ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Ωωωχ φαντάζομαι τον Χρήστο. Πρέπει να πέρναγε όλη του η ζωή μπροστά απο τα μάτια του εκείνη την στιγμή. Απο μέσα του πρέπει να έδινε υποσχέσεις στο δικό του, ότι αυτό δεν θα το βάλει να το κάνει ποτέ κ.α. τέτοια!!
Απο Cucumber Orgasms άλλο τίποτα!!! 
Me alone, had 3 last night
Χρήστο, αν σου δώσω το δικό μου για καμιά εβδομάδα, μήπως τελικά λυγίσεις να το βλέπεις έτσι και του περιοιηθείς την κουκούλα, τα δέρματα το εσωτερικό γενικά? Αν είναι έτσι αν το κανονίσουμε ρε παιδί μου!!
On another note....
Όσοι απο εσάς κατεβάζουν σειρές κτλ, να δείτε "Time Warp". Είναι μια εκμπομπή που χρησιμποποιεί Very High Frame Rate Cameras και εξηγεί διάφορα "φαινόμενα" απο την καθημερινότητα μας και όχι μόνο. Έχει πολύ ενδιαφέρον και απομυθοποιεί πολλά πράγματακια.

Me alone, had 3 last night
Χρήστο, αν σου δώσω το δικό μου για καμιά εβδομάδα, μήπως τελικά λυγίσεις να το βλέπεις έτσι και του περιοιηθείς την κουκούλα, τα δέρματα το εσωτερικό γενικά? Αν είναι έτσι αν το κανονίσουμε ρε παιδί μου!!
On another note....
Όσοι απο εσάς κατεβάζουν σειρές κτλ, να δείτε "Time Warp". Είναι μια εκμπομπή που χρησιμποποιεί Very High Frame Rate Cameras και εξηγεί διάφορα "φαινόμενα" απο την καθημερινότητα μας και όχι μόνο. Έχει πολύ ενδιαφέρον και απομυθοποιεί πολλά πράγματακια.
Για να καταλάβετε τι σημαίνει S2kFun, παραθέτω τη παρακάτω στοιχομυθία από τη χτεσινή συνομιλία μας για χρόνια πολλά, εγώ ήμουν Παρνασσό για σκι, οπότε μαντέψτε ποια ήταν η πρώτη ερώτηση του Χρήστου:
1) Έλα ρε, μπράβο, έχει καλό χιόνι;
2) Έλα ρε, μπράβο, έχει πολλά μο@νιά;
3) Έλα ρε, με τo Honda ανέβηκες;
1) Έλα ρε, μπράβο, έχει καλό χιόνι;
2) Έλα ρε, μπράβο, έχει πολλά μο@νιά;
3) Έλα ρε, με τo Honda ανέβηκες;