίνω κάθε μέρα, θέλω κάτι χωρίς δεσμεύσεις, άντε για κανα Venue να τη βγάλω όξω να τη χορέψω, άντε κανα Πόρνησο για σκι, άντε καμιά Μύκονο, άντε καμιά Μπαχάμα, αλλά μέχρι εκεί, μην καλομάθει...
Που σαι, το κλειδί του Γιάρις το βρήκες ή ....;
Originally Posted by eddiex' date='Jan 8 2009, 04:58 PM
Ποτε θα κοψουμε την πιτα της μαμας του Δημητρη! ΓΙΑΜ ΓΙΑΜ!!!
Dimitrissss, να πεις να φτιαξει 2, μια για ολους και μια να παρω σπιτι και την πληρωνω οσο οσο... Απλα τα σπαει!
Dimitrissss, να πεις να φτιαξει 2, μια για ολους και μια να παρω σπιτι και την πληρωνω οσο οσο... Απλα τα σπαει!