ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Εδώ alexarav είναι το τόπικ Διάφορα.
ΕΔΩ γράφονται οι μεγάλες αλήθειες.
Προχώρα και μη μασάς. Εγώ είμαι εδώ. Μαζί θα τραβήξουμε την ανηφόρα της ζωής.
Τη μπίλια, τη γυναίκα και το λαγό...είπες χτες...και γω πρίν ο κόκκορας λαλήσει (όχι τρεις, ούτε μία δεν πρόλαβε) το είχα κάνει πράξη...και στο ΣινεΠλας με ειδοποιείς ότι παίζει Τσιώλη...και ρωτάω...είναι τυχαία όλα αυτά;
ΕΔΩ γράφονται οι μεγάλες αλήθειες.
Προχώρα και μη μασάς. Εγώ είμαι εδώ. Μαζί θα τραβήξουμε την ανηφόρα της ζωής.
Τη μπίλια, τη γυναίκα και το λαγό...είπες χτες...και γω πρίν ο κόκκορας λαλήσει (όχι τρεις, ούτε μία δεν πρόλαβε) το είχα κάνει πράξη...και στο ΣινεΠλας με ειδοποιείς ότι παίζει Τσιώλη...και ρωτάω...είναι τυχαία όλα αυτά;
Οχι φίλε δεν μπορεί να είναι τυχαίο! από τη μια η γυναίκα, από την άλλη παρακαλώ γυναίκες μην κλαίτε..
δεν φταίμε εμείς... φταίει η ζωή που μας στήνει παγίδες...
καμιά φορά όμως φοβάμαι μην εμφανιστεί κ εκείνη η joan papos και ζητάει τα κηροπήγια...
<<Προχώρα και μη μασάς. Εγώ είμαι εδώ>>
ε βέβαια τι θα μου έλεγες.. είσαι εσυ άνθρωπος που θα μου πείς παίξε οικονομικά ή θα μου πεις, παίξε, εδω είμαι εγω???
δεν φταίμε εμείς... φταίει η ζωή που μας στήνει παγίδες...
καμιά φορά όμως φοβάμαι μην εμφανιστεί κ εκείνη η joan papos και ζητάει τα κηροπήγια...
<<Προχώρα και μη μασάς. Εγώ είμαι εδώ>>
ε βέβαια τι θα μου έλεγες.. είσαι εσυ άνθρωπος που θα μου πείς παίξε οικονομικά ή θα μου πεις, παίξε, εδω είμαι εγω???
Πέρυσι στο Ζυγό ήταν Μπουλάς Ζουγανέλης Τσανακλίδου Μαχαιρίτσας.
Και δεν πήγα.
Μετανιώνω.
Φέτος θα είναι Παπακωνσταντίνου, Ζουγανέλης, Θηβαίος και νομίζω και Μαχαιρίτσας (δεν είμαι σίγουρος).
Alexarav θα με πάρεις να πάμε έστω και δεμένο. Αλλιώς δηλώνω δημόσια ότι σου δίνω το δικαίωμα να με βάλεις να βλέπω Ευαγγελόπουλο μέχρι τελικής πτώσεως.
Και δεν πήγα.
Μετανιώνω.
Φέτος θα είναι Παπακωνσταντίνου, Ζουγανέλης, Θηβαίος και νομίζω και Μαχαιρίτσας (δεν είμαι σίγουρος).
Alexarav θα με πάρεις να πάμε έστω και δεμένο. Αλλιώς δηλώνω δημόσια ότι σου δίνω το δικαίωμα να με βάλεις να βλέπω Ευαγγελόπουλο μέχρι τελικής πτώσεως.

ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ