ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Δεν ξέρεις πόσο καιρό περίμενα αυτή ακριβώς τη στιγμή.
Αλλά μην αρχίσεις πάλι για 1984 και σπαμ, θα νομίζουν ότι προσπαθείς να αποστηθίσεις το Pin από τη χρεωστική.
Καλά εσύ το 84 ήσουνα αγέννητος, πως και το έχεις διαβάσει;
Αλλά μην αρχίσεις πάλι για 1984 και σπαμ, θα νομίζουν ότι προσπαθείς να αποστηθίσεις το Pin από τη χρεωστική.
Καλά εσύ το 84 ήσουνα αγέννητος, πως και το έχεις διαβάσει;
Originally Posted by MANOS,Sep 5 2007, 02:17 PM
Επειδή νομίζω ότι από τα λεγόμενά μου κάποιοι έχουν μπερδευτεί και επειδή επανειλημμένως έχω αφήσει να συμπεράνετε πως έχω Gallardo, σας ενημερώνω πως δεν έχω τίποτα.... γενικότερα....
Αυτά.
Αυτά.

Αλλα υγεια ουτος η αλλως οτι να ναι λεμε εδω (μονο εδω)
ετσι και αλλιως...
Μάνο ακούγεται ότι έχεις Murcielago, παίζει;
Και αν ναι, γιατί δε μας έχεις πάει ακόμα βολτίτσα;
Και, 3ον, θα μου το δώσεις να πάω βόλτα τη Λίτσα;
Και 4ον, και εντελώς οφ τόπικ, ας μην κουραζόμαστε με πράγματα που υπερβαίνουν τις δυνάμεις μας.
Στην υγειά μας.
Και αν ναι, γιατί δε μας έχεις πάει ακόμα βολτίτσα;
Και, 3ον, θα μου το δώσεις να πάω βόλτα τη Λίτσα;
Και 4ον, και εντελώς οφ τόπικ, ας μην κουραζόμαστε με πράγματα που υπερβαίνουν τις δυνάμεις μας.
Στην υγειά μας.
Epimenw grafthke to '48 kai to Orwell pethane to '50. To 84 einai antestrameno to 48 kai einai to pws fantazotane oti tha htane o kosmos to 84. Variemai na e3hgw. To epipedo einai poly xamhlo. Telos
Λαλάκη μου, άλλο το να ακούγεται και άλλο το να αφήνω να καταλάβετε απ΄έξω απ΄εξω.
Με πιάννννννεις?
Αλλά επειδή είμαι εντάξει άτομο και δεν είμαι φιγουρατζής σου λέω ευθέως και σε όλη την κοινότητα ότι δεν έχω Gallardo, ούτε Μurcielago και γενικότερα.... δεν έχω......
Νομίζω ότι κ εσύ πρέπει να ακολουθήσεις το παράδειγμά μου γιατί δεν είναι ωραίο άλλο να είσαι και άλλο να παρουσιάζεσαι..
Με πιάννννννεις?
Αλλά επειδή είμαι εντάξει άτομο και δεν είμαι φιγουρατζής σου λέω ευθέως και σε όλη την κοινότητα ότι δεν έχω Gallardo, ούτε Μurcielago και γενικότερα.... δεν έχω......
Νομίζω ότι κ εσύ πρέπει να ακολουθήσεις το παράδειγμά μου γιατί δεν είναι ωραίο άλλο να είσαι και άλλο να παρουσιάζεσαι..